Gravidute si mamici de Constanta(72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Noi raportam rosu in gat,tuse si putina febra!!!
Offf,Edith nu prea a fostbolnava,doar cateva raceli,si de aceea mereu ma panikez!!
Si are un stil:in weekend o apuk...cand nu e dr.diponibil!

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Isis_23

Noi raportam rosu in gat,tuse si putina febra!!!
Offf,Edith nu prea a fostbolnava,doar cateva raceli,si de aceea mereu ma panikez!!
Si are un stil:in weekend o apuk...cand nu e dr.diponibil!

hihi...se vede ca-s fara ceceni acasa....cand pisoiu nu-i casa....am timp de PC...
Isis(Mihaela), ai o fetita dulcica si zambareata foc...nici cu mami nu mi-e rusine . Sa stii ca si eu cu Bibica tot asa am patit. Numai in we se gasea sa faca temperatura, sa vomite. Cred ca 80 % din raceli numai in we au fost, nu zic cate drumuri la spital am facut. Noi am avut-o ca neonatolog pe dr. Voinescu, superprofesionista... Sanatate multa micutei!
Unde ai fost cu Edith de a calarit poneiul???In Constanta parca nu avem sau nu am eu cunostinta...
Catelul din pozele tale seamana leit cu toto al meu

<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Multumesc,dady,pt.aprecieri!
Edith se simte mai bine acum,n-a mai tusit asa de mult,sper sa-si fak medicamentele efectul.oricum maine la prima ora mergem la dr!
Ma panikez pt.k vreau sa evit Spitalul Judetean!!Motivele,cred k le stie toata lumea!
Dady,poneiul l-a calarit in parcul de la mall,in Tabacarie,dak nu ma insel,kiar de Paste,am iesit la o plimbarik,pt.k si atunci ne-am simtit cam rau!(ce v-am zis?park le alege,mai frate
).
Cred k vara asta va fi puzderie de ponei,mai ales prin Mamaia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dady68

Catelul din pozele tale seamana leit cu toto al meu

NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Catelul,din pacate,nu e al nostru,e un prieten din parc.poate reusim sa ne luam si un catel,deocamdata avem pisik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Multzumim pt aprecieri...roshim ...

Sanatate multa puilor racizti...sa trteaca repede repede...

Si....vreme insorita va doresc!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Buna dimineata..la pranz!
Sunt cea mai fericita cand e racoare..ma simt plina de energie si bebelina la fel ca nu sta doua secunde.Toata dimineata m-a durut capul de am zis ca plesneste,n-a cedat la nospa ,in schimb cum a inceput sa ploua ,usor usor m-a lasat.
Fetelor,m-au luat niste emotii cu nasterea ..numai la asta ma gandesc..mi se pare ca a trecut timpul atat de repede,parca acum eram la inceputul anului si descopeream samburelul si acum ,mai am putin si o tin in brate..si au aparut grijile..mi-e teama ca n-o sa ma descurc..pana acum m-am adaptat la orice situatie si am stiut ce sa fac dar acum...sunt total in ceata

30+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

clary-nu o sa-ti treaca capul cu no spa in veci!nu e pt cap no spa...eu cand am avut dureri mari de cap de la o raceala am luat nurofen,chiar daca nu se recomanda nimic..altadata am luat si algocalmin,omez pt ca aveam dureri mari de stomac(crize) doctora mi-a zis ca nu e un mare pericol sa mai luam cate ceva de cap la nevoie...intreaba-ti medicul de familie..

eu am luat inca 2 examene grele,mai am inca 3 si scap..abia astept vacanta sa vina bebele
pupici

30+Thomas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clary

Buna dimineata..la pranz!
Sunt cea mai fericita cand e racoare..ma simt plina de energie si bebelina la fel ca nu sta doua secunde.Toata dimineata m-a durut capul de am zis ca plesneste,n-a cedat la nospa ,in schimb cum a inceput sa ploua ,usor usor m-a lasat.
Fetelor,m-au luat niste emotii cu nasterea ..numai la asta ma gandesc..mi se pare ca a trecut timpul atat de repede,parca acum eram la inceputul anului si descopeream samburelul si acum ,mai am putin si o tin in brate..si au aparut grijile..mi-e teama ca n-o sa ma descurc..pana acum m-am adaptat la orice situatie si am stiut ce sa fac dar acum...sunt total in ceata

30+

Bianca Gabriela

Nu-ti bate capul de-acuma...ai sa te descurci SIGUR ai sa vezi. Bazeaza-te pe instinctul tau! Orice mama shtie ce e mai bine pt puiul ei!

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

raluca Bafta la examene!

Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Rushinica....nicio miscare p'aci!

Doamnelor, mamicilor si nu numai..: Maine fetele de la ,,Gasca din Constanta'' care intre noi fie vorba...e cam acelasi lucru sau aceeasi mancarere de peste cu topicul de aici, fac o intalnire, la care am onoarea sa va invit, bineinteles daca aveti timp si placere.
Repetir : maine marea intalnire...dupa ora 17 doamnelor,la Petrom V de la far!
Pupici si o noapte buna!

NOI!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput