Gravidute si mamici de Constanta(72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna mamicilor ce mai faceti, noi intram in sapt 29 crestem pe zi ce trece, ce burtici mai sunt care nasc in octombrie astept sa skimbam pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

dadi_t Da ,chiar ca putin mai am,nu-mi vine sa cred!
Am luat aproape totul,mai vreau o cadita cu masa de infasat si niste lenjerie patut..or mai fi de luat multe,dar acum nu sunt sigura ce mai trebuie pentru un bebe nou nascut..daca are cineva idei sa-mi zica
pupici

35+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela82cta spune:

am fost astazi la primul eco chiar daca a fost prea devreme eram curiosi ..sa vazut doar sacul gestional care avea 4,3 mm ...mi sa spus sa revin peste 2 sapt cand se va vedea si inimioara ...de abia asept ..am fost la n doctor torok la euromaterna care mi sa parut ff draguta si de treaba ..pupici si sarcina usoara la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui Isis_23

Cine poate si vrea sa-mi dea si mie pe pm,nr.de lacab.doamnei dr.dumbrava?va rooooog.....dr.noastra e in concediu...si trebuie sa o vada cineva pepitik mea...vomita si nu manak nimik!

Nu-ti merge pm-ul. Uite aici nr: 0722950950. Sper ca l-ai gasit mai devreme...eu de-abia acum am citit mesajul tau. Pup bb-lina si sper sa nu fie nimic grav.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7; L8
Filmuletze

AMR 3 (+11)

Multumesc,Larisel,scuze k n-am intrat mai devreme sa-ti multumesc!
Este nr.dnei dr.personal sau de la cabinet?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Isis regret ca n-am intrat si ziele trecute sa-ti fi dat nr dr Dumbrava, sper ca ai rezolvat!

Multumesc pt.intentie,CRIXIA,da,am rezolvat,mi l-a dat Larisel!
Vreau o a doua opinie in legatura cu mandra mea care nu vrea sa manance mai nimik.
cel putin zilele trecute eram disperata....cate o lingura de ciorba pe zi!!
Acum vad k si-a mai revevnit...dar nu vrea sa ma surprinda placut deloc!!
Voi aveti mofturosi prin batatura?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

dadi_t Da ,chiar ca putin mai am,nu-mi vine sa cred!
Am luat aproape totul,mai vreau o cadita cu masa de infasat si niste lenjerie patut..or mai fi de luat multe,dar acum nu sunt sigura ce mai trebuie pentru un bebe nou nascut..daca are cineva idei sa-mi zica
pupici

35+Thomas

Raluca,spune-ne ce ti-ai luat,k sa-ti spunem ce-ti mai trebuie!
eu cu o luna inainte sa nasc,am mers la dr.de fam.la care vroiam sa o inscriu pe Edith si am rugat-o sa-mi dea o lista cu medicamente si in general ce mi-ar trebui pt.ingrijirea medicala a fetitei,ceea ce trebuie sa am mereu in casa.
ai putea sa faci acelasi lucru,sa fii pregatita!
Sarcina usoara,cat a mai ramas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mofturosi!!?? Au si ei perioade... Isis, cum stati cu dintii? Poate o deranjeaza ceva la gingie, ai incercat sa-i dai supa mai rece, la temp camerei? Prefera iaurtul sau alte preparate mai recoritoare pentru gingie?

Nr de tel mobil este al dnei doctor, te programeaza dansa.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Daca ati avut nevoie sau cunoasteti gravidute cu RH negativ.....de unde se cumpara vaccinul?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Isis-nu am luat nimic medicamente pt bebe..ce mi-ar trebui la inceput?eu am luat haine,carut,scaun auto,pat,saltea,lenjerie,prosoape,biberoane(6),suzete(2),pompa sani,voi comanda cada cu masa de infasat,pampers,am luat o crema bepanthen totusi,una baneocin si pudra,algocalmin,advil,no spa,tampoane pt mine...ma ziceti si voi ce sa mai iau...voi face cezariana,am placenta previa,maine ma duc la doctor,am si RH ul negativ sa vad cum va fi pt vaccinare,daca imi dau de la ei sau cumpar eu...
pupici

35+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele
e prima data cand scriu la sectiunea asta

mihaela82cta nu-ti face probleme
eu am fost la primul echo la 6 sapt la Ciufu .. ma asteptam sa-i aud si inimioara cand kolo ... mi-a aparut un sac gestational gol , sarcina de 4 sapt mi-a scris.

la urmatorul echo , la 7+ sapt am fost si mi-am vazut iubitul pui dar era mai mic cu 5 zile... acum , am fost la 10+ sapt si e exact zi/zi... nu toti cresc la fel... stai linistita si nu te stresa. stiu ca-i usor de spus ... e vorba de autocontrol si de dirijarea mintii catre alte orizonturi

pup fetele...
mama mama imi dati emotii mie... cand vad ca deja va pregatiti , v-ati luat toate alea... e buna si peprioada asta de sarcina.,, te ajuta sa te obisnuiesti cu gandul ... cu ideea de bebe si cu tot ce inseamna venirea lui pe lume

puuup

mami 11+

lumina si putere

Mergi la inceput