Gravidute si mamici de Constanta(72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apokker spune:

CRIXIA, nu am vb inca despre cum am sa nasc pentru ca dr meu e in concediu pana la inceputul lui septembrie. Eu sper sa nasc normal, dar acum depinde de mai multe lucruri. In legatura cu tensiunea, nu mai stiu nici eu ce sa zic, pentru ca azi mi-am primit tensiometrul comandat, si nu unul ieftin, si mi-am luat de vreo 5 ori tensiunea (la intervale de timp) si nu mi-a aratat ca as avea tensiunea mare, acuma nu stiu ce sa mai cred.
bpatricia, daca vrei putem sa vb mai multe pe mess, ca si eu as vrea sa stau de vb cu cineva care trece prin aceleasi momente.
Oricum, abia astept sa imi vad puiul, ca de mult il asteptam.
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui apokker

buna gravidutelor, sunt si eu o mamica in devenire in luna octombrie. voi avea o fetita. sunt la dr Beghim si voi naste la spit jud. Am mari emotii!

Sarcina ushoara si bb sanatos!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpatricia

Buna gravidutelor ce mai faceti? noi suntem in sapt 30 dar inca nam luat nimik pentru bebita mai asteptam , vroiam sa av intre de unde vati luat patuturile mai ieftin si mai dragute, de care sunt mai bune din lemn sau din cele de material pupici gravidute cine stie sa-mi puna si mie semnatura

Eu am optat pt patutzurile pliante din mai multe motive: oriunde pleci iei patul cu tine si scapi de problemele de acomodare la somn (pe mine m-au ajutat mult din acest punct de vedere), ocupa mai putzin spatziu in casa (eu si aveam nevoie de 2 ), sunt mai ieftine (macar nu-ti pare rau de banii dati daca te plictisesti repede de el si il schimbi inainte de 2 ani). Dezavantajele: materialul (ca sa suplinesc neajunsul am luat saltele de buna calitate din cocos integral). Si trebuie musai sa aibe etaj intermediar.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zna23 spune:

buna fetelor,
bpatricia...si eu voi avea o fetita tot in octombrie sau inceputul lui noiembrie,,acu depinde de cat de grabita o sa fie bebelina
Avem 28 de saptamani si inca nu am cumparata nimik pt bb.Nici nu stiu de unde sa incep...hainutze...patutz...stiti vre-un magazin in ct sau online cu hainute de calitate si accesibile?

+ 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Zna mergi si cumpara pe pipaite ca sa apreciezi pe loc. Cat te tin picioarele mergi prin magazine. La hainute sunt ok si Tex din Carrefour si Kiabi, iar daca ochesti ofertele.... Ma refer la body-uri pt bb. Sunt magazine cu haine pt bb si in Doraly, In Tom, In City Mall...depinde de buget.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Neata mamicilor,multumesc ptr sfaturi o sa ma conult cu sotul sa vdem ce patut luam mai avem timp inca si de hainute voi lua strictul necesar ca el creste foarte repede si nu va apuca sa le poarte la cate voi mai primi cadou, va pupacsec si va doresc o zi mai racoroasa,eu nu mia pot deja de acld dar am dat drumul la AC sa se mai racoreasca putin ca altfel mori la mine la etajul4

graviduta 30+ bebita patricia

Mergi la inceput

Burtici...caldura mare ..cum va descurcati?
Tocmai venim de la el doctore ...fata mea are acum 1 kg si e ok...Pana acum am facut doar eco o data pe luna..aveti idee la cat se face o consulatie?dupa 30 de sapt?sau mai tarziu?

+ 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

zna, dar la cine faci echo? Nu la dr ginecolog?
Consultatie pe 'calul balan' mie mi-a facut dr. abia in saptamana 34-35, ca sa verifice colul. Aaa, si inca o data inainte de asta (parca prin sapt 31) ca sa testam secretia.

Mergi la inceput

echo am facut la dr cu care o sa nasc,,,zaher,,eram doar curioasa la cate sapt se face consultulsa stiu sa ma pregatesc psihologic

+ 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Salut

zna-nici mie nu mi-a facut consult deloc toata sarcina,acum se bazeaza mai mult pe eco,si cand mai creste bebe o sa-ti faca dr Zaher testul de nonstress,consult doar daca e vreo problema cred,sangerare sau mai stiu eu ce poate sa apara..pe mine m-a programat saptamana viitoare pt cezariana

Fac cezariana pe 19 august !
va pup pe toate

37+Thomas

Mergi la inceput