Gravidute si mamici de Constanta(72)
Raspunsuri - Pagina 5
larisel spune:
danaalex Nici eu nu shtiu care-i faza cu mailul... Mi-aduc aminte ca am solicitat la un moment dat (pe perioada sarcinii) datele dar nu le-am primit.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze
AMR 4 (+11)
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul vostru comun in numele meu si al copiilor va multumesc din suflet! Sarcini usoare si nasteri binecuvantate tuturor!Doamne Ajuta! Alinuk www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii! detalii www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Alinukc ar fi bine sa scrii direct aici ce ne-ai comunicat pe "mailul comun"...nu de alta, dar noi nu avem cunostiinta de adresa de mail...asta e situatia
alinuk spune:
dana,
sorry, atunci am facut eu o confuzie caci am trimis burticilor care au maiuluri
poate ar fi momentul sa va faceti si voi un mail comun... e util
in principiu nu pot scrie aici ce aveam de zis din motive de spam
as putea doar sa va zic ca puteti incerca linkul de la semnatura
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
raluca30 spune:
Buna fetelor!
Nu mai zice nimeni nimic?eu mai am un examen si scap,le-am luat pe toate pana acum,bebele se misca nebuneste,imi da crampe in stomac.
Nu a nascut nicio graviduta inca la noi?eu am intrat in saptamana 32,trebuie sa-mi schimb semnatura
lenabum-parca tu erai inainte mea..ai disparut?
pupici la toate fetele
31+Thomas
bpatricia spune:
buna graviduteleor, ce mai faceti, noi suntem bine suntem in sapt 25, dam cat mai des din picioruse, vroiam sa mai intreb gravidute care mai nasc in octombrei mai sunt pe aici, dati un semn gravidutelor, sau ati plecat toate la plaja pe caldura asta
Corinna1982 spune:
Buna!
Scuzati interventia...am nevoie de o recomandare pentru un medic dermatolog bun si pt copii din Constanta. Maine plecam spre Constanta si daca tot suntem acolo vreau sa o duc pe fetita mea de 11 luni sa o vada un dermatolog.
Multumesc!!!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Ela31 spune:
Buna seara mamici si gravidute, viitoare mamici.
Noi suntem in curatenie generala iar maine ma duc si cu masina la revizie.
Copiii sunt bine.
Sper sa termin cu acea curatenie de vara si mai vb.
O seara buna va doresc.
Stefan Nicolae
Andreea Elena
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Corinna1982 Buna! Scuzati interventia...am nevoie de o recomandare pentru un medic dermatolog bun si pt copii din Constanta. Maine plecam spre Constanta si daca tot suntem acolo vreau sa o duc pe fetita mea de 11 luni sa o vada un dermatolog. Multumesc!!! ------------------------------ Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09) Botezul Mariei (18.10.09) |
Corina ti-o recomand pe dr. Cioabla-are cabinetul in incinta Policlinicii 2,langa Spitalul de boli infectioase de la gara.. Este chiar dermatolog de copii si are recomandari bune. O gasesti si la cabinetul particular, undeva pe langa fostul CEC. Maine iti dau adresa de la cabinet. Vacanta placuta si cu soare din belsug.
Raluca,gata examenele??
Ela, spor la treaba!
<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
dadi_t spune:
La multi ani, Happy Uka!Sa fii sanatoasa si fericita maxim!(scuze pt. intarziere!)
Si sa fiu sigura ca maine nu uit :
La multi ani,Tiberiu(dianamaria)!Sa ai o copilarie frumoasa!
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
dadi_t spune:
La multi ani Tibi, baiatul meu preferat!
Dana sa-ti traiasca baiatul , sa creasca mare, sanatos, norocos cat cuprinde, iar tu sa te bucuri alaturi de realizarile copiilor tai!
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan