Gravidute si mamici de Constanta(72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Clary -Felicitari! sa-ti traiasca bebelina!asteptam poze

Eu am mai pus cateva poze..
S-a dus laptele de tot...e doar pe lapte praf...are scaunul tare,1-2 pe zi,o sa vb cu doctorul lui vineri sa vedem ce zice...

Fetelor care va mai amintiti dupa nastere cate zile ati luat ergomet?
mi-a dat de la nastere si pana ieri..oare nu ar mai fi trebuit sa iau mai multe zile?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Isis_23

Raluca,Thomas e un dulce,e frumusel foc si pare asa cuminte.....sa te bucuri de el!Asa cum zicea si CRIXIA,mai incerca cu alaptarea...sa fie baza si daca nu se satura sa-i dai completare lapte praf...bea ceai pt.lactatie,mmananca sanatos,multe lactate...sanatate amandurora!

Clary,felicitari pt.printesa Bianca.Esti datoare cu poze....
Dar nu trebuia sa nasti in octombrie?

Mami mandra de Edith (23 ianuarie 2009 )

Pe 4 septembrie trebuia sa nasc dar datorita unui medic "bun" am nascut pe 10 august.
Am fost internata in spital cu travaliu fals,pe 1 august si doctora Savu care era de garda mi-a facut un asa control pe masa ca mi-a deschis colul si am pierdut dopul..cand am iesit din spital,m-am dus la doctora mea care mi-a zis ca am colul deschis si am stat 7 zile numai la pat iar pe 10 august m-a operat..deja nu mai aveam lichid iar fetita nu mai luase in greutate..asa am nascut la 36 de saptamani o fetita de 3000g si 49 de cm..
Chiar ma gandeam ca daca ajungeam cu ea la termen,ieri ar fi trebuit sa se nasca.

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

33+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

Clary -Felicitari! sa-ti traiasca bebelina!asteptam poze

Eu am mai pus cateva poze..
S-a dus laptele de tot...e doar pe lapte praf...are scaunul tare,1-2 pe zi,o sa vb cu doctorul lui vineri sa vedem ce zice...

Fetelor care va mai amintiti dupa nastere cate zile ati luat ergomet?
mi-a dat de la nastere si pana ieri..oare nu ar mai fi trebuit sa iau mai multe zile?

va pup

Mamica de leu paraleu-Thomas(19august2010)
http://family.webshots.com/album/578475771wnRGOU

Raluca ,eu am luat ergomet doua saptamani dupa nastere,unul dimineata si unul seara.

33+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Doamne,Clary,prin ce ai trecut....Nu te mai gandi,bien k a treut si sunteti sanatoase amandoua...oricum,s-a nasut destul d ebine bienutza,cu 3 kg...Multa sanantate amandurora!

Eu n-am luat ergomet!ce-i ala?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Isis_23

Doamne,Clary,prin ce ai trecut....Nu te mai gandi,bien k a treut si sunteti sanatoase amandoua...oricum,s-a nasut destul d ebine bienutza,cu 3 kg...Multa sanantate amandurora!

Eu n-am luat ergomet!ce-i ala?

Mami mandra de Edith (23 ianuarie 2009 )

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Ergomet este un medicament care se ia dupa nastere pentru ajuta la curatarea uterului..de obicei se recomanda la cezariene ca sa ajute uterul sa se contracte si sa se curete...eu luam si cate un algocalmin dupa ergomet ca-mi dadea niste contractii de nu mai stiam de mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ralu, acum asta e daca s-a terminat tzatzi! Eu sunt pro alaptat, doar ca la bb2 am decis sa nu alaptez( sunt purtatoare de virus hepatita B si totul este la latitudinea fiecarei mamici, cel putin in RO) Ana mea papa Aptamil, l-am ales si contra constipatiei, auzisem de cateva cazuri de constipare cu Nan. Normal, si aici parerile sunt impartite....
Ralu, imi amintesc ca la prima nastere mi-a dat ergomet, am avut senzatia ca e insuficient, adik tot am mai snagerat si dupa ce l-am terminat. Stiu ca e doar cu reteta...nu lua decat reteta!

Clary, ce intamplare! Slava domnului ca sunteti ok!!! Voi papati laptic de mamica?

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Mai exista medici care activeaza in spitalul judetean? Vreau si eu nume, recomandari, care/cum ati mai auzit.... stiu ca majoritatea colaboreaza cu clinicile private.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

Ralu, acum asta e daca s-a terminat tzatzi! Eu sunt pro alaptat, doar ca la bb2 am decis sa nu alaptez( sunt purtatoare de virus hepatita B si totul este la latitudinea fiecarei mamici, cel putin in RO) Ana mea papa Aptamil, l-am ales si contra constipatiei, auzisem de cateva cazuri de constipare cu Nan. Normal, si aici parerile sunt impartite....
Ralu, imi amintesc ca la prima nastere mi-a dat ergomet, am avut senzatia ca e insuficient, adik tot am mai snagerat si dupa ce l-am terminat. Stiu ca e doar cu reteta...nu lua decat reteta!

Clary, ce intamplare! Slava domnului ca sunteti ok!!! Voi papati laptic de mamica?

Da cris,bianca papa laptic de la tzitzi si suplimentare cu Nan,pe care il schimb dupa ce merg a pediatru pt ca intr+adevar avem probleme cu constipatia..mititica se tot chinuie si nimic pana nui pun supozitor sau ne "jucam" cu termometru...

Mergi la inceput

Clary a avut si Ana mea perioade mai rare la scaun, dar medicul a zis ca daca face de consistenta normala nu e constipatie. Doar daca face ff tare sa-i aplic metode gen termometru sau supozitor. Ulterior s-a dovedit a fi o perioada trecatoare. Ce-i drept eu am ales Aptamil de la inceput pe motiv ca am auzit despre mai multi copii ca se constipau cu Nan. Nu vreau s asune a reclama sau antireclama, dar cam astea au fost parerile intre mamicile cunoscute.
Felicitari pentru tztati, sa tina cat mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna fetelor
am si eu o rugaminte mare la voi...as vrea o adresa unde pot face morfologia fetala de tr 2...daca ma puteti ajuta va rog frumos..o adresa..un nr tel
multumesc din suflet

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput