Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Asa mi-au iesit si mie luna trecuta, dar TSH 5.1. Mi-a marit doza la 75 mg si am sa merg pe 23 sa vedem cum stam, daca scade sub 4.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Neata Burtici!

Sunset, felicitari pentru bebelina sanatoasa!!!Nu-ti face probleme de comentariile in plus, unii dr efectiv simt nevoia sa spuna mai mult, chiar daca nu este necesar!

Bravegirl, ai grija de tine! Urmeaza indicatiile medicului si o sa decurga totul bine!

Ratusca Sper ca cerclajul sa te ajute cat mai mult, sa poti reveni la viata activa! Important este ca tu si bebe sa aveti grija de voi!

[Beatrice] Bafta la toate intalnirile cu medicii, sa dea Domnul sa vii cu vesti cat mai bune! Imi pare rau de experienta cu echo, dar e bine ca stii sa-i eviti de-acum!Trebuie sa privim mereu partile bune!

Miruna Inca putin si joi poate vei primi acordul necesar ca totul este bine si restrictia la pat se va ridica!Iti tin pumnii si imi doresc sa fii cat mai bine, la fel cum doresc pt toate burticile!

Cred ca am mai uitat pe careva, mai citesc o data si revin, dar dupa echo, la 11.00 am intalnire cu bebelinul.

Fetelor, sunt euforica azi, nasa mea a nascut acum jumatate de o ora o fetita de toata frumusetea, rozulie si scor 10, se lauda nasul, 55cm si 3.40kg. Dupa echo ma duc s-o vad!

Va pup cu drag pe toate si aveti incredere in voi si Dzeu ca vom aduce pe lume cei mai frumosi si sanatosi bebei!

Madalina17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

vmadelain felicitari pt nasica mica sa fie sanatoasa

Doamne ai grija si de noi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Referitor la TT vs DT, mie dra mea mi-a zis asa:

- pt Down si Edwards cel mai bun este DT -> translucenta nucala este cel mai bun marker

- TT in schimb da valori fals pozitive f des pt Down si Edwards

- in schimb la TT iti mai da un procent, pt defecte de tub neural -> acolo este TT cel mai bun

In concluzie, eu am avut la DT 1 la 40 000 Down si 1 la 60 000 Edwards, si am facut si TT. La Down si Edwards mi-au iesit valori f schimbate (adica 2000/3500),
insa la tub neural mi-a iesit 1 la 55 000, si aia e valoarea care ma interesa :) asa ca stau linistita in privinta asta.

s20

acum prinde logica acele pareri impartite. multumim pt lamurire

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut, fetelor!!! Nu am mai scris de mult, dar vam citit.
Ana_O- felicitari pentru casa! Ma bucur mult pentru voi.
Eu am luat rezultatele de la DT. Mi-a iesit 1 la 852 ca risc de Down, pentru varsta mea teoretic ar fi fost de 1 la 452, deci zic ca e cat de cat bine.
Pentru trisomi 18 mi-a iesit 1 la 10.000.
Problema ca mi s-a facut si analiza secretiei vaginale si mi-a iesit
streptococcus agalactiae. Am citit pe net toate nebuniile in legatura cu cat de grav este, ca e transmite la bebe prin nastere vaginala. Astazi ma duc la dr sa vad ce imi recomanda. A mai avut cineva asha ceva?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Si am schimbat semnatura.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici,

pe mine ma cam doare burtica, in special dupa ce fac pipi parca toate organele incep sa imi apase pe ovare.....este adevarat ca de vreo doua zile cam am depus efort ca am facut curatenie prin casa si m-a scos si sotul la plimbari lungi prin parc
ce parere aveti sunt cumva contractii si nu stiu eu sau este normal in timpul sarcini?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Alexa , concediul medical cred ca este platit 75%, mi-a scris cod indemnizatie 01, ceea ce inseamna 75%.
Am si eu si programare la POLISANO pe 5 iulie, facuta in ziua in care am facut eco morfologica de trim 1. Nici eu nu am anulat-o inca, o anulez dupa ce fac la Euromed, la dr Adriana Klein. Eu m-am programat la Euromed pt ca a tot spus dr meu sa ma programez la doamna dr Klein, plus ca dansa mi-a facut eco sapt trecuta, la Municipal si mi s-a parut tare draguta si pare destul de profesionista (am fost de fata la 2 eco facute unor fete inaintea mea si am auzit cum le spunea tot felul de detalii, fara ca ele sa intrebe ceva). Ca sa nu mai vorbesc de rabdare, este foarte calma si rabdatoare. Sa vedem cum va fi la clinica privata. Am intrebat de DVD cu echografia si mi-a spus ca imi da, dar doar cu imagini statice, nu in miscare (deci presupun ca nu e 4D, desi pe site scrie ca au 3D/4D).

Claudia 18+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

madanic felicitari pt culoare!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Neata burtici!
Lidia si eu am aceeasi problema,dupa ce merg la toaleta simt burtica mai tare si ma doare un pic.Daca stau linistita imi revin imediat.
Mie dr nu mi-a zis nimic de lungimea colului sau cat de jos e inserata placenta.Ultima echo m-a costat numai 250 de lei in conditiile in care eu sunt nevoita sa merg cam la 3 sapt la echo.Sigur morfpfetala nu o sa fie sub 500 lei.
Pe 7 am morfofetala.
Ratusca tu ai mai mers la dr Topolog?As vrea sa merg pt o a doua opinie,maine cred ca-l sun.
Off eu o simt atat de putin pe ,micuta mea!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

20+

Mergi la inceput