"Abdomen extra-plat (29)"
Raspunsuri - Pagina 18
Ele spune:
Hannen La multi ani! Mi-au placut mesajele de la sotul tau.
Eu abia acuma am timp de net ..dar ingros si eu randurile la racoaice.
Inca citesc pe sarite, intru rar..dar prestez sportul zilnic.Dar numai dupa ce mi-a trecut spatele care mi-l anchilozasem la curatenie. Mama ei de curatenie, de fiecare data dupa aspirat si dat cu mopul raman cu spatele bolnav in dreptul rinichilor. Pur si simplu nu ma mai pot indrepta. Pfuu...dar ma las eu de sportui de astea ..curatenie..bleahhh..
Elena & Denisa
Macrina spune:
La multi ani, Hannen..Ce sot dragut ..
Eu am ajuns la 65 de kg , incet, dar sigur slabesc..
Cat despre sport, ah Allure, asa cum te simteai tu dupa shopping asa ma simt eu in fiecare zi, mai ales dupa o noapte facuta praf.. Asa ca ioc sport, sunt gelatinoasa..
z333 spune:
eu vin cu poze noi cu Shaun
http://picasaweb.google.com/jasmine24/New#
parca mai mult a slabit fata de ultimele poze pe care le postase(el zice ca Asylum-ul il omoara cu zile)..cred ca vrea sa ajunga sa i se vada coastele ca la mine:-)), dar il iubesc oricum nu-i bai
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
hannen spune:
Neatza!Azi sunt matinala rau,m-am trezit la 5:30 si am inceput ziua cu un dush.
Allure,iti dai seama in ce hal eram aseara de n-am vazut explicatia ta cu sportul.Ma scuzi,da?
Sa stiti ca am fost foarte agitata,am adormit greu pt. ca ma gindeam la bazaconiile de le scrisei pe aci.Imi vine sa le sterg,ca asa is racii ,cam rusinosi.Nu???
Ma duc sa prestez pachetelul lui fii-mea si apoi sucul dar era musai sa intru sa vaz reactiile la gafele mele de aseara.
Whatever happens don`t let go of my hand!
hannen spune:
Lumi,mey dar ce fain ai pus pozele in albumul tau,zici ca sunteti iubiti chiar asa tu unde esti in poze draga?te-a lasat acasa?
Se vede ca nici azi nu mi-a trecut euforia de ieri,ma intelegeti da?sunt scrintita la cap zilele astea.
I-auzi si la fii-mea "asta`i papa/daddy ,nu?" mi-e rau de noi,precum proverbul "aschia nu sare departe de trunchi".Una mai dilie ca alta,ma`sa ca ma`sa da fii`sa il confunda pe Shaun cu tac`su...mi-e rau
Se anunta si azi o zi cu capul in nori.
Dar acum serios,chiar ca a slabit Shaun!Deci Asylum ala e durere,nicio sansa pt. mine!Deocamdata!
z333 spune:
da mai Hannen, m-a lasat singura acasa, cata rautate:-))..cat despre albume, nu mai am mult si pun poze in rama pe pereti:-)) asa mare e iubirea intre noi(iubire inocenta draga mea nu te gandi la rusinici)..glumesc si eu ca e trecut de 12 noaptea si e permis orice
chiar acu' ma gandeam ca sunt 7 ani de cand olteanul asta al meu imi mananca zilele(vorba vine) si parca nu imi vine sa cred ca a reusit cineva performanta sa ma suporte si sa ma tina in sah atatia ani( nu ca as fi vreo pacoste doamne fere', sunt doar un ingeras neinteles)
sau poate am inceput eu sa ma inmoi??..asta parca e mai plauzibila
stai, stai asheaaaaa, ca nu-i asheaaaa..cum adica asta e daddy?? adica daddy seamana cu Shaun?? vrei sa ma mai si zgarii pe fata, dupa ce ca-s muscata de tantari??
adica dupa ce ca japonezul nu e japonez, e egiptean, acum mai seamana si cu Shaun, mai Hannen ce ascunzi tu acolo??
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
hannen spune:
hahaha,nebunatica mica! te-a lasat iubitul acasa da` ai trimis paparazzi dupa el,ai?Sa vezi pe unde umbla si mai ales cu cine.
Mey,aduce bine cu al meu.Si la ten si la "chelie" si la figura putin.Adica al meu e ras pe cap,e negrutz si are un zimbet de moooooooori.Si daca fii-mea l-a confundat cu tac`su iti inchipui.Eu ma uitam la poze si ea apare de la baie dupa ce s-a spalat pe dinti "ei,ce`i asta?asta e papa ,nu?" Ce-ai copchila,asta e nenea ala cu care faceam amindoua sport,vrei sa-l bagi pe tac`tu la idei ?
E trecut de miezul noptii la tine ,la mine e dimineata si tot n-au disparut glumele din program,doamne ce am.Zici ca sunt in transa!!
Ce fain mi-am inceput ziua!!chiar rideam zilele trecute gindindu-ma la mesajul tau cu olteanul ce freca podelele si pe care l-ai arunca de la balcon citeodata!Same here!Cind ne-am mutat a raschetat podeaua singur la mina,a vopsit-o,nu s-a uscat ca i-a vindut unul vopsea pe baza de apa,ia-o la spalat cu tiner!!!cumpara alta vopsea si fa-o la loc...tot singur!Avea rani in palme!Si da,si la partea cu aruncatul de la balcon,si acolo te inteleg!Asa cit mi-e de drag citeodata tot i-as face vint!Da` sa nu ma zici!OK??
hannen spune:
Hai sa ne revenim ca acum apare Deus la cafeluta si face infarct de atita dezmatz!
Sa pove. de aseara cind am trecut peste cina si dimineata aveam 62 de kg.Concluzia fiind ca io tre` sa nu mai maninc daca vreau sa slabesc!Dar pe linga alea 62 de kg aveam si-o foame de lup asa ca fara sa stau pe ginduri am golit o cana de apa cu lamaie si un english muffin cu brinza.Abia dupa ce mi-am revenit din starea de lesin am beut un suc de morcovi,portocale,lamai,patrunjel si marar.
Deus,ma stradui sa te urmez.Nu-mi iese mereu dar sa vezi ce ma aprovizionez eu(si asa porto,morcovii ,lamaile,bananele le cumpara al meu ca el gaseste la fermieri ieftin,la supermarket fiind cam scumpe-adica nu prea dar e diferenta de pret)
Am in plan o raita dupa fructe de padure.Stiu un loc unde se gasesc congelate (afine numai,sau mix).
Deus spune:
este cineva acasa?Buna dimineata!
Lumi, nici nasosul din poza nu arata rau
Hannen tu cum te-ai adaptat la atatea lucruri noi - sot, tari, mancare, cultura, etc... Felicitari
Allure al tau este canadian? ro? nu mai tin minte
Azi am o zi plina si maine+ weekend la fel.
Pe langa sportul de dimineata am sa incerc vineri si sambata cateva sali din Cluj.
Merg, cu draguta ce deschide sala (este gata suntem doar la capitolul programat clase), sa testam piata sa vedem cum si ce ne ofera alte sali ca noi sa stim sa oferim mai mult si mai bine
revin dupa ora 9
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
hannen spune:
Buna dimineata Deus!Gata sportul pe ziua de azi?Dar sucul?
Wow,faceti sala?Super,succes va doresc!
Ah,eu m-am obisnuit la tot exoticul din viata mea
Acum vreau sa ma laud,azi am trecut ora de sport!Adica am trecut de 60 de min!cu Shaun vreo 45 si restul Pilates.Iar acum m-a lovit somnul(daca m-am trezit la 5:30)
Lumi,se trezeste al meu si ii povestesc faza cu fii`sa dar el de colo "Shaun who?Shaun the sheep?"zi si tu daca`i normal !