Gravidute si mamici de Constanta(72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Raluca, deci ma agat de tine cu informatiile despre vaccin!

Cat despre bagaj, recomandarea mea este urmatoarea: cumpara ce-ti trebuie si pentru primele zile cu bebe acasa!

La venirea acasa cu bebe ar trebui sa ai:
- ser fiziologic
- 1-2 seringi, daca folosesti ser fiziologic la punga
- vata sterila sau tampoane sterile
- ceai lactatie mami
- glicerina cu stamicin
- 1 produs pentru baita lui bb ( sampon)

Inevitabil vor aparea si alte "nevoi". Ma mai gandesc ce ar mai trebui

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna,

Sunt la primul mesaj pe acest forum, desi 'va citesc' de muulta vreme.
Va rog sa ma sfatuiti ce salteluta este cea mai potrivita pentru patutul lui bebe. Am citit atatea pe net, ca m-au bulversat de tot...de cocos, de spuma, de cocos cu latex, dormeo...Daca stiti si unde gasesc in Constanta, si mai bine!
Va multumesc!!

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaPopA spune:

Buna fetelor!
Revin si eu iar pe la voi cu o intrebare, cu toate ca va citesc mereu, dar nu mai pot de suparare, si nu gasesc pe nicaieri o solutie. Mi-a intarziat cm 1 sapt si alaltaieri am facut un test,care s-a pozitivat in 1 min, se vedea f slabut linia dar era acolo fara indoiala.(mentionez ca testul l-am facut seara). Azi dimineata am mai facut unul cu prima urina si oroare, Negativ. Nu stiu ce sa fac, ce sa mai cred..imi doresc atat de mult un bebe si acum m-am demoralizat total.

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Azi am fost la control..bebele are intre 2600-2700 grame,voi merge saptamanal de acum la control pana nasc

CRIXIA-am intrebat de vaccin,mi s-a zis ca-l voi primi de la ei daca e cazul,adica daca bebele are rh-ul pozitiv,daca e tot negativ nu ma vaccineaza...

Mariapopa-lasa testele de urina mergi si fa un test sange betahcg..e cel mai sigur...bafta sa fie cu ochisori

selenar-eu pe net am gasit saltea cu fibra cocos si nu mai stiu ce la mijloc de 120x60 si inalta de 12 cm ,m-a costat cu livrat acasa 160ron,daca vrei detalii iti scriu pe pm sa nu fac reclama pe aici

35+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

raluca30 - Multumesc mult! Daca poti sa-mi trimiti link-ul, ar fi tare bine! Ce-i drept ca si eu tot la salteluta de cocos am cam ramas cu gandul, din cate am citit pare cea mai potrivita.

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela82cta spune:

Revin si eu iar pe la voi cu o intrebare, cu toate ca va citesc mereu, dar nu mai pot de suparare, si nu gasesc pe nicaieri o solutie. Mi-a intarziat cm 1 sapt si alaltaieri am facut un test,care s-a pozitivat in 1 min, se vedea f slabut linia dar era acolo fara indoiala.(mentionez ca testul l-am facut seara). Azi dimineata am mai facut unul cu prima urina si oroare, Negativ. Nu stiu ce sa fac, ce sa mai cred..imi doresc atat de mult un bebe si acum m-am demoralizat
buna maria si eu sunt insarcinata in 6 saptamaini iti recomand testele barza ..ale mele au iesit pozitive inca cu 3 zile inainte de cm ..si am mai facut cateva dupa incearca din nou sa le faci dimineata la prima ora si vezi ce spuen testul din nou ..bafta multa si te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zna23 spune:

Fetelor de mult nu am mai postat nimic si mi-am cam iesit din mana!
Cele care ati parcurs deja odiseea sarcinii poate ma luminati si pe mine.Am 26 de sapt si de cateva zile simt o durere constanta in partea dreapta sub coaste..in zona ficatului...durere care dispare in momemtul in care ma lungesc in pat..ce credeti ca e...ar trebui sa ma alarmez?Ma gandeam ca e din cauza presiunii exercitate de bebe..care creste ,creste:)

+ 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela82cta

am fost astazi la primul eco chiar daca a fost prea devreme eram curiosi ..sa vazut doar sacul gestional care avea 4,3 mm ...mi sa spus sa revin peste 2 sapt cand se va vedea si inimioara ...de abia asept ..am fost la n doctor torok la euromaterna care mi sa parut ff draguta si de treaba ..pupici si sarcina usoara la toata lumea

Felicitari! Sa vii cu veshti bune! Sarcina ushoara si bb sanatos!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Isis_23

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui Isis_23

Cine poate si vrea sa-mi dea si mie pe pm,nr.de lacab.doamnei dr.dumbrava?va rooooog.....dr.noastra e in concediu...si trebuie sa o vada cineva pepitik mea...vomita si nu manak nimik!

Mami mandra de Edith (23 ianuarie 2009 )

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Nu-ti merge pm-ul. Uite aici nr: 0722950950. Sper ca l-ai gasit mai devreme...eu de-abia acum am citit mesajul tau. Pup bb-lina si sper sa nu fie nimic grav.

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7; L8
Filmuletze

AMR 3 (+11)

Multumesc,Larisel,scuze k n-am intrat mai devreme sa-ti multumesc!
Este nr.dnei dr.personal sau de la cabinet?

Mami mandra de Edith (23 ianuarie 2009 )

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

E nr de la cabinet, dar raspunde direct doctoritza...cand vrea si poate.

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

buna fetele
e prima data cand scriu la sectiunea asta

mihaela82cta nu-ti face probleme
eu am fost la primul echo la 6 sapt la Ciufu .. ma asteptam sa-i aud si inimioara cand kolo ... mi-a aparut un sac gestational gol , sarcina de 4 sapt mi-a scris.

la urmatorul echo , la 7+ sapt am fost si mi-am vazut iubitul pui dar era mai mic cu 5 zile... acum , am fost la 10+ sapt si e exact zi/zi... nu toti cresc la fel... stai linistita si nu te stresa. stiu ca-i usor de spus ... e vorba de autocontrol si de dirijarea mintii catre alte orizonturi

pup fetele...
mama mama imi dati emotii mie... cand vad ca deja va pregatiti , v-ati luat toate alea... e buna si peprioada asta de sarcina.,, te ajuta sa te obisnuiesti cu gandul ... cu ideea de bebe si cu tot ce inseamna venirea lui pe lume

puuup

mami 11+

lumina si putere

Sarcina ushoara si tzie! Si luuunga de 40 de saptamani!

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput