"Abdomen extra-plat (29)"
Raspunsuri - Pagina 19
Allure spune:
Deus, al meu e tot oltean ...baiat bun dar l-a stricat ma-sa cind l-a crescut... aah! sa nu ma stirnesc...
Mmm! Mmm! Shaun s-a subtiat bine...incepe sa-mi placa... Aduce cu Will Smith. Abdominalii aia sint ireal de hard si bine definiti...dar asta face toata ziulica, mi se pare normal.
Luminita te paste "the 7 years itch" mai ales cu atita Shauneala la activ :)
Iar m-a prins miezu noptii la computer
Deus, trimite si la fata pe privat adresa de email a Conchitei, please. Cum de nu mi-o fi trecut prin cap pina acum??
Am 5 zile libere de miine pina marti! Sport zilnic, promit!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Allure,io tocmai mi-am terminat cele 5 zile libere!Si n-am facut nimic memorabil in ele,in afara de sport!Nici cu gatitul nu prea m-am omorit,nici nu m-am odihnit.Azi si muncesc si mincare tre` sa fac si sa ies pt. ceva "errands" si mi-e un soooomn
Oare de ce nu ma odihnesc cind pot??Nu-mi zice nimeni ?
Asa,asa ,Shaun arata mai bine acum,mai adult parca.In hip-hop abs era mai plinut si mie imi dadea senzatia de copil,prea tinar.Culmea,de obicei e invers,grasimea te imbatrineste si dupa ce slabesti arati mai tinar.Dar Shaun acum arata a barbat,si da,cam seamana cu Will Smith.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Deus spune:
am revenit:-)
raportez abdomene si exercitii pt picioare/fese
MD:
urda cu rosie, castravete si aedei verde
un suc gustos din : piersici, mere, lamai, morcovi, afine, frunze de morcovi si frunze de telina, plus semintele mele de in si tarate de secara
Allure ti-am trimis PM
Hannen - pt odihna:
1. somnul cel mai odihnitor este intre 10 si 12 seara= la 9.45 in pat cu tine:-)))))
2. daca mananci orice forma de proteine seara, ii trebuie cca 4 ore organismului sa le digere, deci in loc sa se odihneasca el digera mancarea = ultima masa se recomanda sa fie la 7 cel tarziu
3. undele emise de aparatele electrice ne deregleaza corpul si somnul deci scoate din priza orice aparat ai in camera si nu sta pe noptiera cu telefonul mobil sau cu ceasul electronic (frecventa medie a unui organism sanatos este undeva intre 62 – 68 Hz ).
4. peste o anumita varsta (cam de la 25 incepe procesul)scade melatonina care este responsabila cu odihna noastra. incerca sa iei o vreme capsule de melatonina (noi il producem in mod natural)
5. nu bea lapte la culcare, este un mit ca te ajuta sa dormi. Nefiind un produs normal pt corpul uman (singura specie care bem laptele altui animal) corpul se moleseste dupa lapte fiindca se chinuie sa-l digere nu fiindca te moleseste:-)
mai revin
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
baby-boom spune:
Buna dimineata!
Vai tu nebunaticelor!
Hannen, ma omori cu rasul p-aici!!!!!
Sa stiti ca vad trasaturi de rac in muuulte din postarile astora de s-au dat pe brazda. Muuuulte de altfel
Io ieri am bagat numa' 2 ore de baschet, alergatul a cazut. De mancat, mancat cuminte. Cereale cu lapte de dimi, apoi apa si apa cu isotonic, ca ma simteam cam lesinata. Mai apoi fasole la amiaza(sa n-o supar pe mummy)...dar asa, vreo 24 de boabe....si mai multa apa....caise la gustare si la cina pepene rosu si niscaiva boabe de popcorn . Azi nu stiu inca ce prestez, am abdomenele in program si dupa amiaza panou. Si abia astept ziua de maine, pt scarile lui deus(asa o sa le ramana numele)....ma duc sa vad ce pap. Mi-e pofta de miere si nu mai avem si am uitat s sunam la nenea de ne aprovizioneaza....merg sa culeg zmeura si strugurasi din gredinutza
Am uitat sa va zic ca am facut alaltaieri branza de vaci si iaurt din lapte de la tarani....merg sa vad daca s-a prins iaurtul, ca branza a iesit delicioasa
Spor la sport
Deus, unde deschideti sala? Suna interesant.....
Florina si Elise (9 iulie 2004)
z333 spune:
meyyyyyyyy ce e aci???
tot cu Shaun va gasesc?? vedeti ca ma apuca gelozia, dupa ce ca pleaca sa isi faca de cap cu negresele pe la plaja, acu sariti si voi pe el??
are si el 32 de anisori Hannen,s-a mai maturizat oleaca
si apropo de mesaje, al meu m-a luat azi dimineata cu..bon jour mon amour..qu'est-ce tu fais?.Tu es réveillé?
i-am zis da=o pe romana mon amour ca sunt cu creierul incetosat..era sa dau si cafeaua pe mine cand m-a luat cu textele astea:-))
aaa asta cu "mancarimea" de 7 years nu stiu, nu cred..eu lucrez numa' cu barbati si unii din ei arata de nu se poate, dar nu am avut tentatii de niciun fel si nici nu cred ca o sa am..eu-s nebuna de felul meu, dar fidela nene pana in panzele albe
chiar il intrebam pe al meu mai odinioara daca nu e gelos deloc si a zis ca nuuu, el stie ce are la usa..bine, eu ii si povestesc tot, de la avansuri, complimente, certuri, bombonele,cafele,dracii ce mai primesc pe acolo de la nebunii aia
inca mi=e somn de pic de pe scaun, dar mai beau o cafea si ma apuc de sport multttttt, ca apoi plec din nou, again
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
z333 spune:
auzi Hannen, ia sa-l intrebi pe egipteanus boy daca nu cumva are vreo ruda olteneasca, ca parca seamana cu olteanul meu:-))
dar nu-i asa ca dupa ce a frecat atunci podelele si le=a vopsit s-a lecuit?? ca al meu nu mai freaca nimic, cica o data in viata e suficient un lucru atat de memorabil:-))
Allure la mine cu oltenia e invers..soacra mea e numai de partea mea, il cearta mereu cand il parasc ca ma supara, nu ma ajuta, cumnata mea la fel, tot cu mine, dar nici ca-i pasa..al meu e defect de unul singur, sau face pe defectul:-))
mai acu' 2 zile imi zice.."vezi ca se mareste TVA-ul..ai grija ce faci cu porcul ala ca mananca cam mult"..na, poftim, acu' are ce are cu porcul meu..sa nu-ti vina sa ii faci vant de pe terasa??
me,me,me
XIO spune:
Hanen , cautand poze cu sotul tau am dat peste albumul pe care il ai aici si mi-am amintit cum ti-am admirat eu copiii mai demult ...cretzulinele alea mici sunt absolut incredibile , sa iti traiasca piticii si sotul (pe care nu l-am vazut , dar naaa :P ).
Eu ii tot spun prietenului meu ca l-am ales pt. ca e mai masliniu , se bronzeaza repede, are buze groase , ochi verzi si constitutie de negru.
Altfel , daca era de lapte ca mine , putea sa astepte
A , Allure , sa vezi cand am fost prima oara in toronto cum eram ca un girofar in mall-ul de pe Don Mills dupa toti negri de acolo .
data trecuta cand am fost eram cu taica-miu in Winners , el la haine barbatesti si eu la pantofi cand ce vad? Un negru superb , jamaican , inalt , mare de tot , cu rasta. M-am dus repede la taica-miu , ca era pe langa el si evident admiram respectiva creatie divina.
Taica-miu uitandu-se la un tricou imi zice " Uite ce negru frumos e in spatele meu" , iar eu , total absorbita i-am spus " doar nu crezi ca am venit pana aici sa ma uit la tricouri pt. tine "
Am ramas dezamagita insa ca in America m-am dus intr-o statiune de familisti in loc sa merg intr-o statiune de vis , plina cu semeni de-ai mei...
Ah , mi-e dor de inca o vizita. Cand vin , sper ca ne intalnim la o cafea
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
z333 spune:
si cu racii..ce sa zic, eu sunt extrem de familista, cel mai bine si in largul meu ma simt acasa la mine cu al meu oltean si animalele turbate,sunt prea sociabila(zice al meu),pusa pe glume non-stop(pana ajung sa il enervez pe al meu), dar vine si partea aia naspa..
iti dau in cap fara sa stii cu ce ai gresit, o dau din ras in plans in cateva secunde fara sa stiu nici eu de ce, am cateodata niste toane de imi vine sa ma dau cu capul de pereti,sunt prea directa si spun tot ce gandesc(pfuuu, multe probleme am avut din cauza asta de-a lungul vietii),sunt preaaaaaaaa perfectionista si mai ales la nervi dau din mine de nu se poate
sunt rea al dracu de gura,patimasa dom'le, dar niciodata nu zic ceva cu rautate, nu le am cu dusmaniile, dar daca am ocazia sa "ti-o trag" o fac:-))
se vede treaba ca nu prea am tragere sa ma ridic de pe scaunul asta, de stau la caracterizari
ma apuc de treburi ca asa nu se mai poate
me,me,me
hannen spune:
Sunteti absolut MORTALEEE!Ma doare burta de ris!
Deus,multam de sfaturi eu am ceva device=uri in priza pe lina pat ,ba si mobilul il indes sub perna.Vreau sa ma trezeasca,da` nu vreau,cam asa ceva!
Baby_boom,doua ore de basket???Wow!!Esti tare!Eu topai oleaca cu Shaun si`mi dau duhul!
Xio,asa si eu!De aia l-am ales ca era negrutz daca era blond si brinza ca mine putea sa astepte,vorba ta!Eu am observat ca la noi in neam asa e,blondele au tras la negri si negresele la blonzi.Sor`mea creola si-a luat unu aaaaaaalb ,bloooond si cu ochi albastri!Deh,fiecare cu gusturile lui!
Lumi,tu esti teroare!Dupa podea am vopsit si peretii mey,amindoi si cu o prietena.Si-a adus si el un amic si s-au apucat de hol.Se ducea prietena mea la ei sa-i verifice si cum ii dilie de fel i-a luat la rost ca facusera numai brazde.Si-al meu i-a zis rizind,daca faci mofturi,na ,fa tu mai bine.I-a pus pensula in mina si au plecat la cumparaturi cica.Da,si luciu i-a dat,mi-a montat diverse pe la baie.Acum 2 luni a schimbat bateria...e gospodar
Cu soacra si cumnatele la fel,ele`s cu mine orice ar fi.Si socru-miu!
ia sa scriu mai mic ca sa nu ma fugareasca fetele ca am luat-o pe carari.
Ah,la caracterizari.Asa si eu fidea,fidea nu gluma.Acum cind s-a intors din egipt i-am zis "tine telefonul ca astept doua telefoane,unul de la fii-mea si unul de la iubit" a doua zi i-am zis "hai mai uscheste-te de acasa ca la ora asta imi apare iubitul".El nu are nicio taina ,zic mai tu ma crezi sau nu?Auzi ce zic sau nu?El de colo "pai cum sa nu te cred,ce motiv as avea sa nu,daca tu imi zici ca iti vine iubitul gata,eu ma duc la munca"
Risu si plinsu,toanele,prea,prea ,mega,extra sociala!si asta in afara de gura mare mi-a adus numai probleme in viata.Spun totul asa blunt,parca am uitat sa fiu sensibila mai ales cu al meu.El le ia in freza si tace sarmanul,am mai povestit ce zice de mine .Mai are o vorba cind il sacai "I envy myself that I married you!"
Whatever happens don`t let go of my hand!
z333 spune:
m-am cantarit si eu dupa nu stiu cat timp..
vad ca arata 48.7 kg si m=am si masurat 88-58-88 si vad ca am mai crescut in muschi la biceps, am 26 de cm de la 24
am 3 luni de cand nu depasesc 49 de kg..sper sa o tin tot asa,ca e suficient ca ma oftica felul in care mananc, ca sa mai vad ca urca si cantarul
ma apuc de sport
me,me,me