Prietene la bine si la greu (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Licuriciu drag Sa nu intelegi cumva ca pediatra mi-a recomandat, nici macar nu am intrebat-o, am intrebat doctorita din farmacie de la care am cumparat daca e ok pentru bebelusi, ea mi-a spus ca e indicat si ca de cate ori vine de la mare sau de la piscina cu bebele ei pune in apa de la baie o picatura. Mi-a zis doar sa folosesc "cu masura". Miany Multumesc frumos Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74
Al meu sot vroia mazare la congelator ca nu ii place din aia la borcan iar eu sunt impotriva ”inghetaciunilor”. Dar pana la urma i-am pus. Om vedea la iarna cum e.

Ai mei pun in fiecare an mazare la congelator. O curata, o spala, o lase sa se zvante si o baga la congelator. e super buna! Congeleza cu incredere mai multa ca o sa vezi ce buna e. AI mei pun intr-o ladita de la congelator, nu o pun in punga. IA de acolo cat le trebuie si pt o mancarica de mazare si ca sa puna la un ghiveci, ciorbica, etc.

Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

branza, prin orice metoda as prepara-o, trebuie sa stea 40 de zile si apoi sa i-o dau lui bebe.

40 de zile si apoi ii faci branzei parastas sau ce????

Nu ati inteles, fetelor. Trebuie ca branza sa devina.... fromage bleu.

Poze noi cu Pinky de la 6 luni (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/my_videos" target="_blank">Filmulete cu Pinky

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Phiu, ce ploua. Realizez ca eu am mare nevoie de iesit din casa.
Hai ca m-am deprimat.
Ionela- nu ma prind daca isi face efectul aparatul ala cu ultrasunete, cert e ca ieri nu i-am dat drumu'si e iar ciuruit Matei.Ma enerveaza ca nu imi pot da seama daca e eficient sau nu.

Monis, licurici Evident ca nu o sa chinuiesc copilul cu statul in fund si o sa imi mentin increderea in abilitatile lui, o sa ii respect ritmul, din astea din carti. STiu ca fiecare e cu ritmul lui si unii trec peste etapa de busileala si se ridica direct in picioare, insa etapa stat in fundulet vrei, nu vrei, e un fel de milestone.
Chiar si daca nu va sta la 8 luni perfect in fund, ce-am sa fac? Usor, usor le rezolva(m) pe toate.
Cristina, Andrei a avut si scaune modificate, bube sau alte chestii? Intoleranta la proteina de vaca a iesit, doar asa, fara alte evidente?

Revin ca e la prize

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Andre,deci tu pui si pe hainute la spalat... hm... foarte interesant... doar ca eu spal cu detergent... ma intreb daca mai ramane ceva... oare nu merge in spatiul pentru balsam sa pun solutie de tee trea diluat?

Miany, sper sa scapati de furnici... uff... si alea pisca urat... sper sa nu afle bebe cum e!!
daca mai spui ca trimiti mesaje plicticoase!!!!!!!!!!!

Dankutza, inteleg ca esti stresata de greva fetei dat fiind faptul ca e micuta.... sper sa-ti gasesti rabdarea si puterea de a nu te stresa mai mult decat trebuie, stresul se transmite si ei... si nu ar fi bine sa intrati intr-un cerc vicios.

Smara, asta e sora cu minim 2 litri de apa la oamenii mari... Pai daca am sti cati oameni beau apa o data pe an... ei isi iau lichidele din alte cele: supe, fructe( varianta sanatoasa) sau sucuri, etc ( varianta nesanatoasa). Eu spun ca si asta cu ml de apa e relativa. Cand e cald eu ii dau cat de des canita... ia 2-3 picaturi uneori, alte ori cativa ml... dar niciodata nu a paut mai mult de 100 ml pe zi... ( 100 ml scriu total neconvinsa, cred ca mult mai putin bea)
Uite, fix de cata apa bea el ma stresez eu... si as vrea sa cred ca nici voi... Daca eu ii dau si el nu vrea inseamna ca nu e necesar!! "parerea mea,pam-pam"

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Am chemat un nene si ne-a pus plase la toate geamurile, inclusiv la cel de la baie. De atunci nici ca am mai avut picior de tantar in casa. Mi se pare cea mai buna metoda de scapat de tantari.

noi avem plase peste tot, daaaar.... intra pe usa din scara blocului

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna ziua si de la noi!

Astazi m-a trezit Richard aducand printesa in pat....stiti ce confuza se uita la mine???

Si,probabil s-o fi gandit ca mami a fost trista din acest motiv,asa ca a facut un efort sa ma fca fericita: a spus MAMA!!!!

E foarte emotionant,e extraordinar sa auzi acel cuvintel,chiar daca pt ea sunt doar niste sunete!

Ionela si noi tot cu plasele am rezolvat problema tantarilor.

Dankutza,daca ai sti cat de bine te inteleg cu greva foamei si cu fugaritul copilului cu biberonul.....Nu intelegi cum este pana nu treci prin asa ceva,vorba lui Monis...
N-as fi fugarit-o nici eu,nici nu m-as fi stresat,dar cand vedeam cum pierde in greutate,nici nu mai stiam ce sa fac.
Bine ca papa cu bibe,important este sa pape,ea e micuta si nu iti poti permite sa scada in greutate in loc sa puna,asa ca scopul scuza mijloacele.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LUMI ce fain ca a zis MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna dimineata de la ploaie si putin peste 10 grade (la umbra bineinteles )

Apropos de discutiile despre ochi, mi-am amintit ca pediatrul mi-a atras atentia sa nu-i pun copilului jucarii fixe la mai putin de 50 cm de ochi...
Tot dr mi-a zis ca sub 2 ani nu au sens controalele la ochi pentru copii, pentru ca ai nevoie sa fie cat de cat cooperanti, sa te intelegi cu ei... so... mai vorbim despre asta peste 1 an jumate

Licurici - lasa pozele cu coastele evazate, daca dr a zis ca e bine, mergi pe cele 2 pic de vigantol si la revedere

Ionela - va primesc, cum nu, numai nu stiu daca avem loc sub umbrela . N-am zis ca eu vreau bebe 2, am zis doar ca tati de Iulian nu vrea . Daca as avea pe cineva super hotarat ca vrea inca un copil, probabil ca l-as face, dar cum nu am....

Lidia - mazarea sta f bine asa la congelator. ca sa faci proba, pune cateva boabe intr-o punga mica si peste cateva zile o scoti si o verifici / gatesti. asa cum are gustul acuma, asa o sa-l aiba si la iarna.

Andre - multumim de cafele, aici nici in vena cava daca iti bagi, nu ajuta, asa te indeamna vremea la somn

Miany - succes la strorcosit furnicile. stiu si eu pe cineva cu furnici (la etajul 9 si fara ca vreun alt vecin sa aiba) care de ani de zile face dezinsectie de 2 ori pe an si tot nu scapa de ele. sper la voi sa nu fie cazul de lupte seculare

Legat de uleiurile esentiale eu am folosit multi ani in lampauleiul de portocale ca intr-adevar iti da o stare de buna dispozitie. aveti insa mare grija ca astea sunt toate cu dus si intors, folositi-le moderat si cu grija si cititi atent prospectul

Dankutza - exclus cu jucarii la masa, suzi sau ce-or fi. mananca bine, nu mananca, am aruncat papa si la masa urmatoare. asa fac, ideea e ca in sinea mea ma stresez un pic. daca citesti la subiectul pe care l-am pus ieri, toate raspunsurile, ai sa vezi detalii acolo, nu le mai repet eu aici. ideea e ca masa e masa si joaca e joaca, daca il fac sa manance acuma pacalit, mi se pare ca esuez din start....
Cat despre Pinky, sper sa n-o mai apuce greva curand, dragutza de ea
cu ma-ma, lasa ca-si amintesc ei brusc intr-o zi si sa vezi ca atunci nu le-o mai tacea gurita

Lumi - felicitari pt mama! este intr-adevar emotionant, chiar daca nu insemna ca ne striga pe noi (inca). uite pt tine am pus ieri subiectul cu mancarea la copii si pentru Lili si pentru celelalte mamici care sunt tentate sa se streseze legat de mancare...

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata,

Laura: sepcuta este ,iar dra!
Tina:oau cate progrese face baiatul tau! Bravo lui,s-o tina tot asa! Bafta cu licenta!
Smaranditza: cred ca pedi a ta este cea mai tare ,m-a lasat fara cuvinte ce ai scris.Legat de bbcuk,n-am remarcat ce zici tu.
Monis:suzeta nu-i place, in loc de degetel?Oricum nici varianta asta nu e prea buna,dar sigur e mai buna
Eu zic sa-l lasi in pace cu legumele, sa te linistesti si sa vezi partea plina a paharului:mananca fructele...probabil asa simte el,sigur isi va reveni.
Miany: intr-adevar ne-a spart gingiuta un dintisor drt jos! Deci parasim oficial clubul nedintosilor si ne indreptam incet spre !
Dankutza:si voi va chinuiti cu papa,off,poate ies dintisorii?Sau aveti si eu am uitat? Am scris mai sus ca noi avem deja un inceput de dintisor,poate asa se explica nazurile ei la papa. Doamne ajuta sa treaca repede perioada asta! Ma gandeam sa-i iau o canita si sa-i pun sucul de fructe mai gros in ea ,sa vedem .
Lumi: pt Annabelle!

Pentru toate mamicile ingrijorate de semnele rahitismului,coaste evazate,etc,va rog ascultati ce va zice pediatrul copilului ,daca e ok bebe, alungati piticii dezlantuiti de postarile mele. Nu asta era scopul.M-am plans si eu ca eram ingrijorata,ma iertati dc v-am ingrijorat si pe voi.Voi cere si parerea altui medic si apoi voi decide ce vom mai face.

Va pup pe toate si va ofer ,,si un pic de muzicuta in cintea dintisorului nostru!

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput