Gravidute si mamici de Constanta(72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Larisel ....multumim de urari...tu ce faci?sper ca nu sunteti in zona inundata

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68

Citat:
citat din mesajul lui Corinna1982

Buna!

Scuzati interventia...am nevoie de o recomandare pentru un medic dermatolog bun si pt copii din Constanta. Maine plecam spre Constanta si daca tot suntem acolo vreau sa o duc pe fetita mea de 11 luni sa o vada un dermatolog.

Multumesc!!!

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Corina ti-o recomand pe dr. Cioabla-are cabinetul in incinta Policlinicii 2,langa Spitalul de boli infectioase de la gara.. Este chiar dermatolog de copii si are recomandari bune. O gasesti si la cabinetul particular, undeva pe langa fostul CEC. Maine iti dau adresa de la cabinet. Vacanta placuta si cu soare din belsug.

<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Dady69, multumesc. Am fost la dr Cioabla si am fost multumita.

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Buna fetelor!
Am venit si eu de la dr..la eco bebele e bine are ~ 2 kg acum,mi-au facut si un test de stres pt bebe,mi-au monitorizat burta vreo jumatate de ora,se auzeau bataile inimii si la fiecare miscare simtita apasam un buton..destul de incomod totusi sa te concentrezi pe miscarile din burta,dar a iesit bine..bebele meu e f activ..acum mai ma duc peste 2 saptamani iar la dr,incep sa ma panichez usor la ideea cezarienei
pupici la mamici si bebici

33+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Corina, ma bucur ca e totul in regula si te-ai descurcat. Imi cer scuze ..ca n-am mai intrat cu detaliile despre locatia cab. particular al d-nei dr.
Raluca e interesant ce spui tu acolo...monitorizarea la stress??? nu stiam ca se face si asa ceva...tot la echo se face? lui samburica!

Aceeasi cu ...alta semnatura!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

dadi-testul asta pt stress nu se face la eco..m-au trimis intr-un salon unde era un aparat(de emotii am uitat sa intreb cum se numeste)si avea niste chestii rotunde cu care s-au plimbat pe burta pana au localizat bataile inimii fatului,apoi le-au prins cu centuri si mi-au dat un fel de cablu cu buton in mana sa-l apas cand simt miscarile bebelui,a durat 30min,poate mai mult pana s-au chinuit sa-l prinda pe bebe intr-o pozitie buna ca el fiind cam agitat se tot foia si se sucea si se pierdea contactul...eeehe belea...nu stiu cat de relevant este,dar e interesant

33+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Larisel ....multumim de urari...tu ce faci?sper ca nu sunteti in zona inundata

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Aici la tzara am trecut deocamdata cu bine peste ploi...in schimb mashinutza a ramas la cta si a facut baitza ... Acum inca sta la uscat in curte...speram fara consecintze grave pe termen lung.

Voi ...plajuitzi? Spre sfarshitul lunii vrem si noi sa aducem fetele la mare...intra tati in concediu .

Avem emotzii pt maine...trebuie sa facem vaccinul de 6 luni (deshi avem 7 luni si ceva). L-am tot ashteptat pe cel de la stat dar pana la urma l-am cumparat (540 ron ).

Pupici la mamici, pitici, gravidutze si bb-i!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 3 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela82cta spune:

buna ma numesc mihaela ..e primul meu post aici ..ieri cand am aniversat un an de casatorie am aflat si ca vom avea un bebe ..... ..sunt ff fercita si de abia astept sa aflu lucruri noi aici alaturi de celelate mamici ..va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela82cta

buna ma numesc mihaela ..e primul meu post aici ..ieri cand am aniversat un an de casatorie am aflat si ca vom avea un bebe ..... ..sunt ff fercita si de abia astept sa aflu lucruri noi aici alaturi de celelate mamici ..va pup

Bine ai venit!
Felicitari pt.primul an de casatorie,dar si pt.bebic!
Sa ne spui maimulte despre tine,la ce dr mergi,cum te simti...?
si scrie repede 10 posturi k sa scapi de moderare!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela82cta spune:

mai multe despre mine am 28 de ani ,ne-am chinuti un an de zile sa avem acest bebe chiar daca analizele ieseau f bine ...ultima luna am luat la recomandarea doc circo endocrinolog clostribegyl din ziua 5 si apoi duphaston din ziua 16 si vad ca a dat rezultate ...la doc mi-am facut programare la dna doctor torok la euromaterna ptr luni ...iar apoi cred ca voi merge la dc rusa ...dansul nu era acum acolo cateva zile ...sper sa se vada ceva la eco luni chiar daca are sarcina doar 5 sapt ..va pup si de abia astept sa vb si cu alte viitoare mamici ptr ca am niste emotiiiiii fff marriii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela82cta

Sarcina ushoara si bb sanatos!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7; L8
Filmuletze

AMR 3 (+11)

Mergi la inceput