BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor cu H acum nu vreau sa fac reclama sau sa laud aiurea insa eu va recomand din inima un balsam "aloe lip" de la o firma numita "aloe forever".Cum am mai zis in cazul mamei mele au facut minuni.Dansa a avut la poponeata si a scapat de urati imediat.

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 20 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Asta unde s-ar gasi?

Alina 33+ cu
gargarita

www.aloevera-forever.eu/Aloe-Lips.html" target="_blank">Asta e.Desi pare ciudat,DA scrie ca este balsam de buze.Insa el e bun la toate:H,arsuri,iritatii,rani,buze,piele iritata (chiar si a bebelului).
Nu am avut incredere insa cum am zis mama l-a folosit cu succes iar noi il folosim pt rani

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 20 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Anca, daca afla prietena ta si ceva "scoruri" neoficiale de prin spital, da-mi si mie de veste te rog.Merci

37+ cu

IT'S THE FINAL COUNTDOWN! 3 zile si pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neatza burtici si mamicutze

Azi ma simt tare rau, am o stare groaznica de lesin si de greata. M-am foit toata noaptea, la orice miscare ma durea burta, groaznic. Dimineata abia m-am trezit sa imi pregatesc barbatu' de munca. Uf!

37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Adriana poate urmatoarea delfinasa e a ta care sare in piscinutza.sa treaca,si sa nu uiti sa ne anunti in caz de ca sa ne punem pe facut galerie

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ de gimnastica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

am intrat repede sa vad daca a mai scos capul din apa vreun delfinas/a... dar vad ca deocamdata e liniste si pace...

azi merg si eu la CBC, sa primesc kitul si contractul...apoi sper sa apuc sa fac o plimbarica usoara, daca nu vine vremea rea...acum e soare si f placut afara...

revin ...sa aveti o zi usoara, frumaosa si fara surprize neplacute...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip

AMR: 13 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Adriana poate urmatoarea delfinasa e a ta care sare in piscinutza.sa treaca,si sa nu uiti sa ne anunti in caz de ca sa ne punem pe facut galerie

Bianca 33 + Andra Maria

Daca e cazul, va anunt, dar eu inca mai sper sa nu vina mai devreme de duminica.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata burtici, mamici, delfinasi, delfinase!

btz-ovi ce mic dejun delicios..
Eu am mancat 2 felii de paine neagra: una cu fasole batuta si una cu smantana si sare, si un pahar de suc de fructe.

Azi-noapte am visat ca eram la eco si am intrebat dr. daca s-a intors bb insa m-am trezit si nu am apucat sa aflu deznodamantul
Pe bblina o simt si sub burta, si la coaste (si in stanga, si in dreapta, uneori simultan) asa ca nu am idee daca s-a intors sau nu, sau in ce pozitie sta. Sughiturile le simt sub burta in stanga.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:

Bianca 33 + Andra Maria

Daca e cazul, va anunt, dar eu inca mai sper sa nu vina mai devreme de duminica.

37+

adriana, daca ai stare de lesin...ia un magne b6...un fier ceva. Hidrateaza-te bine...dar e important sa iei vitamine...sa ai forta la nastere. Bea si o cafeluta...e posibil sa ai tensiunea scazuta dimineata.

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
Michelle vazut burticasi fdeicitari pentru noua saptamana
Bianca 33 fix Andra Maria

Multumesc!
Am schimbat si semnatura ca tot mi-ai amintit

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu

AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Neata burtici, mamici, delfinasi, delfinase!

btz-ovi ce mic dejun delicios..
Eu am mancat 2 felii de paine neagra: una cu fasole batuta si una cu smantana si sare, si un pahar de suc de fructe.

Azi-noapte am visat ca eram la eco si am intrebat dr. daca s-a intors bb insa m-am trezit si nu am apucat sa aflu deznodamantul
Pe bblina o simt si sub burta, si la coaste (si in stanga, si in dreapta, uneori simultan) asa ca nu am idee daca s-a intors sau nu, sau in ce pozitie sta. Sughiturile le simt sub burta in stanga.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">33+ cu

AMR 6+

al meu sta cu capul in jos, cu fata orientata spre dreapta, funduleteul in stanga..talpile picioarelor vin in dreapta. Loviturile cele mai puternice ( adica de talpite) le simt in dreapta, cele de manute la buric sau stanga si sughite tot asa stanga/jos sub burta. Daca sughite acolo inseamna ca e intoarsa altfel simti cum sughite sub coaste cred.

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput