"Abdomen extra-plat (29)"
Raspunsuri - Pagina 17
hannen spune:
Xio,da nu stiati???
Chiquitita,multumesc mult!bismillah,este doar prescurtarea de la "bismillah il rahmen il raheem"-ceea ce in araba inseamna In Numele Lui Dumnezeu,Cel Milostiv Indurator,asadar eu am doar o bucata sub nick -In Numele Lui Dumnezeu.
Edit:am uitat mesajul din cardul lu` hazbandu.My dearest Wife ****** How do I express all the love in my heart?I love you madly!!Happy birthday!You are such a very special wife!Your loving husband ****
In fiecare an reuseste sa scrie cite una de ma cocoseaza de ris!
Anul trecut eram plinsa,murise Michael Jackons,eram terminata de 3 zile si apare el cu "ti Yubesc.."m-a pufnit risul plinsul,aratam jalnic,rideam si plingeam in acelasi timp.Anul asta m-am tinut cu mina de burta(el a crezut ca nu-mi place) cind mi-a aratat ce card mi-a facut el,cu doi trandafiri rosii pe fundal.Oh my...e bun de pus in rama omul asta si cu card-urile lui originale cu tot.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Allure spune:
Hannen La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa si sa continui cu stilul de viata sanatos (dieta + sport ) ca sa te bucuri de rezultatele muncii tale. Asta o sa-ti aduca fericire...
Xio nu stiu ce spun horoscoapele dar realitatea e ca racii sint caposi...si au clesti dar au suflet bun si sensibil...Nu-i asa, Hannnen? ca Baby-boom deja a confirmat...:) wow! sintem cel putin 4 racoaice la topic!
Si Tony e tot racusor...e ziua lui peste 2 zile :)
Speaking of evil...ma apuc de miscare, habar n-am ce, ca am o febra musculara generala...ma misc precum Frankenstein
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
hannen spune:
Allure, asa e !Eu una dau in gropi cu luminarile aprinse,de bunatate dau in prostie
Am incredere in toata lumea si mereu sfirsesc luind-o in freza nu ma pricep la caracterele oamenilor ...eu ii vad pe toti buni ,sunt fraieraaaaaaaaaaa raaaaaaaaaaaaau de tot.
Asta e ce ma seaca cel mai tare la mine!Na,ca am zis-o!
XIO spune:
eu credea, ca e asiatic , n-am pomenit nimic pt. ca asiaticii nu mi se par deloc sexosi ...dar asa mmm
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO eu credea, ca e asiatic , n-am pomenit nimic pt. ca asiaticii nu mi se par deloc sexosi ...dar asa mmm ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
Xiooo,i-am zis ce ai scris!imediat mi-a replicat "so you`re lucky mmm?!" l-ai facut sa se simta si mai bine decit se simte de obicei.E cu self esteemul ridicat
hannen spune:
Allure,am uitat sa te intreb de ce mergi ca Frankenstein?
Ce ai prestat ieri?Ceva "rusinos"?azi se vede ca sunt bine dispusa,am glume in program.
Deus spune:
Hannen nu esti fraiera, raul nu exista, raul este doar absenta binelui si noi i-am dat un nume:-)
lasa sa existi tu asa si de restul sa nu-ti pese
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
chiquitita spune:
Hannen, multumesc pentru explicatie! Hai mai ca e un dulce husbandul tau. Eu m-as topi sa primesc un asa card. Dar uite ca nu primesc
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
carolinah spune:
Mama, fetelor, ce veselie generala, ce energie, ce de sport!
Bravos, asa imi place sa va vad.
Dupa ce am fost plecata o saptamana in concediu de odihna, am mai stat 3 zile pe aici si am plecat o saptamana in delegatie prin tari europene cu apa calda.
Asa ca m-am intors eu aseara cu elan acasa, am imbratisat fetele de vreo 250000 de ori si m-am apucat (evident) de treaba, ca totul in casa zbura... M-am trezit azi tarziu, nici vorba de sport.
Cu SBD stau bine, poate ca am mancat un pic prea multe fructe, dar e OK, insa sport n-am mai facut de mult, recunosc. Maine dimineata ma reapuc, insa stiu deja ca voi face o febra monstruoasa...
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Allure,am uitat sa te intreb de ce mergi ca Frankenstein? Ce ai prestat ieri?Ceva "rusinos"?azi se vede ca sunt bine dispusa,am glume in program. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
ziceam ca am febra la picioare si fund de la plyometricul de alaltaieri si la brate si piept de la programul de ieri...
asa ca am avut o tentativa de miscare care mi-a esuat...NU am chef deloc si ma preseaza si timpul; poate diseara am mai mult spor...
Caro, bine ai revenit!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.