Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
ratusca83 spune:
buna burtci colorate!! va pupacesc pe toate...eu m-am trezit, am papat si axcum in pat la butonat pe net..
mirunam sa dea Doamne Doamne sa fie bine la tine si sa nu mai ai probleme. eu am avut colul deschis la exterior. am avut mare noroc cu dr meu care si-a dat interesul. Azi merg si eu la Dr Albu la Medlife sa fac o eco. Am emotii..
letzy tot la Dr Topolog merg si dansul mi-a facut cerclajul si chiar si-a dat interesul f mult.si eu vin maine la el la cabinet la un control.
eu simt o data pe zi ca mi se intareste burtica si mai ales cand stau pe spate.
Fetelor sa dea Dumnezeu sa fie bine la toate sa nu mai avem probleme.
pupici multi, multi
17+ si ingeras in ceruri
ukume24 spune:
hello dragutelor,
Eu citesc tot din urma dar nu mai stiu exact cine ce intreaba asa ca ma scuzati daca nu ma adresez cui trebuie.![]()
A intrebat cineva de somn.... si mie mi-e somn de numa si mai ales la amiaza ma apuca un somn de imi vine sa pun capul pe birou.
Ana felicitari pentru casuta.
Bravegirl imi pare tare rau ca ai probleme. Fuii puternica si te asteptam cu vesti bune.
Multa sanatate si rabdare si pentru fetele care stau inca in patut. Sper sa vadea doctorul vesti bune si sa va puteti ridica cat de curand.
Beatrice imi pare rau sa aud ca se pot intampla lucur de genul ata si la privat. Eu una nu le mai dadeam nici un ban pentru pozele vietii. N-au decat sa si le pastreze daca nu te-au intrebat macar daca vrei. Off ce ma supara serviciu clienti din Roamnia. Oriunde mergem sutem tratati oribil. Astia sunt concetatenii nostri care urla ca sunt platiti putin. pai la ce servicii avem in tara asta putini isi merita salariul :(.
15+[baiat]
S-a intamplat minunea mult asteptata!
sugubina spune:
Siuta succes la eco si sa ne vii cu vesti bune.
Salutare tuturor / multa sanatate..
Ieri am avut o durere cumplita de cap de nu mai stia Pufi ce sa imi faca. Parca era contractat asa! Mi-am pus compresa rece, am stat intinsa, luat nospa...Nu a trecut si pace. Mi am facut dus si pe cap si pe corp si abia dupa mi-a trecut. Gruaznic! Ideea e ca nici nu am curaj sa iau vreo pastila..
sugubina
+15
mirunam spune:
Pissi, nu stiam ca e acelasi, la mine e trecut girect de grupe B. Oricum...
Daca il tratezi, cu unul din antibioticele trecute in antibiograma permise in sarcina, poate reveni oricand pana la nastere motiv pentru care ca regula nu se trateaza decat in utlimulm trimestru. Streptococul se transmite rar la copil in timpul nasterii si nu se transmite la copil in timpul sarcinii.
Streptococul meu a fost analizat de mai multi medici
. Sotia dr. a zis numai aberatii, dr. a zis ca il lasam in pace pana la sfarsitul sarcinii iar un al treilea dr, la care am mers pentru cu totul altceva, mi-a zis ca este raspunzator de contractii si de o secretie nefireasca motiv pentru care mi-a dat antibiotic.
Eu am luat pana la urma 5 zile de antibiotic si ovule. Nu cred ca era streptococul cauza contractiilor pentru ca le am si acum. Sunt constienta insa ca probabil voi reface tratamentul dar am zis sa scap de secretia ingrozitoare macar.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
19 +
ratusca83 spune:
vmadelain felicitari pt nasica ta si sa fie sanatoasa!!
Lidia si eu am avut dureri dupa urinat si am crezut ca am infectie urinara, dar urocultura a iesit sterila. eu cred ca si sarcina apasa pe vezica si din cauza asta ne doare.
Mie la secterie mi-a iesit candida, dar cica e normal la gravide mai ales ca eu si iau progesteron care cica influenteaza. nici nu o pot trata pt ca n-am voie sa bag nimic inauntru
..bine ca macar nu am simptome..
17+ si ingeras in ceruri
ratusca83 spune:
mie imi este asa frica azi la eco....sper sa fie bine colul..m-am speriat ce am vazut in spital...o multime de gravide cu contractii, col deschis...eu traiesc zilnic cu teama si cand ma ridic sa merg la baie mi-e frica.....
Am chemat o pe soacra mea la noi ca sa faca mancare, curatenie sa spele![]()
![]()
...n-am avut ce face....
17+ si ingeras in ceruri
ral_eli spune:
mi-e un somn de imi pica capul pe birou!!
al meu este iar plecat sapt asta si cand singura numa odihnesc cum trebuie si nici vremea asta ploioasa nu prea ajuta...
abia tin ochii deschisi 
17+
Lidia_P spune:
si mie imi este super somn....dar stau si ma tot gandesc cu durerile astea de burta ce sa fac, sa o sun pe doctora sau nu are rost ....ideea este ca am mai avut dureri din astea dar ca aseara niciodata....pur si simplu zici ca imi strivea ceva ovarele....si plus cand ma ridic din pat ma doare si burtica putin si ma doare si mijlocul super tare...
19+ 
sugubina spune:
Ratusca ce super socrela! Foarte frumos ca a venit. bine ca te intelege.
Asa e atmosfera la spital..auzi tot felu de povesti, si poate tu nu ai pb asa grave, dar psihic tot te afecteaza!
sugubina
+15
douradoudou spune:
despre streptococus agalactiae ( sau de tip B ):"Group B Streptococcus
Group B Streptococcus (GBS) is the most common cause of life-threatening infections in newborns; thus, GBS is the primary focus of any discussion about infections and pregnancy. Infections caused by GBS affect both mother and child. Since the emergence of this pathogen in the 1970s, the increased use of intrapartum prophylaxis has decreased the infection rate by 70%.
Etiology
Streptococcus agalactiae, or GBS, is a facultative, beta-hemolytic, fastidious, gram-positive coccus. GBS can be found as part of normal vaginal, rectal, and oral flora. The virulence of the organism depends largely on the polysaccharide capsule.
Transmission
Twenty to 25% of pregnant women are asymptomatic carriers of vaginal or rectal GBS. Intrapartum transmission occurs via ascending spread or at the time of delivery.
Clinical spectrum
Because only 0.5-1% of mothers who carry GBS develop signs and symptoms of disease, clinical diagnosis of GBS infection can be problematic.
In pregnant women, GBS is a cause of cystitis, amnionitis, endometritis, and stillbirth. Occasionally, GBS has caused endocarditis and meningitis in pregnant women, while, in postpartum women, GBS has been identified as a cause of urinary tract infections (UTIs) and pelvic abscesses.
In newborns, GBS infection can manifest as 2 different diseases, depending on the interval between delivery and symptom onset. Early-onset disease is defined as that which occurs in neonates younger than 7 days (mean age at presentation is age 12 hours) and primarily manifests as nonfocal sepsis, pneumonia, or meningitis. Nonfocal bacteremia and meningitis are the most common presentations of late-onset disease, which occurs at age 7-89 days (mean age 36 days). Babies who survive the initial insult face possible hearing or vision loss, learning disabilities, and other neurological sequelae."
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
19+ cu