BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 7
ochidut spune:
Rodyka felicitari, sa iti traiasca printesica mica, sa va bucurati de ea!! Bine ai venit delfinaso, sa fii cumintica si papacioasa!
37+ cu
IT'S THE FINAL COUNTDOWN! 3 zile si pupa mama pe scumpete
bumblebee spune:
NEata delfinariu!
Gabitza, vorbeam cu o prietena... si avem o cunostinta care dormea fff mult de fel, acuma are unnbbloi care e asa cumintel, doarme le cand s-a nascut ca un om mare, plus ziua Asa ca, e de bine
Shery, stiu iubita, stiu ca e naspa, stiu ca dupa nastere se face buchetel. O prietena de-a mea, dupa ce a nascut, la control ii spunea medicului ca o doare epiziotomia, dr. i-a spus ca nope, o dor uratii astia de H...
Daca oi ajunge sa am voie sa nasc natural ma fac sexy toata, eu plec de la stadiul de buchetel, o sa mai stau in fund cand o sa luam copilului din mot
Alina 33+ cu
gargarita
btz_ovi spune:
Crispo cu placere
36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 20 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Mycya spune:
neatza burtici si mamici
si eu va invit la micul dejun dar cu laptic si cereale.m-am trezit cu o foameedelfinasa mea facea valuri ce sa mai dorm,si am intrat repede sa vad daca s-a mai grabit vre-un delfinas
Crispo lasa ca e bine sa mai stea,de acum odihna multa nu mutat fotoliisaucum spuneam noi aseara ca dupa vine cat ai clipi.
Btz_ovi
Michelle vazut burticasi fdeicitari pentru noua saptamana
eu ma duc sa golesc castronelul si mai revin daca nu adorm inainte
Bianca 33 fix Andra Maria
AMR 6+ de gimnastica in burtica
btz_ovi spune:
Fetelor cu H acum nu vreau sa fac reclama sau sa laud aiurea insa eu va recomand din inima un balsam "aloe lip" de la o firma numita "aloe forever".Cum am mai zis in cazul mamei mele au facut minuni.Dansa a avut la poponeata si a scapat de urati imediat.
36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 20 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
bumblebee spune:
M-am uitat si eu prin poze. Wow, ce sexoase sunteti, frumoase foc
Eu la pozitii de incercare pt ca bb sa se intoarca ar fi:
-stat in 4 labe cam 30 min pe zi
-stat in 4 labe, cu umarul si obrazul lipit de podea (pat) - cel spre care sta cu capul bb. De ex. la mine sta cu fata spre stanga, eu stau pe obrazul si umarul stang. Pozitia asta cam 10 minute, dar ma anchilozeaza f tare.
Faza e ca delfinasul meu nu clinteste cand eu stau in pozitiile astea, il cam doare la basca.
Otilia, daca s-ar intoarce acum sigur as sti, nu? Ar durea tare?
Alina 33+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor cu H acum nu vreau sa fac reclama sau sa laud aiurea insa eu va recomand din inima un balsam "aloe lip" de la o firma numita "aloe forever".Cum am mai zis in cazul mamei mele au facut minuni.Dansa a avut la poponeata si a scapat de urati imediat. 36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 20 ZILE pana la Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Asta unde s-ar gasi?
Alina 33+ cu
gargarita
Mycya spune:
si eu ma speriasem aseara putin,ca bebelusa mea se stransese toata in partea dreapta si acolo ea are piciorusele,am crezut ca sa intors dar vad ca acum impinge cu funduletul tot acolo unde impingea inainte si imi da cu piicoarele tot in coastele din partea dreapta,sper sa nu faca vreo surpriza sa se mai intoarca.de la cate saptamani nu ma are spatiu sa faca astfel de tumbe??
Bianca 33 fix Andra Maria
AMR 6+ de gimnastica in burtica
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita va arat PATURICA terminata ieri. 31+ Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008) |
foarte frumosss ...de unde pot fura si eu modelul? ....vreau sa negociez cu bunica sa imi faca si mie una
Oana 37+ Matei
AMR 19 zile