Gravidute si mamici de Constanta(72)
Raspunsuri - Pagina 4
larisel spune:
Ce mi-ar fi placut si mie sa venim tustrele... dar suntem tzintuite inca la tzara...poate alta data...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze
AMR 4 (+11)
DanaAlex spune:
salut !!!
Larisel - ti-am admirat printesele la 7 luni ce dragalase sunt, venim in petzit la Natalia ...
Ela...ce mai faci? o sa-i duc si pe ai mei la delfinariu, deocamdata i-am lasat la munte cu parintii mei si eu m-am intors in cta...sunt fara ei pana pe 12 iulie, mai ma gandesc daca ma duc sa stau eu cu ei la munte sau ii aduc acasa, sa vedem cum va fi vremea
Raluca -bafta la examene
Isis- cand mai ai urgente medicale, du-te la trocadero la urgenta privata, e vis-a vis de medicover...ce face frumusica ta?
fetelor, probabil ca multe nici nu stiti, topicul actual este scindat din "gasca de constanta", cine vrea poate intra si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153764& unele dintre noi (Lulu, Dady, Crixia, eu si altele) scriem la ambele topicuri...si voi sunteti binevenite acolo, pana la urma toate suntem mamici/gravidutze din constanta...toate cele bune...
Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)
Isis_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex Isis- cand mai ai urgente medicale, du-te la trocadero la urgenta privata, e vis-a vis de medicover...ce face frumusica ta? |
DanaAlex,edith e bine,multumesc de intrebare!Mai tuseste putin,dar este aproape vindecata!
Si multumesc pt,informatia despre urgenta privata!
In rest,sanatate la toata lumea!
larisel spune:
danaalex Mersi pt invitatzie ...
Filmuletze
AMR 4 (+11)
dadi_t spune:
Intru pe fuga sa urez:
La multi ani Ioana(Andata)!Sa creasca frumos si sa aiba o copilarie frumoasa!
Sunt rupta de oboseala. Intalnirea a fost super ne-am intalnit mai multe fete decat ma asteptam.. Speram ca data viitoare sa ingrosati randurile.
Noapte buna!
<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
bpatricia spune:
Buna viitoarelor mamici, ce mai faceti, astzi am fost la eco 4d la 24 de sapt si am aflat ca vom avea o domnisoara sunt foarte fericita, bebita e k are 715 grame si crestem incet incet, abia astept sa treaca timpul mai repede sa o vad, va pup
larisel spune:
citat din mesajul lui bpatricia Buna viitoarelor mamici, ce mai faceti, astzi am fost la eco 4d la 24 de sapt si am aflat ca vom avea o domnisoara sunt foarte fericita, bebita e k are 715 grame si crestem incet incet, abia astept sa treaca timpul mai repede sa o vad, va pup |
Felicitari pt caruciorul roz!
Filmuletze
AMR 4 (+11)
bpatricia spune:
Mersi mult, ne vom numi Patricia, e numele si de utilizator desi pe mamica o keama Tatiana, dar parca am banuit ca va fi fetita desi taticul vroia baietel, vroiam sa va intreb cine mai naste in perioada in acre nasc eu oct 2010 astept sa vorbim despre evolutia sarcinii va pupacesc pe toate
alinuk spune:
fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul vostru comun
in numele meu si al copiilor
va multumesc din suflet!
Sarcini usoare si nasteri binecuvantate tuturor!Doamne Ajuta!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui alinuk fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul vostru comun |
care e mailul comun si care e parola?????
lamuriti-ma si pe mine pe pm