Gravidute si mamici de Constanta(72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Buna bibi_bebe2,

Imi pare rau sa aud ca nu mai poti naste cu doctorita ta. Insa daca tu esti multumita de ea si nu vrei sa renunti la ea, eu as zice sa o urmezi la Euromaterna, pt ca ei au introdus posibilitatea unui credit - ai aici http://www.euromaterna.ro/m.aspx?id=108&it=3 toate detaliile legate de asta.

Ma gandesc ca si daca a plecat din spital, conditiile sunt cum sunt, e un lucru bun pt tine si pt bebe sa iei si posibilitatea de privat in calcul.

Sper ca te-am ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Salut fetelor!
eu am scapat de chinul nasterii,sa-i zic asa,operatia mai ustura dar sper sa se vindece repede...bebele e adorabil si e un mancacios si rasfatat!
am fugit la datorie

va pup

Mamica de leu paraleu-Thomas(19august2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca30

Salut fetelor!
eu am scapat de chinul nasterii,sa-i zic asa,operatia mai ustura dar sper sa se vindece repede...bebele e adorabil si e un mancacios si rasfatat!
am fugit la datorie

va pup

Mamica de leu paraleu-Thomas(19august2010)

Felicitari! Sa ai parte de un bb sanatos si papacios! Mult laptic si refacere rapida!
Poate ne pui si poze...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Felicitari,Raluca,sa fie sanatos,sa te bucure in fiecare zi!Si tie sanatate si refacere rapida!
Vrem pozeeee......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ralu, refacere rapida! Felicitari pentru intalnirea cu micul Leu!!!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Salut!
mersi fetelor..nu mai am timp mai de nimic pana ma acomodez cu programul lui bebe care la 2-3 ore vrea sa pape...nu am lapte,l-am trecut pe lapte praf(ii dau Nan nr 1)..e foarte fomist,ar manca continuu
Am incercat o tentativa de album,dar o sa mai revin cu poze acum trebuie sa fug..
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ralu e mai greu prima luna, pana va acomadati reciproc. Noi te intelegem ca intri scurt, ne multumim si cu atat. Cat despre laptic, stim ca cel mai bun e cel da mama, pastreaza-l daca poti, bea ceai pt lactatie, nu renunta asa repede! Micul leu e fomist, asta e bine, sa fie mancacios si somnoros, asa se fac mari!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zna23 spune:

felicitari Raluca,sa fiti sanatosi si sa te bucuri de mica ta minune!
asteptam pozici noi..atunci cand leutul iti va permite sa ai o clipa libera!numai bine

+ 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui bibi_bebe2

Buna seara fetelor........eu am o mare problema sa zic asa.....sunt insarcinata in 27 de saptamani,azi am fost la doctorita cu care trebuia sa nasc si m-a anuntat ca si-a dat demisia din spital si ca va naste numai la euromaterna unde costa 5000 ron cezariana cost ce sincer nu mi-l permit pe criza asta ce sa fac? ce doctor bun ma mai primeste pe mine la aproape 7 luni??????? Mai sunt medici buni in spital ? voi ce stiti?

mami de Bibi (08.06.2006) si 27+

Doamne ajuta!

eu am nascut acum aproape trei saptamani in spital..am facut cezariana si ma costat tot 500 de euro cu medicamente luate de mine..sfatul meu e ca mai bine te duci la clinica privata pentru ca in spital daca nu dai bani in stanga si in dreapta nici nu se uita la tine ..eu am inteles ca am scapat ieftin cu 500 de euro ca nu am avut complicatii si fata a fost bine...

33+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

Raluca,Thomas e un dulce,e frumusel foc si pare asa cuminte.....sa te bucuri de el!Asa cum zicea si CRIXIA,mai incerca cu alaptarea...sa fie baza si daca nu se satura sa-i dai completare lapte praf...bea ceai pt.lactatie,mmananca sanatos,multe lactate...sanatate amandurora!

Clary,felicitari pt.printesa Bianca.Esti datoare cu poze....
Dar nu trebuia sa nasti in octombrie?

Mergi la inceput