Gravidute si mamici de Constanta(72)
Raspunsuri - Pagina 16
zna23 spune:
Multa sanatate ralu,suntem cu motatele pregatite sa intampinam bebelina
La isis ai sa nasti,nu?
+ 26
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca30 Salut zna-nici mie nu mi-a facut consult deloc toata sarcina,acum se bazeaza mai mult pe eco,si cand mai creste bebe o sa-ti faca dr Zaher testul de nonstress,consult doar daca e vreo problema cred,sangerare sau mai stiu eu ce poate sa apara..pe mine m-a programat saptamana viitoare pt cezariana Fac cezariana pe 19 august ! va pup pe toate 37+Thomas |
wow Ralu, as am venit si eu anul trecut de la ultimul control, la fel spunea dr., pe 19 august...dar bebelina mea a vrut sa vina pe 15...ce amintiri, emotii Intr-un fel a fost mai bine ca m-a luat pe nepregatite, cand a vrut bb, caci stiind ca merg la o anumita data la cezariana ma gandeam cum o sa rezist asteptand...
Iti tin pumnii sa fie bine pana atunci! Ne anunti daca se schimba ceva!
Cris mami de Alexia & Ana
raluca30 spune:
Crixia-sa-ti traiasca bebelina!asa a vrut ea mai devreme!
Azi ma duc sa fac un control la cardiolog si EKG (asa se cere inainte de cezariana)...sper sa nu vina bebele mai devreme de 19,nu ma simt pregatitaziua sotului e pe 18,el ar fi vrut sa fie si bebele pe 18,dar asta e,o sa petrecem 2 zile la rand in viitor
zna23-da ,la Isis ..tu tot acolo?
va pup pe toate fetelor
37+Thomas
selenar spune:
Raluca, faci anestezie generala? Sau controlul la cardiolog este obligatoriu indiferent de tipul anesteziei?
Eu sunt pacienta dr-ului Cristurean si o sa nasc tot la Isis, la sfarsitul lunii sau inceput de septembrie (pe 20 august stabilim, la consult). Ultima data cand am fost (miercurea trecuta) mi-a zis ca dumnealui lucreaza cu anestezie peridurala. Dar n-am discutat mai multe.
Multa sanatate! Cred ca numeri orele pana pe 19 august!
zna23 spune:
Si eu tot la isis ma abonez la sf de octombrie:))ralu...ai fost la simpozion la isis sambata?eu am stat putintel..si n-am avut timp sa socializez cu mamici si burtici...
+ 26
raluca30 spune:
selenar-Nu nu fac anestezie generala,cred ca va fi rahie(e mai usor)..dar sincer nu stiu exact o sa vad ce-mi fac ei pe 19eventual o sticla de cognac ,ceva tarieglumesc
zna23-la simpozion nu m-am dus ca era weekend si aveam musafiri ...a fost ceva interesant?
Eu tocmai ce am venit de la cardiolog ..a zis ca sunt sanatoasa tun si ma mai asteapta pe la 50 ani
Vai ce repede trece timpul incep sa am fluturi in stomac
37+Thomas
larisel spune:
raluca Nashtere ushoara si refacere grabnica! Nu shtiu daca mai intru pana atunci asha ca iti las si o ...
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
larisel spune:
La multi ani tuturor cu numele de Maria, Marian etc!!!!
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
bibi_bebe2 spune:
Buna seara fetelor........eu am o mare problema sa zic asa.....sunt insarcinata in 27 de saptamani,azi am fost la doctorita cu care trebuia sa nasc si m-a anuntat ca si-a dat demisia din spital si ca va naste numai la euromaterna unde costa 5000 ron cezariana cost ce sincer nu mi-l permit pe criza asta ce sa fac? ce doctor bun ma mai primeste pe mine la aproape 7 luni??????? Mai sunt medici buni in spital ? voi ce stiti?
mami de Bibi (08.06.2006) si 27+
Doamne ajuta!