Gravidute si mamici de Constanta(72)
Raspunsuri - Pagina 8
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela82cta buna ma numesc mihaela ..e primul meu post aici ..ieri cand am aniversat un an de casatorie am aflat si ca vom avea un bebe ..... ..sunt ff fercita si de abia astept sa aflu lucruri noi aici alaturi de celelate mamici ..va pup |
Ce cadou frumos in prag de sarbatoare! Sa-ti dea Dzeu sanatate si sa va intalniti sanatosi dupa cele 9 luni!!!
Am intrat aici sa ma laud si eu....la anul voi fi nashica!!! Chiar daca sunt indirect implicata, ma bucur pentru fiecare burtica!!
Cris mami de Alexia & Ana
mihaela82cta spune:
Am intrat aici sa ma laud si eu....la anul voi fi nashica!!! Chiar daca sunt indirect implicata, ma bucur pentru fiecare burtica!!
Multumesc mult ptr urari si felicitari ptr sarcina finutei tale ........!!!
raluca30 spune:
Mihaela-Bine ai venit!Felicitari si sarcina usoara!
Fetelor care aveti deja bebici cand ati nascut in prima saptamana cu ce ati imbracat bebelusii?Eu am inceput sa cumpar haine,unele mi se par f mici, altele f mari...pe unde sa mai umblu dupa haine de bebe la preturi accesibile,nu vreau cele mai scumpe pentru ca-mi imaginez ca va creste repede.Am comandat de pe net carucior,scoica auto si patut si acum le astept sa vina zilele astea
pupici
34+Thomas
Isis_23 spune:
Raluca,eu pe mandra mea am imbracat-o in body-uri,fiind nascuta iarna,cu maneklunga si pantalonas,sau salopeta.afara ii buneam combnezon,din ala,cu totul...
din primvara,aprilie,mai,am inceput cu rokitele,moda...
deci,recomandarea mea:cat sunt mititei,imbracati cat mai lejer,k au timp de parade...
Isis_23 spune:
Cine poate si vrea sa-mi dea si mie pe pm,nr.de lacab.doamnei dr.dumbrava?va rooooog.....dr.noastra e in concediu...si trebuie sa o vada cineva pepitik mea...vomita si nu manak nimik!
larisel spune:
citat din mesajul lui raluca30 Mihaela-Bine ai venit!Felicitari si sarcina usoara! Fetelor care aveti deja bebici cand ati nascut in prima saptamana cu ce ati imbracat bebelusii?Eu am inceput sa cumpar haine,unele mi se par f mici, altele f mari...pe unde sa mai umblu dupa haine de bebe la preturi accesibile,nu vreau cele mai scumpe pentru ca-mi imaginez ca va creste repede.Am comandat de pe net carucior,scoica auto si patut si acum le astept sa vina zilele astea pupici 34+Thomas |
Noi in prima saptamana am stat in spital si erau infashate... Dar si dupa aceea am folosit cea mai mica marime (parca "nou-nascut") dar si asha le erau mari toate hainutzele. Bine, fetitzele mele au si fost tare micutze la nashtere (2100 grame).
Hainutze eu am cumparat in general de prin hypermarketuri cand prindeam oferte si am luat cateva si din doraly (un stand cu produse romaneshti la parter si un stand douceur la etaj). Dar am si primit foarte multe... Shtiu ca s-a deschis "China mall" la Brotacei...poate acolo au pretzuri acceptabile...ca in rest te rupe la buzunare...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7; L8
Filmuletze
AMR 3 (+11)
larisel spune:
citat din mesajul lui Isis_23 Cine poate si vrea sa-mi dea si mie pe pm,nr.de lacab.doamnei dr.dumbrava?va rooooog.....dr.noastra e in concediu...si trebuie sa o vada cineva pepitik mea...vomita si nu manak nimik! Mami mandra de Edith (23 ianuarie 2009 ) http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1 |
Nu-ti merge pm-ul. Uite aici nr: 0722950950. Sper ca l-ai gasit mai devreme...eu de-abia acum am citit mesajul tau. Pup bb-lina si sper sa nu fie nimic grav.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7; L8
Filmuletze
AMR 3 (+11)
raluca30 spune:
mersi fetelor pt informatii legat de imbracat bebele..o sa mai umblu si pe la dorally saptamana viitoare sa vad ce mai gasesc..mi-a venit patutul si pompa isis manuala,astept caruciorul...Am mai luat si un sac de dormit,dar imi pare cam mare...suntem foarte entuziasmati de toate chestiile astea de bebici
34+Thomas
CRIXIA spune:
Isis regret ca n-am intrat si ziele trecute sa-ti fi dat nr dr Dumbrava, sper ca ai rezolvat!
Ralu, eu am amebele fete nascute vara si iti pot spune ca in prima luna am folosit body ce se inchide petrecut peste piept, cu capse. Sa stii ca sunt ok cele de la Kiabi sau Tex din carrefour.
La cea mica am folosit ca manusi niste sosete, da, s-a inteles bine: sosetele i le-am pus in manute, ca sa nu se zgarie, erau mai strimte decat manusile ce s egasesc la seturile de bebici.
La cea mare n-am folosit manusi deloc.
dadi_t spune:
citat din mesajul lui raluca30 mersi fetelor pt informatii legat de imbracat bebele..o sa mai umblu si pe la dorally saptamana viitoare sa vad ce mai gasesc..mi-a venit patutul si pompa isis manuala,astept caruciorul...Am mai luat si un sac de dormit,dar imi pare cam mare...suntem foarte entuziasmati de toate chestiile astea de bebici 34+Thomas |
Ce putin mai ai...Incepem sa facem galerie ! Nastere usoara si un bb sanatos si papacios!
Bine ai venit Mihaela82...mai posteaza raspunsuri ca sa scapi de moderare si sa-ti apara imediat postarile.
Bibica vine maine acasa, pentru o saptamana. Si apoi se intoarce iar la bunici...mi-este un dor de ea...de gasuletzul ei ca de clopotel...
Noapte buna!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan