Prietene la bine si la greu (25)
Raspunsuri - Pagina 13
laurairina13 spune:
Andre ,uite ca asteptam sa vad si ce zici tu, si pediatrii de acolo. Deci e ok! si eu am avut o groaza de retineri ieri sa ii tratez bubitzele de pe fata..Dar daca zici ca pe acolo e chiar indicat , o sa incerc sa il folosesc
Monis, ca veni vorba de aromaterapie, acu parca ma bate gandu sa mai iau vro 2-3 uleiuri esentiale si sa le folosesc in dormitor seara, sa dormim mai bine si io si rechinasa. Acu sunt pe fares si caut sa vad ce uleiuri ar fi bune
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
miany75 spune:
buna dimineata si de la noi..completez si eu frapucinele,capucinele,expresso-urile (eu de astea am nevoie sa functionez la 'capacitate maxima') Andreei si incerc sa ajung la zi...
si cred ca incep cu sfarsitul...
Andre spor la pregatiri si distractie placuta cu fetele tale si familionul tau...asteptam cu nerabdare poze cu micuta italianca crestinata-in rochita mesterita de mami-sau
licurici admirat sepcutza smecheroasa..e superba,ca dealtfel tot ce iese din mainile tale...iar de rechinasa nu mai zic nimik;e adorabila!!!
cat despre uleiurile esentiale ,asa stiam si eu...dar e un adevar absolut: ca adevarul e relativ....asa si cu astea...parerea mea..
Smara super ciudate recomandarile pediatrei tale...cand crezi ca le-ai auzit ,vazut pe toate...mai apare ceva..succese in gasirea formulei care sa iti convina!!
Many sa va fie de bine iesirile si vladutzu intepat !!
apropo ,cred ca si eu sunt nebuna...am aceleasi "manifestari"..doamne,frumos a mai fost si repede a trecut!!
Monis sedere placuta la Bucovina !! tin pumnii sa isi revina Iuli cu papica.o fi vreo toana (zic si eu ,ca altii) cauzata de schimbarea mediului...daca la adulti e permisa ,de ce n-ar fi si la bb-i....cat despre suptul degetului,nu vad ce as putea zice in plus fata de ce s-a zis...la noi ,functioneaza pt scrasnitul dintilor indesarea suzetei in guritza..
tina succes la licenta si felicitari pt.progresele lui geo
Ionela nu stiu ce sfat sa-ti dau despre tantzari ,noi nu avem ..so far..problema asta,in schimb ne-au invadat temporar niste furnici(numai la david in camera si habar nu amde unde)..sper sa rezolv rapid problema..
ralu mateiutzu sa-i treaca rapid rosu din gatut!!
ramo c. ar fi super sa poti merge la Bucuresti in intampinarea sotului.. vad ca incet-incet revii la sentimente mai bune,sigur va fi altfel dupa ce va vedeti..
Mihamora ms de explicatie; frumosi tare baietii tai!!!
mami.ilinca poate va pregatiti sa intrati in clubul ;cat despre protectii la patut ,nu stiu nici eu ce sa fac..cred ca de acum incolo vom avea parte de lovituri cand nici nu ne asteptam (nici unii ,nici altii) si nu prea vad cum le putem evita,ca e aproape imposibil sa fii mereu pe faza...parerea mea,pam-pam
Lili bine ca ati terminat-o cu mutatul,care s-a dovedit bun pt.kilogramele in plus..deci te asteptam in zona ,chiar daca nu faci flotari...sorry ,ptr. piscatura de barzaune..
krelia multu de info legat de telina..asteptam si alte noutati cu mare interes..ca sa ne adanncim in 'ceata'(ca eu una asa ma simt uneori,pierduta in neant din motiv de info contradictorii)
Ce frumos creste Albastrel!!
trimit mesajul lung si plicticos cu scuzele de rigoare daca am omis cate ceva ,dar vremea asta nu ma inspira deloc...intelegeti voi..
va cu mare drag..
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Apropos de mancare ,observ ca mananca din ce in ce mai putin si cu mai multe fite...fructele le accepta doar compot(zeama) sau pasate si puse in biberon,mananca oricum maxim 70 g asa,altfel cu lingurita cred ca maxim 3 lgt si gata. |
Mie imi accepta doar fructele cu lingurita (doar 30-40 ml), si asta pt ca ii place para. Trebuie sa pun para in masa de fructe. Ii place ca e zemoasa si parfumata si dulce. Nu ii cumpar orice soi. Sunt unele care nu-i plac deloc, de ex cele chinezesti NAshi. ALea sunt cam aspre, chiar daca le rad pe razatoarea de sticla.
Legume nu vrea deloc. CA sa o pacalesc i le blenduiesc si le pun in bibe cu tetina pt cereale. Sunt unele la Avent, care sunt pe 3 pozitii. Ii blenduiesc o parte din legume si ii pun si multa zeama de la legume. DEvine de consistenta sucului Tedi. Ieri m-a surprins de-a dreptul. A baut vreo 130 ml de supica. Ea crede ca e un fel de suculet.
Daca ar manca si ea mai bine, m-as risca sa-i dau cu lingurita. Problema e ca a fost in greva foamei cateva zile. De aia nici nu am scris pe aici, ca trebuia sa o alerg cu bibe. Am fost tare suparata. Dupa ce ca e mica, mai intra si in greva. Acum, pare ca si-ar fi revenit. Doamne Ajuta!
Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
smaranditza spune:
Licuriciule, ce imaginatie bogata ai!
Na, ca m-am enervat rau cu branza asta si o sa ma pun sa fac sapaturi, sa vad ce si cum. Dar fac pariu ca tot ei mananca mai nesanatos ca noi. Ca dupa mintea mea, nu ai cum tine o branza 40 de zile fara sare. Deci, daca aud ca o tin cu sare si apoi o pun la desarat, le dau cu flit urgent.
A, si inca o stupizenie pe care am uitat s-o scriu aseara: o intreb pe pedi cam cata apa/ceai ar trebui sa bea pe zi, si imi zice scurt: 30 de ml/kg, deci 240 de ml.
Acasa am stat eu si m-am gandit la rece ca poate asa scrie in carti, poate are ea dreptate, asta o fi cantitatea, dar din asta cat la suta isi ea el din lapte si cat trebuie sa mai bea suplimentar?
Ma infiintez zilele astea si la usa dr.neonat. sa vedem ce imi aud urechile si de-acolo.
Si la noi e innorat si racoare si bineeeee.
si spor la lucru!
laurairina13 spune:
Mai vin si io cu ceva prospectari si forari de pe site-ul Fares-ului, vis-a-vis de uleiuri esentiale, poate va tenteaza sa cumparati:
Uleiul de Lamaie are proprietati detoxifiante si decongestionante asupra ficatului si rinichilor; ajuta la reducerea celulitei. Se aplica masaj local.
Actiunea invioratoare si tonifianta este benefica in tratarea durerilor de cap si a migrenelor. Se utilizeaza sub forma de inhalatii, candele, masaj pe tample
Uleiul de Melissa este un ulei calmant, foarte util in tratamentul durerilor de cap sau migrenelor cauzate de stres asociate cu senzatia de tensiune la ceafa si umeri. Se foloseste sub forma de masaj sau candela
Sub forma de masaj sau bai, Menta este un excelent stimulent si tonic general. Ea alunga oboseala pe fond nervos si migrenele. Dupa o zi lunga si obositoare, o baie de picioare cu ulei de Menta va face minuni .
Menta actioneaza benefic asupra sistemului digestiv, cu precadere asupra stomacului. Usureaza digestia si are efecte pozitive in cazuri de digestie lenta, indigestie si flatulenta. Fiind antiseptic gastric, se poate folosi in diaree, stari febrile de origine gastrica sau toxiinfectii alimentare. Ajuta la calmarea spasmelor gastrice si a colicilor prin efectul antispasmodic. Are efect detoxifiant asupra ficatului si stimuleaza secretia bilei, ajutand la digestia grasimilor. Se face masaj pe abdomen.
Uleiul de Patchouli- Pentru proprietatile astringente si antiseptice este indicat a se folosi in tratamentul acneii si al tenului gras. De asemenea este util in tratamentele de prevenire a imbatranirii pielii si a aparitiei ridurilor.
Uleiul de portocale este potrivit pentru persoane deprimate, chiar frustrate, lipsite de energie.
V-am tentat cu ceva???dati fuga la plafar? Am vazut ieri ca preturile lor sunt undeva intre 7-10 ron sticluta, si in general din fiecare ulei se folosesc 1-2 picaturi, fiind foarte puternice. Deci zic eu ca e ceva bun , ieftin si natural.
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Dankutza, te cred ca e greu sa alergi cu bibe dupa ea, chiar ieri m-am intalnit si cu Broscuta, si ea era terminata ca Iulia refuza mancarea, mananca prost si putin..
Apoi am citit ieri postarea aia de la linkul pus de Monis..brrr
rechinas in pozici
miany75 spune:
monis multam de link...interesant...
nici al meu nu e un mancacios ...de regula ,mancam cu "entertaiment" si cu pauza de apa sau spalat la chiuveta...de cand am inceput marea D, nu cred ca a fost situatie in care dupa ce si-a bagat manutza in bol sa si-o duca la gura..de curiozitate,macar..face niste grimase.....asta e ...sper ca mai incolo sa se schimbe cat de cat...pana atunci,incerc sa ma inarmez cu rabdare cat cuprinde...si cu DD inainte!!....
P.S nici eu nu ma vad in stare sa alerg cu lingurita dupa el..dar ,am eu o vb: never say never...vom trai si vom vedea..
miany75 spune:
acu am vazut ce mesaj plicticos am scris mai devreme...sorry..ca e si asa de lung...
ma duc sa-i dau fructele...ne 'auzim'...pofta buna tuturor fulgusorilor car iau masa!!
dankutza spune:
citat din mesajul lui monis5 mai fetelor, eu una am inceput usor-usor sa ma stresez ca al meu copil isi suge (de fapt rontaie) degetul mare de la dreapta (pana aici nimic ciudat sau nou, desi as prefera sa-si suga oricare alt deget inafara policelui ca ala are potential de strambat dinti daca e supt in exces pana la varste mari) si in timpul acestei operatiuni se uita la degetul aratator. Crucis. Rau de tot. Nu stiu ce sa-i fac sa nu-si faca un obicei din asta... (interdictii sau scos cu forta degetul din gura exclus...)... cred ca ma duc si eu in curand la "parintii intreaba..." daca ia amploare fenomenul... |
Poate ar trebui sa-i dai o suzi, ca sa se joace cu ea. Eu cand o vad ca isi linge toate degetelele, ii dau o suzi in mana (nu i-o bag in gurita). EA se joaca cu suzi. O mananca pe taote partile, si de inel, si pe verticala, o mai baga si la maselele inexistente, o mai si suge, si vorbeste ..... mama-mama. O percepe ca pe o jucarie de ros. E mica, fix cat sa o manevreze cu manuta.
Nici mie nu mi-a mai spus mama. Mi-a zis de 3 ori, dintre care 2 ori intr-o zi si gata. Zici ca nu a spus niciodata. Acum face alte vocalize.
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
dankutza spune:
citat din mesajul lui ionelamaria voi cum scapati de tintari? |
Am chemat un nene si ne-a pus plase la toate geamurile, inclusiv la cel de la baie. De atunci nici ca am mai avut picior de tantar in casa. Mi se pare cea mai buna metoda de scapat de tantari.
Botezul Cezarei - poze