Gravidute si mamici de Constanta(72)
Raspunsuri - Pagina 6
raluca30 spune:
La multi ani tuturor!....nu stiu cine sunt sarbatoritii dar eu ma bag ca sarbatoresc si eu ..am terminat examenele si le-am luat se pare pe toate...URAAA libera ..la mare,la soare..as vrea o sampanie dar trebuie sa aman din cauza bebeluiIntre timp ma cinstesc cu inghetata,ciocolata si cola...Acum a ramas sa ma apuc de pregatiri pentru bebel.
va pup
32+Thomas
ellanik spune:
Raluca ce putin mai ai.Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos.pana la urma unde nasti?Nu te-am mai vazut pe mess.E drept ca nici eu nu am mai avut timp.
Fetelor v-ati intalnit langa mine .Eu stau la Far.Chiar daca nu stiu prea multe mi-ar fi placut sa vin sa va cunosc.Poate ccand mai organizati o astfel d eintalnire imi dati si mie un PM cu cateva zile inainte.
Numai bine gravidutelor si mamicilor!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca30 La multi ani tuturor!....nu stiu cine sunt sarbatoritii dar eu ma bag ca sarbatoresc si eu ..am terminat examenele si le-am luat se pare pe toate...URAAA libera ..la mare,la soare..as vrea o sampanie dar trebuie sa aman din cauza bebeluiIntre timp ma cinstesc cu inghetata,ciocolata si cola...Acum a ramas sa ma apuc de pregatiri pentru bebel. va pup 32+Thomas |
++multumim de urari...felicitari si tie!!!!sarcina usoara in continuare
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui ellanik Raluca ce putin mai ai.Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos.pana la urma unde nasti?Nu te-am mai vazut pe mess.E drept ca nici eu nu am mai avut timp. Fetelor v-ati intalnit langa mine .Eu stau la Far.Chiar daca nu stiu prea multe mi-ar fi placut sa vin sa va cunosc.Poate ccand mai organizati o astfel d eintalnire imi dati si mie un PM cu cateva zile inainte. Numai bine gravidutelor si mamicilor! Mamica de George-Theodor |
salut...ce faci?...mai baga si tu cate un ochi si eventual text aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153764&whichpage=16
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
raluca30 spune:
Salut ellanik-ce creste puiul tau..eu o sa nasc la Isis cu dr Zaher,nu am avut nicio problema cu sarcina,adica nimic din ce ma speriase doctora Lutescu,nu am avut sangerari,nici diabet nu am facut,nu mi se umfla nici picioarele,nu mi-a crescut nici tensiunea,etc...sper sa fie totul la fel de ok pana la sfarsitam incredere in noul meu doctor,mi-a explicat ca isi va lua toate masurile necesare pt situatii neprevazute la cezariana,acum ramane de vazut ...ce o vrea Dzeupupici
32+Thomas
lulu77 spune:
ellanik, intra si tu la subiectul celalalt, la Gasca si acolo afli mai repede de intalniri.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
POZE
www.haineshicdama.blogspot.com
http://picasaweb.google.com/lucagabriel07
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dadi_t spune:
citat din mesajul lui raluca30 La multi ani tuturor!....nu stiu cine sunt sarbatoritii dar eu ma bag ca sarbatoresc si eu ..am terminat examenele si le-am luat se pare pe toate...URAAA libera ..la mare,la soare..as vrea o sampanie dar trebuie sa aman din cauza bebeluiIntre timp ma cinstesc cu inghetata,ciocolata si cola...Acum a ramas sa ma apuc de pregatiri pentru bebel. va pup 32+Thomas |
Felicitari si la mai mare!
Ei lasa ca venim cand nasti, la spital...apropo'...unde nasti?
Ella- ce dragalash si pulpanos e TUTUSa-ti traisasca!
OOOoooo...ce ploua ....Se anunta cea mai calduroasa vara si de fapt e cea mai ploioasa
<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
raluca30 spune:
Doamne ce vreme ploioasa!Trece vara si nu se mai termina cu ploile astea,am eu senzatia sau ploua de 3 saptamani deja?intr-un fel e bine ca nu-mi place canicula ,dar nici chiar asa ploios...
dady68-am scris mai sus, nasc la maternitatea Isis,sper sa fie totul ok sa pot bea si eu o sampanie la sfarsit
pupici fetelor
32+Thomas
dadi_t spune:
citat din mesajul lui raluca30 Doamne ce vreme ploioasa!Trece vara si nu se mai termina cu ploile astea,am eu senzatia sau ploua de 3 saptamani deja?intr-un fel e bine ca nu-mi place canicula ,dar nici chiar asa ploios... dady68-am scris mai sus, nasc la maternitatea Isis,sper sa fie totul ok sa pot bea si eu o sampanie la sfarsit pupici fetelor 32+Thomas |
Raluca ai dreptate..am citit din doi in patru
<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
larisel spune:
Am ratat urarile la timp...totushi La multi ani prichindei dragi!
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze
AMR 3 (+11)