Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
beatrice75 spune:
Revin cu povestea mea din cap anterior.
Din nou, dezamagita de servciile de la noi, fie ele chiar si private. Daca intrati pe site, veti observa ca o ecografie pt sarcina este 70 ron, dar acolo am platit 2 mil.M-a tinut juma de ora(macar stiu ca bebe este bine si se misca non stop, astfel incat nici nu a putut fi masurat), m-a luat lesinul ca asa mi se intampla cand stau culcata pe spate. Am cerut sa mi se aduca un pahar cu apa, etc, mi-am revenit si pt ca in 2 min nu reusise(la 19 sapt)sa mi se spuna sexul copilului, de fapt, sa mi se confirme, ceea ce am aflat de la 11 sapt la Viena(sper sa nu fi dat-o si aia in bara ca nu as vrea sa mi se schimbe culoarea carutului), am cerut sa continuam ecografia. Mi-a zis ca i s-a terminat programul. Am ramas masca. Adica platesc 2 mil pe un 2D amarat si sa plec nerezolvata. Mi-a zis sa revin luni, sa continuam ecografia .....fara sa mai platesc in plus. Asta chiar ar fi pus capac. Auzi, sa continuam ecografia si sa ne axam acum numai pe sexul bebelului. De parca a fost vina mea ca m-a luat lesinul.
PS: Va spun altadata numele centrului cand termin treaba la ei!
Ok, asta va scriam in cap anterior. A sosit si ziua de luni si hai sa mergem la centrul medical Gral, caci despre el este vorba, de data aceasta fara sa platim nimic si culmea absurdului sa se continue ecografia pt confirmarea sexului.
In viata mea nu mai calc pe acolo si cat timp voi fi insarcinata si cati copii mi-o da Dumnezeu, nu mai merg la ecografii 2D(am o perioada cand stau destul de prost cu banii, datorita deselor nunti la care a trebuit sa luam parte)
Dupa ce m-a chinuit o juma de ora(iar!), mi-a zis, ce sex vi s-a spus de la Viena? Ca eu nu vad, ca are cordonul ombilical intre picioare, dar daca vi s-a spus ca e baiat acolo(la 11 sapt, ceea ce ei nu pot afla la aprox 20), hai "sa-i cautam cocoselul". Si cica l-ar fi gasit. Dar ce incredere sa mai am? E tragic comic!Si cand sa plecam, pai stati ca tre sa achitati niste poze , 3 la nr, in valoare de 30 RON(300.000lei vechi pt fetele care sunt plecate de mult timp din tzara), poze pe care vi le-am facut in plus. Pai nu mi-a zis nimeni de aceste poze(in plus), poze din care cu greu distingi ca e vorba de un copil. Ajung la concluzia ca doctorii nostri sunt foarte destepti si au o viziune asa de larga ca eu una abia distingeam ce e in poza aceea.
Si inca ceva: am intrebat inainte de eco, doamna, se pot vedea contractiile la eco? NU, fost raspunsul ei. Apoi, in timpul ecografiei, mi-a zis ca se vad contractii, ca ar trebui sa iau no-spa, dar repet, chiar nsh ce incredere sa am. L-am sunat pe medicul meu, i-am zis de eco si mi-a zis, daca s-au vazut contractiile, ia 3 no spa pe zi. Lucru pe care dr de la Gral nu mi l-a spus vineri, nu mi-a zis de nicio contractie. Atunci totul era foarte bine.
Am ajuns sa iau mai multe pastile in sarcina decat inainte:iau eutirox pt tiroida, magne b6 pt carcei, vitamine Elevit, acum mai nou, no spa.
19+

Mami de baiat
sunset_zuzi spune:
neata 
azi dam de baut ca schimbam semnatura 

fata mea incepe sa-si faca simtita prezenta din ce in ce mai mult pe zi ce trece 
doura stiu ca tu te pricepi la multe 
poti sa imi zici si mie ceva de IR-urile mele? 
Doamne ai grija si de noi
18+ 
beatrice75 spune:
A! Si nici macar chitanta nu mi s-a dat pe acele 3 poze in plus, pt ca s-a blocat casa, bla bla bla.De rasu' plansu'!
19+

