Prietene la bine si la greu (25)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Licuriciule, prin ce ati mai trecut voi astazi!!!!
Dar de unde stii ca de la combinatiile ce i le-ai facut tu la papa s-au intamplat toate astea? Asa au zis medicii?
Oricum, eu zic sa nu te mai invinovatesti degeaba, ca doar nu aveai de unde sa stii ca ii va fi rau de la ce ii dai sa pape (daca intr-adevar e de la asta si e nu e vreun pacatos de virus...).
Imi pare rau ca i-au facut radiografia degeaba. Offf, medicii astia....
Ma bucur ca acum e mai bine rechinasa. Saracuta de ea!!! Imi pot doar imagina ce a fost in sufletul tau.
Sper sa fie bine de-acum, si sa nu mai vomite. Eu nu ma pricep deloc la medicina, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Poate intra Diana in seara asta sa te ajute ea cu vreun sfat. Nu stiu daca gandesc bine acum, dar punandu-ma in situatia ta, pe langa faptul ca as fi tare stresata si panicata, cred ca maine i-as da toata ziua numai tzitzi ca sa i se linisteasca stomacelul. Daca ar vomita si maine in conditiile astea, atunci as intelege ca e ori ceva virus, ori alte bazaconii, dar nu de la mancare. Parerea mea, pam-pam.
Multi pupici si o imbratisare mare.
maine sa fie mai bine rechinasa!
LA MULTI ANI, Laura G!!!! Sa fii iubita si sa te bucuri de barbatii tai toata viata!
Dankutza, eu folosesc Milupa. Am cautat de nebuna zilele trecute la toate magazinele din oras (si nu e un oras micut): Bio Milupa Gris - porumb, orez si tapioca, fara lapte. Nu am gasit nicaieri. Parca era facatura: aveau toate combinatiile, numai asta nu.
Mai era Milupa fara lapte - cu 7 cereale, si desi scria ca sunt pt 6 luni, am vazut ca aveau gluten, asa ca am zis pas. In final mi-am comandat de pe net de la un magazin on line si le-am primit zilele trecute, exact cand mi se terminase punga de Milupa bio orez fara lapte.
Le-am gustat si eu pe astea noi, tot fara gust mi se par ca si celelalte, dar macar stiu ca nu contin gluten, si alte balarii de arome de care nici nu vreau sa aud. si o noapte odihnitoare!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
Licurici - imi pare rau ca ati trecut prin asta si sa treaca repede
LauraG - la multi ani
necitita, adormita, cu Bubu la care a revenit SCREMUTUL SRL cred ca de la cereale nu-mi explic
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
![](images/user_woman.png)
laurairina13 spune:
Multumesc de incurajari, va pup pe toate!
Smara, oricum maine e sigur la dieta de tatzi, ca asa ne-a recomandat de la spital. Si cred ca o sa o cam tin vro 2-3 zile in doar san. Mi-e si frica sa ii mai dau ceva, la noapte o iau cu mine in pat, sa o pandesc..Mai are si branula in manutza si sa nu si-o traga/scoata..
Ma duc langa ea..off Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Laura, xa inteleg ca o xa continuati cele 3 zile de antibiotic?
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Lauriciule pupam rechinasa si mamica.
Vlad a stat o sapt. cu branula in manuta si ca sa nu apara neplaceri ne-au sfauit din spital sa tragem o soseta pe manuta. Cu soseta pe manuta ii atragea mai mult atentia asa ca am renuntat si i-am pus un body cu maneca lunga, am tras manecuta usor peste branula, a fost ok.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Eu nu gaxexc xepcuta xmechera xa o vad. Mai dati xi pt o baba chioara ca mine o data linku' plx?
Am terminat de cetit linku pux de Monis. Xi eu xunt de parere ca numai cine trece prin axa ceva poate xa inteleaga cu adevarat dixperarea acelei mamici .
Azi mi x-a facut dor tare de burtica. Xi pentru ca am citit ce a zix Many, ca mai are inca xenzatia ca mixca acolo in burtica...eu nu am avut curajul xa va zic acext lucru, dexi axta ximt xi eu cateodata, dar nu am mai zix la nimeni. Am crezut ca ix dereglata rau de tot, ca xuferintele prin care am trecut m-au marcat atat de mult xi am luat-o razna..da vad ca nu xunt xingura cu acexte xenzatii xi m-am mai linixtit. M-am apucat xa citexc la odixee, la novdec2010. Parca ax mai vrea xi eu xa mai ximt macar o data un bebe in burtica mea....dar e grele rau. doamne ce xenxibilicoaxa xunt axi. Am bocit intr-una. Poate xi pentru faptul ca puiul meu azi a merx xingur tinandu-xe de marginea patutului xi nici macar de primii paxi nu ne-am putut bucura impreuna
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
seara buna
noi incercam sa revenim la sentimente mai bune, adica sa adoarma Mihnea singur in patut....
alexa, multumim pentru informatii
Ralu atmosfera e de bacovia pe aici... apasatoare... E greu desi nu sunt niciodata singura cu tata... mereu vine cineva cand mama nu e. Azi dimineata am fost vreo ora singura cat Mihnea dormea... dar tot e greu... e greu pentru oricine... e obositor...e... nu gasesc cuvinte... dar e tata... si nu pot spune decat: Doamne ajuta! El pe noi nu ne-ar fi abandonat, nu ar fi spus ca e prea greu... deci...
felicitari pentru masa copioasa
Bine pusa problema legata de sani... vreau si eu raspunsuri!
smara, mi-ai inseninat sera. rad cu gura pana la urechi... dar ce bine ca e totul ok!!!!!!!
dozz, si la noi e haos cu alaptatul... dar eu nici nu ma mai uit la ceas LauraG
sa fii fericita si implinita si sa fii uitata de toate relele cum te-am uitat noi!!!!!!!!!!!!
cristina, deci eu nu sunt singura zuzu
cuscrelu nu numai tu... eu tocmai savuram un pahar de lapte receeee ( de vaca... nu de la mine)
Spitalul asta nu e cumva al celor de la fosta firma de asigurar interamerican? ca daca da... atunci merita asigurare la ei... e destul de avantajoasatreaba cu asigurare privata ( dar si scumpica). Habar n-am daca e a lor... intreb... stiu ca intentionau sa faca
Licurici, Domne prin ce ati trecut!!!. ce spaima. Eu spun sa te linistesti... desi inteleg perfect prin ce ai trecut... asa a fost Mihnea meu vreo sapt la 4 luni... imi venea sa plang... si reuseam sa-mi dau timp de plans cand adormea si el cateva minutele... Va fi bine... nu-mi dau seama de la ce e... al meu isi face mereu greata la masa daca simte si un firicel mai mare de mancare... mi-a si vomat de cateva ori... poate asta a fost si la voi si ... cine stie...
Cat despre radiografe... gata... a trecut... nu te mai gandi la asta... nu va pati nimic iubita mica de la ea
va pupam si va imbratisam pe amandoua
mihamora, deci tu intentionezi serios sa nu revii acasa in iasi... hm... bafta!!!
[b]ramo C/b], inteleg atat de bine ce spui... Azi i-am trimis si lui tati de Mihnea poze cu puiul stand in piciorele.... era terminat saracul... De 2 saptamani nu mai ajunsese la net... si acum avea doar jum de ora timp. Ia partea buna a lucrurilor... chiar daca nu va bucurati impreuna, va bucurati amandoi... Puiul tau e un pui fericit, cu mama si tata care il iubesc...nimic nu e perfect pe lumea asta... dar... ai un pui minunat si un sot care, desi e incapatanat si vede lucrurile numai cum crede el ca trebuie vazute... eu cred ca va iubeste de se topeste
acu eu merg la nani ca e jale de somn pe mine
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
lili_a spune:
Buna seara fetelor,
Nici nu mai incerc sa reiau raspunsurile de unde am ramas eu, ca deja "s-au fumat" de mult LauraG sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa
cu intirziere si scuze si muti pupici pt Diana sipadi
smaranditza am ris de numa' de pozna lui Timi
licuriciu biata rechinila, cine stie ce-o fi patit. E posibil asa fi fost stropite cu ceva fasolica aia? Eu i-am dat la a mea fasole d-aia fideluta si n-a avut nika... sa treaca
monisu te=ai dus pregatita cu haine pt 10 grade? Eu nici nu am haine asa groase pt virsta asta... M-am crucit citind la topicul ala pe care l-ai pus, sa ma ierte DD, da' ce sfaturi dau unele mamici - de genul sa puna copilul sa se uite la Bebe TV si sa-l hraneasca pe pilot automat... A, sa-ti raspund la provocare - face mama si gratar, stai asa sa re-vina vara si sa termin sezonul de nunti - am una w-e asta si una urmatorul
ralu_seby buna intrebarea cu intretinutul sinilor, teama mi-e ca trebuia sa ne fi intrebat mai demult Eh, daca nu merge cu creme au inventat astia un fel de www.trendhunter.com/trends/the-ultimate-invisible-bra-mim-plastic-surgery-embeds-bra-under-skin" target="_blank">sutien de ti-l pun pe sub piele si ne facem ca noi
Ce bine ca Matei se simte mai bine
lumi felicitari pt ma-ma si distractie placuta la London
RamoC felicitari pt primii pasi ai xoricelului!!! Auzi, ma bag si eu ca musca, de ce nu vii la Bucuresti cu tot cu Dominic sa-l luati pe tati?
