Prietene la bine si la greu (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Uf, bine ca am reusit sa postez mesajul anterior, se clatina conexiunea rau de tot...

Acum o intrebare: noi suntem cu diversificarea la inceput, o experimentam de 10 zile. Mananca doar o masa de legume, pe la 14-15 si deocamdata am 3 legume in meniu pe care le amestec cand, cum.

De mancat, mananca bine, fara jocuri si fara mofturi. Am noroc. Am constatat, insa, ca alaptatul a devenit un haos, cere si de 8-9 ori pe zi, uneori dupa 1h-1.5h. Eu ii dau cu bucurie, dar ma intreb daca nu o fi semn ca s-a imputinat laptele? Am marit portia de ceai de lactatie, am reintrodus Galaforul. Voi ce ziceti, ati patit asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Smaranditza, am ras cu lacrimi ..mare golan ai...si mie imi plac tare copii nazdravani..imi inchipui fata lui tati

Dozz..si Matei e uneori mai haos asa..de exemplu, tocmai ce-am scris mai devreme ca a mancat bine pe la 15..ca la ora 17 a vrut iar tzitzi, nu vroia sa-i dea drumu. Am luat si eu zilele trecute 2 cani de ceai pt lactatie, ca de grija ca era bolnavior parca nici tzitzi nu mai aveam

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alexa - de unde ai cumparat borcanelele? adica pe toate din acelasi loc? ca as vrea si eu sa studiez, dar tb musai sa merg intr-un loc unde sunt multe si sa stau sa citesc etichete...

Dozz - merci de incurajare. asa ma incurajez si eu . Mai, e adevarat ca la Sovata daca pui un ou intr-o punga si-l lasi cat mai adanc in apa lacului, se fierbe? asa stiu eu o poveste din copilarie (cam tot ce stiu despre Sovata ). ce faceti voi acolo, bagati baie? sau stati ca si noi de ploaie. am niste zvacnituri la net asa ca am reusit sa ma uit si eu la vreme, cica sunt 10 grade aici si sperante de incalzire abia pe 30 iunie

Smarandita - ce tare e Timi . sper ca nu l-ai certat pe sot! (iti dai seama ca oricum se simte aiurea). eu fix din cauza scenariului astuia am mazilit toate plantele in balcon, unde sufera, dar nu am ce le face. chiar il vedeam si eu pe Iulian scurmand la pamant cat ramane cateva minute singur. nu stiu ce o sa fac cu ele la toamna, dar pe principiul meu: la asta o sa ma gandesc atunci

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Dozz - asa a fost si la noi la inceputul diversificarii, sugea alandala complet, dar in cateva saptamani si-a facut singurel program. stai linistita si fara stres ca lapte este cum a fost si pana acuma si totul i se adapteaza copilului

Mergi la inceput

mai fetelor, azi e ziua LaureiG - cand am pus-o in prima pagina, am uitat s-o trec si in lista de sarbatoriti

Laura sa traiesti, sa fii fericita alaturi de puiutul tau drag si iarta-ma de omisiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

La Multi Ani LauraG!!!! multa sanatate si bucurii si mai multe!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Monis borcanele se gasesc in majoritatea supermarket-urilor dar singurul loc unde am gasit si produsele Organix care par mai ok le-am gasit in Real. Stiu ca se mai gasesc diverse brand-uri de borcanele bio la magazinele bio dar nu-am reusit inca sa fac o vizita. Poate o sa incerc sa comand de la magazinele on-line.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare si de la noi,

Am reusit sa recuperez si sa retin cateva chestii desi ma cam streseaza socrii, care sunt prin zona. Va trece si saptamana asta...

Am facut si noi, ieri, jumate din vaccinul de la sase luni. Pe cel de la patru luni inca nu l-am facut. Pana acum nu a avut reactii si nici nu a plans la vaccin.

Monis, nu poti sa-i dai o jucarie de dentitie sa se joace cand isi baga degetelul in gurita. Si Andrei sta cu degetul mare in gurita, dar nu prea m-am stresat. Cand se uita la obiectele pe care le duce la gurita se uita crucis, dar daca ma uit bine, cred ca si noi facem la fel.

Tina, bafta la licenta, si felicitari pentru dintzoc.

Ionelamaria, apropo de tantari, vedeam vecinul de la bloc facand plecaciuni in fata usii, si mi-a venit sa rad. Cand am ajuns langa el mi-am dat seama ca dadea cu mana dupa tantari, iar cand am ajuns in fata usii mele am vazut ca usa de la intrare era plina de tantari si am facut la fel. Stia batranelul ce face. Mai am si eu cate unul prin camera dar ii vanez inainte sa ne culcam.

Laurairina superba palarioara, la fel si Amalia.

Apropo de lapte, tocmai am primit un ppt despre laptele de vaca, unde scria ca 'laptele de vaca este pentru vitel" si atat.

Trimit si mai revin, ca sunt chemata la masa.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am ajuns de la gradi, ne-am mai plimbat o gramada...acum mancam si iesim pe faleza, e o petrecere cu arficii pe plaja.
Pe drum mi-am adus aminte ca nu i-am raspuns lui Monis la intrebarea de ieri, incercam sa ne stabilim aici pentru ca ne place zona si vremea...acum sa vedem daca ne iese , daca reusim sa ne angajam...suntem in Spania, Costa del Sol, Malaga... aproape de Gibraltar.Speram sa lucram in Gibraltar,dar nu tinem neaparat..

Dozz- poate din cauza caldurii suge mai des, sau din cauza dintisorilor... nu cred ca nu mai e lapte.

Smara - chiar ca e nazdravan fii-tu trebuie sa-ti notezi asta.

LA MULTI ANI LAURA G

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

'laptele de vaca este pentru vitel" si atat.

inseamna ca eu sunt vitel de vreo 30 de ani incoace...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput