Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset, felicitari pentru bebelina sanatoasa!!! Nu este mica, abia acum incep sa ia in greutate si foarte probabil va recupera. De acum incolo incep marile schimbari.

Bravegirl, ai grija de tine! Nenorocite mai sunt contractiile astea. Sper ca poti pleca in concediu cu tratament dupa tine.

Ratusca e groaznic ce spui. Inseamna ca si cu ceclaj nu revii chiar la normal. Eu tocmai asta speram... Eu la 2 zile dupa verdictul doctorului am fost de urgenta la Medlife pentru ca simteam bebele foarte jos si aveam si contractii. La control mi-a facut eco tv ca sa vada colul si mi-a spus ca e deschis in interior (nu total) si ca probabil se va inchide. Inca mai sper, dar am ramas cu o frica de nedescris. Acum cateva seri am visat ca pierd bebele...horror.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Alinusca, daca poti, scrie retetele pe scurt, ca in principiu as sti cum se fac toate cele, dar ma gandesc ca o fi vreun ingredient secret care le da un gust special.

Sunset, felicitari pentru eco! Abia astept si eu urmatoarea, ca acum nu mi-a zis nimic de greutate, alea-alea. L-a masurat pe bb pe toate partile si a scris o pagina jumate de detalii...

Bravegirl, ai grija de tine si de bb, stai cumintica si o sa se rezolve toate .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Revin si eu cu vesti de la eco. Bine ca m-am dus: col scurtat, de la 5 cm la 3,1 cm, destul de mult zice dr. Mai merg si vineri sa vedem daca se ma scurteaza, si daca da, voi trece si eu prin ce a trecut Ratusca, cerclaj. Doamne ajuta sa nu fie cazul, o stau cuminte in pat si sa ma relaxez. Fetelor, aveti mare grija cu contractiile si pt orice problema mergeti la dr. Daca nu mergeam pana miercurea viitoare cand aveam eu eco programat, nu ma protejam si ajungeam prea tarziu, asa cu Multumesc Doamne ca m-ai indrumat!
Va si va doresc somn usor!

Symo 21+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Msymo, ai grija de tine si de bebe. Eu cu doua zile de stat numai si numai in pat, cu exceptia drumurilor la toaleta, am obtinut ceva rezultate. Nu ti-au dat niciun tratament?

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 19 +

Mergi la inceput

MSymo, ai grija de tine si de bb, zic si eu. Stai cumintica in pat si poate se repara ceva-ceva .

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Hop si eu cu vesti proaspete. Am fost la eco, m-a tinut o groaza de timp acolo pe masa, dar toate sunt in norma. Bebe este bine, toate la locul lor si incapatanat nevoie mare. S-a chinuit aproape 15 minute sa-i vada intre picioare dar a reusit cu putina perseverenta sa dezvaluie secretul. E , mi-a aratat din doua pozitii doar ca sa fiu convinsa ca probabil ma uitam cam ciudat la monitor.
Dau de baut, o limonada la toate burticile.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 20+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Hop si eu cu vesti proaspete. Am fost la eco, m-a tinut o groaza de timp acolo pe masa, dar toate sunt in norma. Bebe este bine, toate la locul lor si incapatanat nevoie mare. S-a chinuit aproape 15 minute sa-i vada intre picioare dar a reusit cu putina perseverenta sa dezvaluie secretul. E , mi-a aratat din doua pozitii doar ca sa fiu convinsa ca probabil ma uitam cam ciudat la monitor.
Dau de baut, o limonada la toate burticile.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 20+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Felicitari pentru carucior, Madanic ! Cu atatea vesti, care mai de care, zau ca ma bucur cand aud ca sunt mamici fara probleme.

14+

Mergi la inceput

Noapte buna burtici! Ma retrag catre pat, incet si sigur...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dr Haiduc a intrat in concediu? Sau de cand pleaca si cat va fi plecat?

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Buna, eu sunt la Filantropia internata pana maine ca nu mi se mai opreau contractiile. Bebe e bine, i-am vazut iar putza, deci clar ramane baiat.
Va pup si aveti grija de voi

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 20+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

BraveGirl multa sanatate si sper sa se rezolve odata problema asta cu contractiile. Deoarece mai merg la Haiduc dupa data de 20 cand fac morfologia, mi-am facut o programare pentru maine la ora 17, sa fac eco.

18+

Mergi la inceput