Mami de baiat
misticgirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o Am decis pentru noul apartament! 20![]() |
ANA, felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa dea Dumnezeu sa aveti o viata fericita toti 3 in acel apartament. Stiu prin ce emotii treci, asa am fost eu fix acum 2 ani

Cred ca ati facut o alegere excelenta!!!
Claudia
18+
si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
misticgirl spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Buna, eu sunt la Filantropia internata pana maine ca nu mi se mai opreau contractiile. Corina Mamica de Arianna Maria si 20+ ![]() |
Offf, Corina, ai grija de tine. Si pe mine ma sperie contractiile acestea. Cum ma misc putin mai mult prin casa sau merg la dr si nu stau in pat, cum simt burtica intarindu-se. Sper sa imi revin, ar fi un cosmar sa tot stau in concediu si la pat de la 18 sapt pana nasc
. Ce tratament iti fac in spital?Sanatate multa si stai cat mai linistita.
Claudia
18+
si
misticgirl spune:
citat din mesajul lui ALEXA1985 Deoarece mai merg la Haiduc dupa data de 20 cand fac morfologia, mi-am facut o programare pentru maine la ora 17, sa fac eco. 18+ |
Alexa, unde si cum ai facut programarea? Si cam cat costa? As vrea sa imi fac si eu o eco, sa vad cum e bebe dupa sapt asta de stat cuminte, dar nu am bani sa dau 150-200 RON (ca pe 1 iulie trebuie sa dau 400 la eco, vreau sa mai repet niste analize la Medlife etc).

Claudia
18+
si
geniusamb spune:
Neatzaaaaaaa![]()
Cafea, ceai, laptic pentru burtici 
Ana, feliitari pentru alegerea facuta, sa dea DD sa fie intr-un ceas bun si numai bucurii sa va aduca aceasta schimbare 
Symo, bine ca ai avut inspiratia sa mergi mai devreme la medic.. Se putea intampla un necaz 
Beatrice, e un mare pacat ca inca mai exista medici care neglijeaza pacientii - ce ma uimeste este faptul ca vorbim totusi despre privat!!! Mai ai putina rabdare pana va reveniti cu banutii si mergi la o eco serioasa (dar de fapt se apropie morfologia de trim II, nu?)
Felicitari pentru cele care au venit cu vesti bune de la eco
si celor care au aflat culoarea caruciorului ![]()
O zi buna, fetelee 

20+ 
ALEXA1985 spune:
Eu mi-am facut programare la Municipal la dr Parviz (arabul). E doctorul despre care ti-am povestit. Maine cand merg acolo iti spun cat costa.
18+
ALEXA1985 spune:
Dar de ce mai faci? Mai e putin pana la morfologie. Mie mi-a facut programare la Filantropia pe 20 iulie. Mi-a spus ca cel mai indicat pt morfologia de trim 2 este de facut intre sapt 21-23.Tu cate sapt ai cand faci eco?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misticgirl
Alexa, unde si cum ai facut programarea? Si cam cat costa? As vrea sa imi fac si eu o eco, sa vad cum e bebe dupa sapt asta de stat cuminte, dar nu am bani sa dau 150-200 RON (ca pe 1 iulie trebuie sa dau 400 la eco, vreau sa mai repet niste analize la Medlife etc). ![]() ![]() Claudia 18+ si Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl |
18+
misticgirl spune:
Fetelor, va las acum, trebuie sa plec din nou spre medicul de familie pt ca mi-au intors concediul medical de la serviciu pt un motiv msi mult decat idiot dupa parerea mea. Cica nu e pusa si parafa la mijloc, sus, unde scrie clar semnatura si stampila medic. Nu, ei pe langa astea doua mai vor si parafa...si nici macar nu mai e loc pt ditamai parafa acolo. Sa vad ce rezolv la medic...e de rasu-plansu, fir-ar sa fie de treaba!!!!

Daca nu rezolv cu dr, care probabil o sa se mire de ce vor astia, va trebui sa ma duc la serviciu personal cu concediul medical, sa ma cert cu ei acolo. Sper sa imi puna parafa si sa nu mai zica nimic de la munca, ca daca mai ma plimba mult (adica daca nu are toate semnaturile etc pana vineri, acest concediu medical nu se va plati pe 15 iulie) ar insemna dezastru financiar pt mine.
Tineti-mi pumnii!!!!
Claudia
18+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

20
si