BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata!
Nici nu v-am salutat...m-am apucat de raspuns punctual.... La mine dr vine joi din concediu...sambata fac si eu 36 saptamani...incep sa scap de stres/emotii ca nasc prea repede. Burta se tot intareste...destul de tare...dar de acum e si normal...se pregateste. Am redus supozitoarele la 1 seara si no-spa la 2 pastilute pe zi.
Ma duc sa ma apuc de treaba pentru birou ca s-a adunat multa. Ieri am lenevit/citit, am vazut si un film pe laptop. Azi ma duc iar in Ikea sa imi i-au o canapea mica ptr camera lui bebe.
Va imbratisez pe toate!

Larisa 35+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 4+
saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

am pus pozici de 33 sapt fix

AMR 6+ de gimnastica in burtica

am vazut, foarte dragute
...am vazut si uscatorul de rufe si mi-am adus aminte ca am pus hainele in masina dar nu i-am dat drumul

azi merg la medic la control...si de azi inainte in fiecare luni pana cand nasc

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu si delfini
Noi suntem bine, cu ceva dureri in vagin, cred ca se pregateste corpul, doar poimaine implinim 34 saptamani, ieri si eu am lenevit, m-am uitat la seriale pe laptop, si cam atat!
Sa aveti o saptamana usoara , si cine naste azi???

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am uitat sa va povestesc de o nastere naturala la un an dupa cezariana , a matusii mele, in fetesti IL, la 42 saptamani si cateva zile cu dilatatie 1!! A durat 2 ore, a fost provocata, nu aveau conditii de cezariana in momentul ala, le lipsea nu stiu ce,si au dilatat-o cu cutitul! Au scos fetita cu forcepsul asa ca cine vb cu medicul zilele astea sa aiba mare girja cum planuieste nasterea! ea nu a avut medic permanent sa-i urmareasca nasterea ca nu era asa acum 10 ani la ea in oras!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Michelle,Sorina,Bamboletta am vb vineri seara cu dr de garda si ne-a asigurat ca vaccinul pt Hepatita B este in maternitate,iar vitamina K nu se face la bebei.

36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 21 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

mie atat pediatra cat si neonatologul mi-au spus ca vit.K se face in primele 24 de ore de la nastere

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

oana, si eu merg la medic joi si dupa asta in fiecare joi...of si de acum numai controale pe masa cred....

Nu se face peste tot...si nu obligatoriu. Cel putin aici in Bucuresti si in Iasi din ce stiu doar daca bebe e mai blegut asa....a avut suferinta fetala etc. Vitamina K preintampina anumite hemoragii.

AMR 4+
saptamani pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

oana, si eu merg la medic joi si dupa asta in fiecare joi...of si de acum numai controale pe masa cred....

AMR 4+
saptamani pana la

asa zici???...ufff si eu care ma gandeam ca doar eco
iti spun eu dupa-amiaza cuma fost

Oana 37+ Matei

AMR 19 zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Buna dimineata si o saptamana linistita!
Si daca e sa fie cu surprize... atunci sa fie doar cu surprize placute si binevenite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
O saptamana usoara, cu delfinasi sanatosi, mamici si gravidute fericite . Si bineinteles, o si pt Maya
Noi suntem bine, mai avem o sapt si putem semna si noi contractul cu maternitatea,sa stau linistita.
Oana, Larisa , nu mai sunt multe saptamani si in plus il vedeti saptamanal pe bebe.

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna burtici

Sa aveti o saptamana usoara...se pare ca teoretic vom avea inca doi delfinasi miercuri si joi ...sa speram ca nu vom avea parte si de surprize, dar daca totusi vor fi, sa fie sanatosi si cat mai la termen.

Mihaela si eu il simt cum sughite in stanga jos, doar ca de vreo sapt. si ceva nu mai sughite asa des...doar uneori...

Bafta celor care merg la eco (sau control) sa veniti cu vesti din cele mai bune.

V-am pupacit si cele care aveti de gand sa nasteti sa ne anuntati din timp ca sa scoatem motatele si sa stam si noi un pic in tensiune pe aici

Elena, 37+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 17 zile

Mergi la inceput