Prietene la bine si la greu (25)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
smaranditza - am ras de m-am prapadit mai ales de felul in care scrii, esti nostima rau...
apropos de tintari - noi avem site peste tot, si din motive de motan care s-ar catzara pe geamuri daca n-ar fi site si i-ar da palpitatii lui ma-sa... pe usa de la intrare nu prea sunt.
lauriciu - imi place sepcuta, esti super talentata. eu n-am mai goblenit de vreo 2-3 luni incoace, nu mai am timp si de asta...
Ancutzel - pe unde umbli?
Andre - ma bucur ca esti mai in forma si ca iti vin prietenele, te asteptam cu pozici noi si cu povestiri.
fetele din Iasi - se deschide spital privat Arcadia in Iasi, incluzand si maternitate (pe cine mai intereseaza pentru bebe 2), insa am auzit ca ar fi cam scump...
LAURAG - La multi ani fericiti
Dozz - nu cred ca s-a imputinat laptele, adica de ce s-ar imputina, mai ales daca bebe suge mai des?
si fiica-mea se trezeste destul de des noaptea, inspre dimineata o iau cu mine in pat, ca nu mai am chef sa ma deplasez la patut...
ralu - sanatate lui Mateiutu. cat despre tztz, nush ce sa zic, ca la mine din mere padurete se vor transforma inapoi in nuci
o data ce termin cu alaptatul. gata, daca nici acuma n-am si eu tztz mai marisoare, mi-am luat gandul de la asa ceva. ori ma resemnez cu ideea, ori imi pun silicoane...
Ramonika
![](mamica.gif)
![](buggy.gif)
![](rok.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Fetelor, vroiam sa va intreb ce tip de cereale le dati bebeilor? De la ce firma? Eu i-am dat pana acum Cereale cu orez cu lapte de la Topfer. Le-am ales pt ca au laptic Topfer, de care bea ea si pt ca sunt bio. Acum mi-am luat un pachet de la Milupa, tot bio cu 3 cereale: orez, proumb si tapioca. Si astea sunt fara gluten. Nu le-am incercat inca. Pe cele de la Topfer, le bea pt ca fac un fel de lapte mai lung. ca sa zic asa si nu "mamaliguta". Noi suntem cam certate cu lingurita.
Am vazut ca astia de la Topfer au si cereale de orez cu lapte si vanilie. Practic, la fel ca celalalt, doar ca i-au pus un damf de vanilie. Oare e ok sa primeasca vanilie la 6 luni jumate? Ei spun ca este pt un plus de savoare.
Dar, cerealele cu lapte si fructe? Sunt ok? Le plac bebeilor vostrii?
Eu, ma gandesc sa-i dau fara gluten pana la 8 luni. Vreau sa fiu sigura, ca e ok.
La cerealele de la Topfer, scrie ca au in compozitie zahar din materie prima naturala. Adica? Nu prea inteleg. Voi ce intelegeti?
Multumesc de raspunsuri. Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina_boc/cristina_boc.jpg)
cristina_boc spune:
Am revenit. Papat si eu si copilul. Copil adormit, deci eu la calc.
Va invit la clatite.
Andre spor la treburi: pregatiri, distractii etc. Te rog, cand poti, o parere despre dr homeopat Minu O.
Coque Andrei a avut iritatii pe tot corpul, o dermatita atopica severa. Asa am ajuns cu el la Cluj la pediatrie si i-am facut unele teste. Printre astea si test pt a vedea daca este sau nu alergic la laptele de vaca.
Lumi, felicitari pentru mama. Si eu astept de la Andrei continuarea de la mmaaaammmmmm
Ralu-seby, Andrei adoarme in general la san. Mai sunt momente cand adoarme leganat in brate, cand e foarte marait, si destul de rar singur in pat, dar s-a intamplat si asta de cateva ori.
Smaranditza, m-am amuzat copios pe faza cu Timi si tati. Si eu am mai multe flori in living si trebuie sa ma gandesc cum sa scap de ele.
Ramonika, si eu la fel vitel. Este micul dejun de cativa ani. De cand am nascut am mancat zilnic lapte. S-ar putea ca asta sa-i fi agravat starea. Nici dr nu a putut sa imi spuna cat trece prin LM, dar mi-a recomandat sa nu mai consum lactate.
Am si eu un tabel cu introducere alimente, intr-o "carte electronica -Diversitatea alimentatiei". Am sa o trimit pe mail fulgusori2009. Este si un tabel cu mineralele si vitaminele pe care le contin.
O seara buna tuturor.
CRIS ,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
buna seara
lma laurag
intru pe fuga.m-am amuzat teribil de smaranditza si micutul ei golan.
vroiam sa ii raspund lui padi:masterul il fac la anul din lipsa de timp.vreau sa am si eu un pic de timp pentru copil si sa fac vreo 2 cursuri in urma carora sa primesc certificat de competenta pentru limbile spaniola si franceza(pe ultima o folosesc la birou).cu engleza sunt un pic certata asa ca inca nu ma bag la examene de competenta.
monis,cand am fost la dm aveau acolo mai multe tipuri de borcanele printre care si bio hamanek si organix pe care le gasesti si in real.am vazut ca unele au zahar in compozitie.mai gasesti ceva de la hame,sunt cu zahar.eu am incercat nestle si hipp.nestle nu imi plac nici mie nici lui la gust.de hipp e mai multumit si parca au acelasi gust cu ce ii gatesc eu.pe cele de la humana nu le-am incercat.
tot sunt la capitolul papa:iauturile din lapte si culturi lactice pe care le-am vazut ultima data in auchant(acolo am fost ca au si dm) sunt sanlacta,natura(ambele 2.8%),muller (0%).la astea m-am uitat.parca si campina erau ok.brenac sunt .au gelatina,lapte praf,smantana.
ralu_seby,ziua geo doarme doar in carut.seara il adorm pe jumatate in pat la san ,apoi il plimb un minut in brate si il pun in patut. pentru toate.va multumesc ca imi tineti pumnii pentru licenta
andre manuta.am scapat de tantari cu solutia ta minune.
de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Vin si eu suparata, ne-am intors de la urgente, unde am petrecut vreo 3 ore cu Amalia in perfuzie. Nu stiu ce nu i-a priit astazi ca a vomat toata masa de pranz (unde tampita de mine s-a gasit sa bage fasole pastai, noutate pe langa ce ii dadeam de obicei, si sfecla rosie -probata o data, dar cred ca si de la asta..) in repetate randuri, am vazut ca nu mai termina cu voma, incepuse sa vomite galben, am fugit la medicul de familie, si de acolo trimitere la spital.
La spital a inceput sa ma acuze dr de garda ca fata e racita la plamani, dupa ce a ascultat-o, si ca 'noi nu am auzit-o ca tuseste?' de cand tuseste???'. Eu ii zic ca nu a tusit deloc pana sa vomite, si ea, nuuu, ca fata a tusit si noi nu am bagat-o in seama. Ne-a dat trimitere si am facut RADIOGRAFIE la plamani
, ca sa ne intoarcem inapoi si de fapt fata sa nu aiba nimic, si ca totusi o suspecteaza de bronsita..Bla bla..ca ar avea putin rosu in gat..
Ne-a bagat la reanimare, cu perfuzii, si ampicilina 3 zile, plus alte bazaconii..Ca sa imi spuna pe urma asistenta ca e posibil putinul rosu in gat sa fie de la cate enspe reprize de vomat a avut ea...Ca a continuat sa vomite peste tot si in spital. Acum doarme linistita la ea in patut, cu branula in mana.
Ne-a dat drumul din spital, ca ea si-a revenit, s-a calmat si stomacelul, si nu mai avea deloc senzatia de voma, si era vioaie.
Acum supararea mea e ca a facut radiografie la plamani fix de pix, ca i s-a parut a fi cine stie ce la plamani..si antibiotic..care mi se pare iar dat de aiurea..ca ea si-a revenit rapid dupa doza de dexametazona, si ce i-a mai bagat glucoza.
Concluzia, fiimea a vomat si ea prima data in viata ei , iar pt voma aia a primit tratament pt soc anafilactic, si antibiotice ca cica ar avea rosu in gat, care totusi nu e rosu in gat..
Eu sunt vinovata ca i-am dat nu sti ce combinatii de mancaruri. Si mi s-a mai spus ca sa aman iaurtul pana la 9 luni, ca e posibil si de la ala..desi azi nu a papat iaurt. Dar mai multe combinate, sa fi rezultat starea ei de azi.
Nu va spun ca ne-a apucat bocetu prin spital de mila ei, ca era moale si lipsita de vlaga, incercanata, palida, nu reactiona de nici un fel..S-a speriat si dr de familie si ne-a fugarit repede la spital..
Nici nu vreau sa ma gandesc sa fi ramas internata in spital peste noapte...Abia acum vad si eu cat e de dureros sa se imbolnaveasca puiul nostru, sa o vad ca o doare si sa nu pot face nimic..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
dankutza,eu i-am dat lui geo numai cereale milupa pana acum.le-am ales doar pe cele cu lapte.din prostie si neatentie am ajuns acasa zilele trecute si cu o cutie de cereale cu orez si vanilie fara lapte,se fac cu formula.i-am dat facute cu apa si el le mananca.le-am gustat.nu se simte vanilia iar ele sunt necomestibile dupa parerea mea-au gust de cauciuc-fi'miu e multumit de ele.astea se pun si putine la o cantitate mare.cam 2 linguri la 200 ml lapte/apa. de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
Lidia74 spune:
LA MULTI ANI pt LAURAG
SMARA tare faza cu bebe
LAURAIRINA sper sa fie bine AMALIA si sa nu mai fie nevoie sa mergeti cu ea in spital. Te imbratisez.
laurairina13 spune:
Sa urez si eu LaureiGarner La multi ani! Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
grigore_tina spune:
laurici im pare rau pentru voi.am patit si eu asa ceva in urma cu vreo 2 saptamani,dar nu am apucat sa scriu.si eu m-am invinovatit de multe.ii bagasem cartof nou in mancarica si el nu il suporta.pe de o parte soacra tot radea la el si copilul inghitea mancarea cu noduri.pe la jumatatea mesei a inceput sa verse tot in jet.apoi s-a oprit.a fost un pic letargic,i-am dat san ,a adormit si cand s-a trezit isi revenise.nici acum nu stiu ce a fost,ami ales ca in perioada aia erau 36-37 de grade afara.eu zic sa nu te mai invinovatesti.probabil nu i-a priit ceva sau s-a intamplat ceva in organismul ei.se mai intampla.bine ca acum sunteti ok.vezi ca in fasole pot ramane firisoare,ate cum vrei sa le spui.poate fi de la asta.eu ii verific de cateva ori cu lingurita sa vad daca mai sunt atisoare. rechina si parintii speriati.
de
George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
BUna xeara,
La multi Ani fericiti LauraG!
Laura, grea zi ati avut azi. Pacat ca ati facut radiografia aia, dar e mai bine intr-un fel ca v-ati linixtit. Xi Dominic a facut la 4 luni radiografia la plamani, dar la el x-a confirmat banuaiala. Doamne...ca rau e cand vomita axa. Eu am devenit experta, din pacate, in axtfel de momente. Ma rog xa nu mai treceti prin axa ceva niciodata! Michelina(apropox... in pozele noi ale lui Dominic, e o fetita care xeamana cu rechinaxa. E o bulanoaxa, de graxa ce e nici picioarele nu xi le poate intinde, apoi xa xe mai xuxtina in ele. Pana xi mama a vazut ca uite ce xeamana cu fata aia de la mare
)
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi