BRAVO Rodyka ! delfinasi iulie-august 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 6
sorina_goga spune:
mai fetelor, s-a zis cu gluma, dar va rog stati la rand cu nascutul. nu intra omul 2 zile si apare inca un delfinas. ma scuzati prima delfinasa. FELICITARI RODYKA!!!!!! SA-TI TRAIASCA DELFINASA!!!!!!
Racusor, Tina ce dragalasi sunt delfinasii vostri...!!!!!!
37+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 2 sapt
Ana. spune:
Nu prea am somn si bantui pe aici. O fi si asta vreun semn, ca mai am fix 4 sapt.
Am incercat sa intru pe contul de gmail delfinasi2010 sa vad pozele cu delfinasii dar nimic.sunt in alta parte sau nu stiu eu sa ma uit?
35+ cu
DPN 18 iulie
crispro spune:
Buna dimineata, delfinariu!
Mycya, . Stau cuminte, nu nasc inca... Daca se grabeste, va anunt eu... Dar nu cred, ca asa ne-am inteles, dupa 15 iulie... Ma mai doare burtica, ieri imi era chiar teama, ca m-a durut rau...
Paula, filme, cumparaturi... Asa da, vreau si eu...
Sorina, vazut burtica la 37 s... Asa o aveam eu la 28 de saptamani
Mycya, mamica frumoasa foc...
MIchelle, imi place burtica... Deja 34 de sapt...
Abia astept sa intre azi Rodi, daca va avea timp, sa ne dea detalii...
Racusor, ma bucur de progresele pe care faci cu alaptatul.
AAAaaa, am uitat... VA invit pe toate la o cafeluta buna
Cristina 36+ cu
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana. Nu prea am somn si bantui pe aici. O fi si asta vreun semn, ca mai am fix 4 sapt. Am incercat sa intru pe contul de gmail delfinasi2010 sa vad pozele cu delfinasii dar nimic.sunt in alta parte sau nu stiu eu sa ma uit? 35+ cu DPN 18 iulie |
Ana, pe contul de gmail delfinasi.2010, sus in stanga ai butonul fotografii, care te duce in Picasa - acolo gasesti albumele - deocamdata e unul singur, al lui Racusor, cu brotacelul ei.
Cristina 36+ cu
crispro spune:
Legat de vaccinul BCG, toate maternitatile din tara il primesc printr-un program national de sanatate de la Directia de Sanatate Publica. Si cand zic toate maternitatile, ma refer inclusiv la cele private. Acum, cele de stat nu mai au deloc, cele private au sau nu - in functie de nr nasterilor avute in lunile anterioare. In Ungaria am inteles ca nu mai sunt (desi ei ne-au donat si noua la un moment dat), si chiar daca gasiti in alta tara, trebuie vorbit cu medicul de aici- majoritatea nu sunt de acord cu administrarea vaccinului, pentru ca nu se stie in ce conditii a fost transportat... Vaccinul se poate face pana la 6 luni. Ca regula, daca se primeste vaccinul ulterior, se merge la maternitatea unde a avut loc nasterea, pt administrare. Se zvoneste ca peste o luna, doua, va exista din nou vaccinul - fie importat, fie produs... Ramane de vazut...
Cristina 36+ cu
Florentina_C spune:
Neata'.
Cum nu am intrat in week-end, primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit la titul capitolului sa vad daca a mai nascut cineva... Si ce vad: Rodyka
Felicitari Rodyka, sa ai un bebe santos, mancacios si cuminte! Tu sa te refaci repede si sa mai treci si pe la noi cu povestiri!
Noi astazi mergem la control si eco... Abia astept sa imi vad delfinasul... Pe la ora 09:00 plec de la munca, caci avem programare la 09:30. Revin cu vesti.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 30+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 9+ si vine minunea de bebe
***Bebelul meu mic***
***Poze***
btz_ovi spune:
Neatza gagici.Va invit la micul dejun : oua prajite cu cascaval,o cana de ceai de tei proaspat,paine prajita si finetti.Iar la desert o portie mareeee de visine reci si proaspete de curte.
Mycya vazut pozele,sexy mami .Daca fata ta iti va mosteni ochii cu siguranta va rupe multe inimi
Michelle waw ce burticuta frumoasa
Sorina_Goga prea tare poza aia
Crispo mai exista optiunea de comanda prin farmacie pt vaccinul BCG.Se poate face comanda numai pt o doza si costa in jur de 120 lei.Dozele sunt aduse ori din Austria ori din Ungaria,de la moldoveni nu se mai procura deoarece au fost probleme cu dozele.Acum depinde daca in zona voastra se practica,la noi in Iasi este posibil deoarece noi ne pregatim de o comanda.
Michelle,Sorina,Bamboletta am vb vineri seara cu dr de garda si ne-a asigurat ca vaccinul pt Hepatita B este in maternitate,iar vitamina K nu se face la bebei.
36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 21 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
btz_ovi spune:
Crispo de la 1 iunie Cantacuzino a reinceput productia vaccinului BCG insa dozele sunt administrate copiilor deja nascuti,iar noua ni se va face in cazul in care maternitatile il mai au
36+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 20 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
crispro spune:
BTZ, . Nu stiam ca se poate comanda. O sa intreb si eu la farmacii. Merci de sfat! Si de mic dejun...
Cristina 36+ cu