"Abdomen extra-plat (29)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Xio,da nu stiati???

Chiquitita,multumesc mult!bismillah,este doar prescurtarea de la "bismillah il rahmen il raheem"-ceea ce in araba inseamna In Numele Lui Dumnezeu,Cel Milostiv Indurator,asadar eu am doar o bucata sub nick -In Numele Lui Dumnezeu.

Edit:am uitat mesajul din cardul lu` hazbandu.My dearest Wife ****** How do I express all the love in my heart?I love you madly!!Happy birthday!You are such a very special wife!Your loving husband ****
In fiecare an reuseste sa scrie cite una de ma cocoseaza de ris!
Anul trecut eram plinsa,murise Michael Jackons,eram terminata de 3 zile si apare el cu "ti Yubesc.."m-a pufnit risul plinsul,aratam jalnic,rideam si plingeam in acelasi timp.Anul asta m-am tinut cu mina de burta(el a crezut ca nu-mi place) cind mi-a aratat ce card mi-a facut el,cu doi trandafiri rosii pe fundal.Oh my...e bun de pus in rama omul asta si cu card-urile lui originale cu tot.
Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Hannen La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa si sa continui cu stilul de viata sanatos (dieta + sport ) ca sa te bucuri de rezultatele muncii tale. Asta o sa-ti aduca fericire...

Xio nu stiu ce spun horoscoapele dar realitatea e ca racii sint caposi...si au clesti dar au suflet bun si sensibil...Nu-i asa, Hannnen? ca Baby-boom deja a confirmat...:) wow! sintem cel putin 4 racoaice la topic!

Si Tony e tot racusor...e ziua lui peste 2 zile :)
Speaking of evil...ma apuc de miscare, habar n-am ce, ca am o febra musculara generala...ma misc precum Frankenstein

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Allure, asa e !Eu una dau in gropi cu luminarile aprinse,de bunatate dau in prostie
Am incredere in toata lumea si mereu sfirsesc luind-o in freza nu ma pricep la caracterele oamenilor ...eu ii vad pe toti buni ,sunt fraieraaaaaaaaaaa raaaaaaaaaaaaau de tot.
Asta e ce ma seaca cel mai tare la mine!Na,ca am zis-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

eu credea, ca e asiatic , n-am pomenit nimic pt. ca asiaticii nu mi se par deloc sexosi ...dar asa mmm

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

eu credea, ca e asiatic , n-am pomenit nimic pt. ca asiaticii nu mi se par deloc sexosi ...dar asa mmm

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Xiooo,i-am zis ce ai scris!imediat mi-a replicat "so you`re lucky mmm?!" l-ai facut sa se simta si mai bine decit se simte de obicei.E cu self esteemul ridicat

Mergi la inceput

Allure,am uitat sa te intreb de ce mergi ca Frankenstein?
Ce ai prestat ieri?Ceva "rusinos"?azi se vede ca sunt bine dispusa,am glume in program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Hannen nu esti fraiera, raul nu exista, raul este doar absenta binelui si noi i-am dat un nume:-)
lasa sa existi tu asa si de restul sa nu-ti pese

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hannen, multumesc pentru explicatie! Hai mai ca e un dulce husbandul tau. Eu m-as topi sa primesc un asa card. Dar uite ca nu primesc

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Mama, fetelor, ce veselie generala, ce energie, ce de sport!

Bravos, asa imi place sa va vad.

Dupa ce am fost plecata o saptamana in concediu de odihna, am mai stat 3 zile pe aici si am plecat o saptamana in delegatie prin tari europene cu apa calda.

Asa ca m-am intors eu aseara cu elan acasa, am imbratisat fetele de vreo 250000 de ori si m-am apucat (evident) de treaba, ca totul in casa zbura... M-am trezit azi tarziu, nici vorba de sport.

Cu SBD stau bine, poate ca am mancat un pic prea multe fructe, dar e OK, insa sport n-am mai facut de mult, recunosc. Maine dimineata ma reapuc, insa stiu deja ca voi face o febra monstruoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Allure,am uitat sa te intreb de ce mergi ca Frankenstein?
Ce ai prestat ieri?Ceva "rusinos"?azi se vede ca sunt bine dispusa,am glume in program.

ziceam ca am febra la picioare si fund de la plyometricul de alaltaieri si la brate si piept de la programul de ieri...
asa ca am avut o tentativa de miscare care mi-a esuat...NU am chef deloc si ma preseaza si timpul; poate diseara am mai mult spor...

Caro, bine ai revenit!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput