Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Ce intrebare?Am uitat ca ai avut ultima menstruatie in aceeasi zi cu mine. Scuze , dar sunt asa de obosita. Am avut o saptamana in care am crezut ca mi-am revenit cu somnul, pt ca nu mai dormeam decat noaptea 6-7 ore.Insa de sambata mi-am revenit, as dormi non stop. Drept dovada ca ajung acasa in jur de ora 14 si dorm pana in jur de 17, apoi la ora 23 ma pun iar in pat. Offff. Voi mai aveti starea asta de somnolenta? Stari de voma nu prea am avut, arsuri pana acum deloc, dar imi e somnnnnnnnnnn.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Dar de ce mai faci? Mai e putin pana la morfologie. Mie mi-a facut programare la Filantropia pe 20 iulie. Mi-a spus ca cel mai indicat pt morfologia de trim 2 este de facut intre sapt 21-23.Tu cate sapt ai cand faci eco?
18+

pai vroiam pt linistea mea. Eu am programare pt morfologie pe 1 iulie, cand o sa am 20 sapt si 1 zi. Doctorul meu si ecografa au spus ca e OK. Sa ma programez mai bine la 21 sapt si o zi?
Chiar nu mai stiu cum sa fac!!!!!

Claudia 18+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Misticgirl, dar cu cat e platit medicalul asta? 75%?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu azi merg la stomatolog pt un detartraj si la dr endocrinolog.Alti bani, alta distractie!Si apoi sa merg la farmacie sa-mi iau no-spa-ul!

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Pai nu stiu. Si pe mine ma programasera pa 5 iulie la Polisano. Aveam 20 sapt si 5 zile. Daca vrei sa mergi cand am eu programarea, e ok. Oricum nu am anulato.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Citat:

Dar de ce mai faci? Mai e putin pana la morfologie. Mie mi-a facut programare la Filantropia pe 20 iulie. Mi-a spus ca cel mai indicat pt morfologia de trim 2 este de facut intre sapt 21-23.Tu cate sapt ai cand faci eco?
18+

pai vroiam pt linistea mea. Eu am programare pt morfologie pe 1 iulie, cand o sa am 20 sapt si 1 zi. Doctorul meu si ecografa au spus ca e OK. Sa ma programez mai bine la 21 sapt si o zi?
Chiar nu mai stiu cum sa fac!!!!!

Claudia 18+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

18+

Mergi la inceput

Voi cum aveti contractiile?(cele care aveti). Burtica o simt inatarita doar daca stau pe spate, dureri de burta nu am, am din cand in cand de mijloc, dar usor. Eu una nu simt contractiile. Are si efecte adverse acest no spa?

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Unde mergi la endocrinolog? Si cum te mai simti? Eu nu am nici un fel de simptoma de la glanda, insa continui tratamentul si pe 23 iulie merg la control, dupa ce repet analizele.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu azi merg la stomatolog pt un detartraj si la dr endocrinolog.Alti bani, alta distractie!Si apoi sa merg la farmacie sa-mi iau no-spa-ul!

19+
Mami de baiat

18+

Mergi la inceput

Citat:

Unde mergi la endocrinolog? Si cum te mai simti? Eu nu am nici un fel de simptoma de la glanda, insa continui tratamentul si pe 23 iulie merg la control, dupa ce repet analizele.

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

19+
Mami de baiat

18+

La SIMESCU merg.Are cabinet privat la Perla. Ieri mi-am recoltat sange. FT3 si FT3 au iesit bine, dar nu si TSH.

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

FT3 si FT4

19+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

amelia ingredientul special la ardeii umplutzi este acela ca inainte de a-i fierbe in vin cu 1-2 roshiutze tocate maruntzel, dupa ce i-am indesat de-a dreptul cu compozitia destul de picanta de carne, ceapa calita, orez si un strop de bulion, ii pun intr-o tigaie cu f putin ulei si ii prajesc pana se coloreaza usor coaja, ca la ardeii coptzi. asa ii pun in vin cu roshiutze si cu ce a ramas de la prajit (ca se scurge ceva zeama din ei) si ii fierb la foc f mic. ies incredibil de buni si se servesc cu o smantana cat mai batz. la radautzeana am adaugat fata de ce stiam eu ca e reteta, o roshie, putina ceapa calita cu morcovul calit, am pus si cam 1/4 borsh, si cam 3-4 linguri de otzet de mere, cam 2 capatzani de usturoi si patrunjel din belshug la sfarsit cu ouale si cu smantana. a fost cea mai buna pe care am facut-o vreodata. iar la tocanitza de ciuperci pun de obicei marar multicel si usturoi multicel. eu sunt fan usturoi. e si foarte sanatos in masura in care nu ai probleme cu a-l mirosi.

Mami de (28.10.2008) si bb2 19+

Mergi la inceput