Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 10
anna-mama spune:
Miere, imi pare tare rau
Sper doar sa se rezolve cu antibiotic si sa nu fie nevoie de operatie. Si sper sa nu apara efecte adverse de la antibiotic, da eu nu prea ma pricep, poate intra fetele sa-si spuna parerea. Sanatate multa multa! Tu nu ai nicio vina, draga mea 

de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
rein spune:
Anna, Alinuk, noi am fost anul trecut tot in Vourvourou, aici:
http://www.topstudios.gr/en/
sigur ati vazut indicatoare cu Pizza Top.
Chiar a fost super, astept sa mai creasca baietii sa mai mergem.
ada_coman spune:
Oooofff, imi pare tare rau, Miere. Sper din suflet sa se rezolve doar cu antibiotic. Nu cred ca o sa pateasca ceva de la o doza pe zi de amoxicilina. In multe alte boli se procedeaza la fel, de ex si in infectii urinare repetate. Doamne ajuta si multa sanatate. 
Poate chiar ar trebui sa nu mai doarma pe jos, in dreptul usii. Eu stiu ca nu crezi in curent, dar sa stii ca eu personal am probleme, daca stau in curent imediat ma doare capul si maselele. Si sa incerci sa-i tii in permanenta nasucul desfundat, dar daca ziua e la gradi e mai greu, ca acolo nu sta nimeni sa-i sufle nasul sau sa-i puna picaturi. Aceeasi problema o aveam si noi, cum apareau mucii si mergea la gradi imediat se suprainfecta. 

Sanatate multa, multa!!! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
cami_antonia spune:
miere imi pare sincer rau
doamne ajuta sa se remedieze cat mai repede
micola
.... lasa ca nu-i bai ... si eu culc fata tot pe picioare ... si? nu sunt mama standard ... fac si bune si rele ... da ma adaptez la cheful meu si al printesei mele
careia ii iese al doilea canin
azi am vazut
nu stiam de ce se tot trezeste si maraie noaptea
odffffffff
trec si astea
mai fetelor da antonia
azi toata ziua a batut in usa de la intrare
sa o scot afara
ca a plouat intr-una si a batrut vantul
urla ca din gura DE SARPE
PANA LA URMA AM IESIT
CAM O ORA CA NU SE MAI PUTEA
si cand nu fac ce vreaq
se arunca pe spate
de mie si frica
sa nu se loveasca
sau sa nu imi scape din brate
ca nu de fiecare data sunt pe faza
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Anuc spune:
Miere, m-ai lasat masca! Cand ziceai de intarziere in limbaj mi se parea exagerat pentru ca A spre deosebire de Filip chiar zice cuvinte (multe!)...Filip nu zice decat mama, tata, ta (care e pa!), tata (caca) si data (gata)...adica nimic in comparatie cu A....acum numai stresul asta nu-l mai aveam, ca nu ar auzi bine...Dar uite, ca tu ai avut dreptate....din pacate! Imi pare tare rau...Stiu ca ai sa te informezi si o sa iei cea mai bun decizie 
Mami de Ioana&Filip
Anuc spune:
In Vourvourou se duceau ani la randul colegii mei de la serviciu...era frumos si din cate stiu eu si ieftin...ceva de genul 25 euro/noapte cazarea? Poate ma insel...in fine stiu ca se cazau tot la pensiune si mancau la taverne, etc...Veneau f incantati de acolo.
Mami de Ioana&Filip
miereamara spune:
Offf, nu vreau sa va stresez...sunt eu destul de stresata:))
Aidan zice mama,tata, duck, eyes, toes, cat..cam atat inteligibil, ultimele cuvinte le pronunta dar nu foarte clar.
Problema e alta la el, pe langa faptul ca nu aude decat dc ii vorbesti mai tare (nu asta e problema principala), cat faptul ca aude sunetele distorsionat, ca atunci cand ai capul scufundat in apa, exact asa mi s-a spus, infundat, asta din cauza lichidului din spatele timpanului, care lichid sta acolo de luni bune, 5-6 luni, nu s-a drenat niciodata si cu prima raceala se infecteaza.
EL saracutul bla-bla toata ziua si incearca sa spuna una alta, dar nu intelegem nimic. inca o chestie pe care am observat-o si eu si sotul si de abia azi ne-am impartasit-o pt ca ni se parea la amnandoi ca vorbim prostii, este ca in perioadele in care lua antibiotic sau cand nu a avut otita, a avut pur si simplu un boom in vorbire, el toate astea a inceput sa le spuna in urma cu doua luni cand a avut pauza in care nu a mai fost bolnav.
Acum am mai citit si eu despre asta si se para ca abordarea doctorului e chiar inteleapta, mi-a placut ca nu s-a grabit cu operatia, desi presimt ca acolo vom ajunge mai devreme sau mai tarziu.
doza de antibiotic nu e chiar mare si o sa ii dau probiotice pt stomac.
Hai ca v-am facut capul calendar, sorry.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Selene_Bunny spune:
Of, miere, tare rau imi pare... Zau ca sunt speriata... Imi vine nici la scoala sa nu duc copilul...
Si zau ca ma apuca ciuda ca a trebuit sa te intorci mai repede la serviciu...
Tinem pumnii sa se rezolve!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Selene_Bunny spune:
Stati ca am mai scos una...
Eu, la bucatarie, spalam vasele. Vine iubi, sta putin, da sa plece. Eu incep cu: Nu te duce, pe urma imi vine fulgerator in minte gandul ca "a se duce" e cand mori, dau sa schimb cu Nu pleca, si iese... Nu te pleca...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Porumbita spune:
miere big hug...
tr sa fi optimista; poate totusi trece cu antibiotic; si sper sa nu te superi pe mine, dar nu ar tr sa te simti vinovata cu dusul la gradinta
sunt copii care merg de la 4-5 luni si sunt ok;
pur si simplu el a fost/este mai sensibil in directia asta
in alta ordine de idei m-ai pus serios pe ganduri
robert nu zice decat tea-tea cu directie clara catre taicasu si f rar mama
in rest doar silabe (na na, ka ka, mamam , tataa, baba)
mai e vreun licurici care nu zice nimic?