raluci imi pare rau ce iar a revenit scremutul,n-ar prea trebui sa fie de la cereale ca alea contin fibra si faciliteaza tranzitul. N-a fost cumva o banana mai verzisoara? Am vazut pozici cu Bubu in leagan, e tare frumos si fericit
K sa nu uit, ca tot vreau sa te felicit pt baiatul ptiu ptiu ptiu frumos de tot
dankutza nu stiu ce e cu zaharul ala din cereale, alea Milupa cu porumb orez si tapioca vad ca nu au si alte balarii asa ca da-le cu incredere. Ce mai face mama ta?
Andre distractie placuta cu prietenele tale. De abia astept poza cu fetele-albastrelele
Mai aveam eu multe de raspuns dar e noapte si e tirziu, m-am impiedicat de opaitul stins alCapisonesei si ma duc pe bijbiite la culcare...
Va pup pe toate cu mare drag si tzoc tzoc sonor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
Buna seara si la noi
in primul rand La multi ani LauraG!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia frumoasa!
Smara am ras in hohote de nazbatiile buclucasului tau. ai fost foarte simpatica cum povestesti tu acolo . Deci fulgusorii nostri deja incep nazbatiile
, asa ca mamici fiti pe faza
Andre iti tin pumnii sa faci fata cu brio organizarii si sa petreci de minune timpul cu toti "ai tai"
ionela ma bucur ca tu esti optimista si vezi lucrurile asa cum trebuie sa fie in legatura cu tatal tau. suntem alaturi de tine!
lauriciule imi pare rau ca ati trecut prin asta. imi imaginez ca te-ai speriat ingrozitor, dar te rog nu-ti mai fa procese de constiinta, nu a fost vina ta, toti copii mananc asa, trebuie sa incerce gusturi noi, mananca combinatii. dulci ca sa se faca bine Amalia
diana mai mesteresti tu acolo ceva sau nu prea ai chef de forumit? ce face teo ca nu mai stim nimic de ea?
mihamora va tinem pumnii cu angajatul, sa va gasiti cat mai repede de lucru.
Ramonika multam de info cu Arcadia. eu ma adaug oficial pe lista pt bb2 (din decembrie bineanteles), asa ca ma intereseaza ce preturi sunt daca afla cineva.
Lumi felicitari pt supriza facuta de pisicioasa! Mariuta a spus de vreo 3 ori si cam atat, de atunci nimic..asa ca mai asteptam
Lidia si eu pun mazare la congelator si e ff buna iarna
ralu_seby printesa mea adoarme de cele mai multe ori la san la masa de seara
monis tinem pumnii sa iasa soarele cat mai repede acolo la voi la veverite
si eu i-am dat cirese zilele trecute, de fapt i-am pus 2 cirese in restul fructelor si a fost ok, cred ca o sa-i mai dau, dar tot asa cate 2-3.
dozz cum va simtiti la Sovata? mie imi place foarte mult acolo pt ca e aer curat de munte dar ai si lacurile minune, asa ca impaci si marea si muntele si sunt foarte multi copii in statiune. ultima oara am fost cand eram graviduta in 6 luni
cam atat ca imi pica ochii in gura, trimit placinta si ma bag la somnic. tuturor!
de
scump Maria 13.12.2009
pozici
BoboMom spune:
Multumesc pt urari, fetelor!
Laura de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Sapte Luni
Poze
Poze botez si nu numai
www.youtube.com/watch?v=E9FMYc2Px0s" target="_blank">Filmulete