Gravidute si mamici de Constanta(72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Salut fetelor!

Am avut si am niste zile de cosmar ,m-am ales cu un flegmon fesier de la injectii prost facute,mare cat doua portocale,am ajuns la operatie si merg zi de zi la pansat,un cosmar dureros...cica o sa ma tot panseze o luna ca e adanc de 10 cm..sunt varza
Referitor la laptele Nan,e cam gras de aceea ii poate constipa pe unii bebelusi,al meu face o data pe zi seara,si face mult,banuiesc ca s-a adaptat cu laptele,ii mai dau un plic de baby drink ceai pe zi ,trage multe partzuri,sper sa-l ajute sa nu faca colici durerosi,nu stiu..
mai scriu cand mai am timp...bebele imi ia tot timpul liber
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

buna fetelor
am si eu o rugaminte mare la voi...as vrea o adresa unde pot face morfologia fetala de tr 2...daca ma puteti ajuta va rog frumos..o adresa..un nr tel
multumesc din suflet

Angie+19

bebe jucaus

www.mediconst.ro/index.php?page=despre" target="_blank">Incearca o programare aici

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ralu, noi te intelegem in legatura cu timpul... Cat despre sanatatea ta, urata intamplare, dureros sa te faci bine curand!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

crixia iti multumesc mult

Angie+19

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna gravidutelor ce mai faceti,noi suntem bine sanatoase crestem am fost la medic acum 3 zile si aveam 2 kg deja la 35 de sap, totul eset in regula pozitia de iesire e luata, lichid suficient, dar doctora insista sa nasc prin cezariana ca am miopie dioptrii -2, si -2,50 desi am fost al oftalmolog si maiz is ca nus probleme ca sunt mici dioptriile nustiu ecsa fac eu nu vreau cezariana, cred ac doctorita vrea sa scape usor cu mine si sa-si ia banii, apropo doctorita e SOLOPENKO ELVIRA, daca mai e cineva mioapa pe aici va rog sa ma lamuriti va multumesc si sarcina usoar inontinuare la toate fetele

graviduta 35+ alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna ziua!
Nu am stiut ca mai e un topic de Constanta! Tania nu ai zis nimic!
Si mie mi s-a recomandat cezariana( ceea ce am si facut) dar au am dioptrii -6. Nu se compara cu ale tale.Si chiar si asa, doctorul la un moment dat(dr. Raica) ar fi vrut sa ma lase sa nasc natural, pentru ca eram deja in travaliu, dar a insistat socrela pentru cezariana, ca daca patesc ceva la ochi...
Poate ar trebui sa mai ceri parerea cuiva? Adica a altui medic?
Nastere usoara oricum !

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi_bebe2 spune:

buna,
cea mai buna morfologie o faci la dr.peteanu,parerea mea,eu o recomand cu mare drag....este o scumpa si o doctorita foarte buna( mai ales la echo)

mami de Bibi (08.06.2006) si 27+

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Mersi pentru informatii in legatura cu miopia si nastrea normala, o sa mai consult un oftalmolog dar merg pe ideia de nastre normala acum astept sa vedem cand vine bebita ca o astept cu drag

tatiana 35+ alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Angieangie,

Poti incerca si la Euromaterna.

Au doi medici foarte buni acolo care fac morfologia. Intra pe site-ul lor, am impresia ca au si pretul acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

va multumesc feteloras vrea si eu un nr al dr Peteanu,eu il aveam pe al lui dar nu am mai fost de 5 ani

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput