Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 9
ada_coman spune:
Doamne ajuta, Miere, sa nu fie nimic in neregula cu Aidan. Tinem pumnii si ne rugam pt voi. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
DarkBendis spune:
Miere, si noi tinem pumnii sa fie totul bine!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Anuc spune:
Miere, va tin pumnii, dar sunt convinsa ca aude A perfect!
Selene, stiu ca ma intelegi. Daca ar tine o luna perioada in care Filip nu mananca, nu stiu ce-as face...eu imi pierd rabdarea si dupa 2 zile de greva foamei...Daria nu cumva e anemica? Parca i-ai facut analizele, dar nu mai stiu...Dra de la alergologie (care e si pediatra) mi-a zis ca cei cu anemie nu mananca...Filip e anemic, noi am luat 3 luni Fe la greu...
Ledi, mi-e si jena ca ma imbarbatezi tu pe mine...dar asa e, in parc se fac comparatii si comentarii care te deranjeaza de multe ori. Prefer sa-l las doar pe Filip sa socializeze, eu nu m-am atasat de mamici cu copiii de varsta lui...Si da, si eu m-am salbaticit...parca mi s-a lancezit creierul..
Naty, dra la care am fost se numeste Cristiana Levitchi. Noi am fost la Gomoiu unde am avut foaie de internare ca sa-i fac analize Ioanei. Are un site unde aflii mai multe, sensart.ro. Tipa e foarte directa si hotarata..mi-a zis niste chestii de care m-am jenat initial...dar asa e la psiholog, iti cam pui sufletul pe masa...Pe mine m-a cam 'scuturat' nitel, dr nu mi-a displacut. Ulterior am aflat mai multe despre ea.
Ioana ta doarme singura? Fetele au camera lor, ca nu mai stiu...
Mie primul lucru mi-a zis sa nu mai doarma copiii cu noi in pat....degeaba am incercat sa-i zic ca stam deocamdata in 2 camere, ca o sa ne mutam, etc...A zis ca astea sunt pretexte, ca nu le-am taiat inca cordonul ombilical si ca vor fi adulti cu fobii, angoase, etc...I-am zis ca sunt obsedata cu mancarea (tocmai ptr ca ei nu mananca) si mi-a zis sa nu-i mai cicalesc, sa le dau libertate sa manance cat si cand vor, ca nu vor muri de foame...frate, dar cand vezi ca trec ore si ore si nu le cheoraie matzele...eu nu pot sta linistita stiind ca a mancat toata ziua un iaurt...in fine, eu incerc sa ma autoeduc si sa mai las si lucrurile la voia sortii, sa nu-mi mai fac probleme din nimic...
Mami de Ioana&Filip
anna-mama spune:
Buna,
Offf, scrisesem un mesaj lung si l-am pierdut, sa vad cat mai pot sa scriu acum.
Am vazut pozele cu Carol, este superb cum se joaca el la mare si ce fericit e 
Miere, tin pumnii sa fie totul bine la testul de auz!
Am vazut si pozele cu Aidan, super super, si el e asa de scumpic 
Dark, mama mama ce ploaie a fost la voi acolo
Bine ca voi sunteti ok si ati "supravietuit" cu bine sinistrati la terasa
Va pup si distractie frumoasa in continuare! 
Anuc, oofff, saracul Filip, imi pare rau de cazatura, pfff. Si mie mi-e groaza de cazaturile astea ca pur si simplu nu ai cum sa-i protejezi, acum nu putem sa-i tinem numai pe saltele. Doar Dumnezeu sa-i pazeasca! Bine ca la Ioana nu e o problema mai grava, acum daca stii ca e totul psihologic o sa gasesti metode sa rezolvati problemuta.
Stii ca te inteleg, si mie imi lipseste o prietena cu care sa vorbesc si sa ies in parc, sa aiba aceleasi preocupari ca mine, dar pe de alta parte are dreptate Ledi, nici nu am cum sa socializez in parc, Vladut este genul de copil care cerceteaza tot parcul, iar acasa nici la telefon nu am timp sa vorbesc...noroc cu forumul, ca aici scriu in mesaj in 5 ore 
Porumbita, poze de la mare? CUm s-a simtit Robert?
Selene, te inteleg tare bine. La capitolul mancare, poate mai stii ca Vladut nu a vrut sa manance absolut nimic pana pe la 1 an, iar eu disperam sa fac mancarea si sa o arunc pt ca el nici nu voia sa guste. Dar am inteles ca in meseria de parinte cel mai important e sa fii calm, zambitor si perseverent! Si acum imi mananca la toate mesele din zi, nu mult, dar pt mine multumitor si sunt convinsa ca din ce in ce o sa progresam. Dar cu toate ca nu-mi manca, am continuat sa-i dau de mancare in scaunelul lui in bucatarie, nu prin casa sau pe la tv...si uita ca acum cand trebuie sa manance si el se joaca printr-o camera, il intreb daca mergem sa papam si daca el vrea merge inaintea mea la bucatarie si asteapta sa-l asez in scaund, daca nu vrea isi vede de treaba lui, iar eu reiau intrebarea mai tarziu. Niciodata nu-l fortez.
In ceea ce priveste imbracatul, leit Dariuta
urlete si tipete mai ales cand sa-i pun scutecul, dar asta e, ii zic ca trebuie si continui sa fac ce e de facut, o sa se obisnuiasca la un momendat, dar nu ma enervez.
Prostioare, face si el cu duiumul, dar le face cand eu sunt ocupata cu ceva si vrea sa-mi capteze atentia, cea mai mare pe care o face e sa traca de perdele pana le rupe
dar incerc sa raman calma, pana la urma ce vina are copilul ca eu nu-i acord atentie, si ii explic a o suta mia oara ca nu e voie.... si ca mami are ceva de facut, si ii dau ceva de lucru pana imi termin treaba.
In legatura cu somnul, e bine ca Dariuta doarme 4 ore ziua, fi-miu doarme maxim 2 si noaptea maxim 10 cu minim 3 treziri pe noapte
Asta e felul lui, o sa creasca si o sa fie din ce in ce mai bine!
Asa ca, Dariuta este si ea ca multi alti copii, dar ii crestem noi mari cu rabdare. Eu inteleg ca tu si lucrezi si aste te oboseste si mai tare, dar incearca sa renunti la tot ce nu e asa important intr-o zi astefel incat sa poti fi mai relaxata. Iar perlele tale de ieri au fost dementiale 
Gata, trimit ca m-am lungit si nici nu mai stiu ce voiam sa scriu

de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty andra ce aventuri! Cred ca Mister e tare fericit cu atata lume in jur. alinuk ma bucur ca va distrati asa de bine? Unde in Grecia sunteti? NOI Asa a venit pe lume Ioana |
naty
suntem in peninsula / Sythonia
locatia:vourvouru / la 10km de Nikiti
e o zona mai salbatica, absolut minunata dpdv al privelistilor: munte/mare/vegetatie amestecata cu plaja
extraordinar
si avem inchiriata o vila la fix 30m de apa...cu 15m de verdeata cu maslini si inca 15m de plaja (stam pe terasa si vedem copiii pe plaja sau in apa..avem o regula niciunul nu coboara fara aripioare gonflabile spre zona apei...suntem cu 5 copilashi:ai mei doi si inca trei surioare de varste apropiate cu ai mei)
ce mai, o alegere buna pt copii / o sa va pun ceva poze la intoarcere
avem gen studio cu o chicineta unde pregatim mancare pt copii cand nu mergem la restaurant
sa stii ca am avut si eu emotii cu drumul ...mai ales la Andu
insa am mers 15 ore si s-a comportat exceptional / am avut dvd portabil cu desene, muzica de copii, si cateva jucarele preferate (le scoteam pe rand)
pup si sa aveti o vacanta minunata si voi

Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
anna-mama spune:
Alinuk, in Vourvourou am stat si eu 2 ani la rand, e absolut minunat. Aici am stat de fiecare data
Cred ca va sititi excelent, va invidiez
si mi s-a facut un dor!!!!! Distractie placuta in continuare si multa odihna!
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
micola spune:
si noi pe aici, sper ca nu ne-ati uitat![]()
nu reusesc deloc sa intru, mai citesc cate putin, dar nu prea pot de alexu, ca trage de mouse si de tastatura ceva de speriat...
suntem maraiti din cauza maselelor, 2 au iesit, mai sunt si cele 2 de sus gata sa iasa si apoi as avea nevoie de o pauza de la eruptiile astea dentare cu maraiala, nepofta de mancare, febra si tot tacamul
... Din cauza lor l-am invatat iar leganat pe picioare
Seara si ziua adoarme ori singurel, la povesti, ori sta langa noi in pat si se joaca pana se pune pe burtica si atunci il mut in patut si il mangai pe spate pana adoarme, dar noaptea se trezeste si pana nu-l legan urla si nu adoarme altfel
...
Si nu mai bea laptic, deloc deloc, am incercat cut tot felul de recipiente. numai cu lingura il accepta, cu fidea sau cu biscuiti...sper sa fie si asta tot de la dinti..l-ar manca cu lingurita, dar nu are rabdare sa stea atata in scaun
Miere, sper sa fie bine Aidan
pup toate fetele, sper sa mai intru
miereamara spune:
M-am intors.
Din pacate asa cum credeam are pierdere de auz. In mod normal ar tb sa auda sunetele de la 0 - 20 db in sus, el aude numai de la 45db ceea ce inseamna o pierdere de auz destul de mare. Din cauza asta si din cauza ca are in permanenta fluid in ureche si aude ca prin apa, nu percepe sunetele corect si nici nu poate sa le reproduca, de aici intarzierea in vorbire.
I-au facut doua teste, unul prin care i-au aplicat o chestie cu pressure si au masurat rezistenta sau vibratia timpanului si unul in care ne-au bagat intr-o camera etansa si trebuia sa reactioneze la anumite sunete. a fost f cuminte, nu a plans deloc, deci testul poate fi considerat destul de accurate. Urechea stanga e mai afectata, asta observasem si noi acasa, cand il strigam in partea stanga nu prea reactiona.
Ei zic ca mai mult ca sigur e temporar, dar nu garanteaza, asta ne poate spune sigur dupa ce scapa de lichidul din ureche.
Avem o singura optiune in stadiul asta. Operatia.
dar inainte de asta medicul a zis sa inceracm o "cura" de antibiotic, 6 saptamani, o doza pe zi de amoxacilina sa vada dc se duce lichidul. Apoi in august operatia pe care o sa o facem la spital.
Putem sa asteptam, dar cu cat asteptam mai mult cu atat intarzierea in limbaj va fi mai mare pt ca el nu aude bine.
Cam asta este. Probabil ca vom merge pe antibiotic, dar e asa de mult 6 saptamani..mi-e frica de side effects.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator