Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 8
pyc spune:
....si daca mai vrei sa faci vreun bebe, trebuie sa faci direct unul din testele de diagnostic (pe 2 sau 3 h) cat de repede posibil in primul trimestru, apoi sa-l repeti undeva intre saptamana 24 si 28 de amenoree.
miereamara spune:
Pyc am facut ambele teste si cel e o ora si cel de trei (din ora in ora), primul a iesit 170 al doilea nu mai stiu, dar a fost chiar un pic peste limita superioara. Am avut grija cu dieta,am facut sport, dar tot am luat 30 de kile si Aidan intr-adevar a fost mare, 4 kg.
Dupa nastere nu am facut decat glicemia normala pe stomacul gol, nu am mai repetat testele.
Stiu ca sunt sanse mari sa fac din nou.
In familie, tata doar ce a fost depistat cu diabet recent.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ada_coman spune:
Buna dimineata! 
Fetelor nu ma speriati cu glicemia asta. Daria mea a avut 4.500 g la nastere. Glicemia facuta in sarcina, dimineata pe stomacul gol era normala. Ar trebui sa-mi fac probleme? 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Anuc spune:
Neata!
Noi suntem mai bine, multumesc fetelor care au incerct sa-mi ridice moralul...In mare stiu ca sunt o mama buna pentru copiii mei, dr stiu si ce greseli am facut cu ei...de ex cu mancarea...acum trag ponoasele de la amandoi....Ioana e o lingava, iar cu Filip ma chinui de numa'...Ideea e ca nici unul nu a fost mancacios de la inceput, mai mult scuipau decat mancau, iar eu am ales calea cea mai simpla...le-am dat sa pape in timp ce se jucau sau erau ocupati cu altceva...fericita la momentul respectiv ca au mancat 'ceva' copiii...iar acum Filip mananca numai daca are ceva interesant in mana...am trecut la gadgeturi...ca restul chestiilor din casa sunt 'fumate'...Ieri si alaltaieri nu a mancat mai nimic ptr ca nu i-am mai dat nimic sa se joace...aseara am cedat si i-am dat telefonul lui taicasu'...a mancat copilul...deci nu am taria necesara sa-l las nemancat ca sa-l dezvat....in fine, n-om muri din asta...
Ieri am fost la psiholog cu Ioana si concluzia a fost ca durerile de cap sunt inchipuite...ma asteptam intr-un fel...Iar tot ce face sau devine un copil este influentat 100% de parinti (si asta stiam)...Oricum, pana nu-mi recapat eu echilibrul, nu-i pot cere nimic copilului...Iar eu sunt dezechilibrata total...mi-e dor de serviciu, de orele alea infernale cateodatata, in care nu ma gandeam doar la ce le dau azi sa manance sau cat a tusit copilul, socializam, etc...Deocamdata nu pot sa ma intorc la serviciu ptr ca nu am cu cine sa-i las...Sotul meu imi zice sa mai am rabdare...dar nu prea mai am, ma plicitiseste si iesitul in parc...m-am cam saturat de stat acasa...Imi lipseste o prietena buna cu care poti vorbi orice, o activitate numai a mea, etc...
In alta ordine de idei, Filip a cazut ieri cu fata de parchet si si-a spart un dinte din fata...se vede destul de tare...nu va zic ca-mi venea sa crap de oftica...o sa fie asa stirb pana pe la vreo 4 ani cand o sta sa-l reparam...
Mami de Ioana&Filip
Leditia spune:
Anuc,te inteleg perfect.Si io mi-s pe acolo,in depresii,imi lipsesc multe...dar nu am ce sa fac.
Uneori am impresia k nu mai stiu sa traiesc sau k eu nu mai traiesc deloc,ca-s un robot care le face pe toate,eventual sa fie si perfect facute,ca nu mai stiu nici sa socializez,desi inainte eu lucram in vanzari sau locuri de munca unde contactul cu oamenii straini era inevitabil si eram extrem de sociabila chiar si cu oamenii straini,acum zici ca-s speriata de bombe.In parc nu ma bag in seama cu nimeni si chiar ma enerveaza abordarile mai ales ca mamicile au un stil de a compara copii mereu si cand incep cu ''vai,dar nu mananca covrigi sau pufuleti?,vai ,dar e mai scund,vai da e mai slab,vai da ce burtica mare are,vai da nu face la olita,vai da nush ce'' mi se ridica parul in cap si nu mai am chef de nici o socializare...Plus ca eu alerg dupa David,nici n-am timp sa vorbesc:)))
Dar te inteleg perfect..si eu imi reprosez multe si eu am impresia k as putea mai mult,ca nu-s o mama buna,etc etc,dar sunt om si eu ca si restul,am perioadele mele,nu pot fi perfecta mereu si nici nu vreau asta..Insa pt David sunt cea mai buna mama asa cum sunt,cu bune si rele,caci toti avem si parti bune si rele.
Pupam gasca si va dorim o zi minunata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Selene_Bunny spune:
Anucule, si eu te inteleg asa de bine... Si a mea e numai una, tu, cu doi, dubla incercare...
Uite de la mine o
.
Si o
si pentru Ledi, ca mereu te am in gand.
Amu' sa va zic doua chestii funny, ca mai nou scot perle.
Daria la masa, murdarita din cap pana in picioare, il strig pe tati sa vina sa o ia, sa o duca la baie, sa o spal. Si zic eu: "tati, ia-o si vara-mi-o in vana..." ![]()
Ieri. Tati merge in week-end la arte martiale, nin-jutsu. Inainte fusese la aikido. Si-a cumparat echipament special, kimono, sabie, betze de-alea de antrenament, ce le trebuie lor cand exerseaza. Cum il enerveaza atitudinea unora de pe acolo, statea in cumpana daca sa mai mearga sau nu. Si io, ca sa-l incurajez: "pai du-te, de ce sa nu te duci, se vede ca esti pasionat, uite, te antrenezi, ti-ai achizitionat armament... "
(aici n-am mai putut continua, ca m-a busit si pe mine rasul).
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Naty spune:
Hello!
Am fost dimineata sa-i facem Nadiei pasaport. Nu va spun ce circ, a trebuit sa ii faca 8 poze ca ba se misca, ba se stramba, ba una, ba alta.
Ne-am hotarat sa nu o luam pe Nadi in croaziera, ar fi prea obositor pentru ea. Si pentru noi. E suficient ca mergem la mare cu amandoua si pana acolo facem cam 6 ore, in care Nadia probabil va urla non-stop.
Noi am mai fost in croziera acum doi ani, a fost superb, dara obositor chiar si pentru un adult.
Pe Ioana o iau pentru ca i-am promis ca nu mai plec fara ea - cand am fost la Roma a plans mult dupa mine si in fiecare noapte se trezea suspinand "mami a mea, mami a mea". In plus, ea e foarte rezistenta, nu mai doarme de mult la pranz si e obisnuita cu programe lungi, de dimineata pana seara.
I-am vazut pe Carol la mare si pe Aidan la baie- doi flacai tare frumosi.
miere se spala singur pe dinti?
andra ce aventuri!
Cred ca Mister e tare fericit cu atata lume in jur.
alinuk ma bucur ca va distrati asa de bine? Unde in Grecia sunteti?
anuc eram sigura ca sunt dureri inchipuite. Mai meregti la psiholog? V-a zis ceva, de vreo cauza? Daca ti s-a parut OK doctorul imi dai si mie nr. lui?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
miereamara spune:
Nati, Aidan trece acum printr-o perioada in care nu ma lasa sa il spal pe dinti, se"spala" el, iti dai seama ca nu se spala corect, isi pune pasta si baga periuta in gura, dar freaca doar dintii din gura, insa nu am vrut sa ii creez o angoasa si sa refuze in viitor sa se mai spele, urla cand incerc sa il spal eu, asa ca o perioada ne prostim asa pana ii trece.
A avut tot felul de etape, o etapa cand umbla gol prin casa numai cu sandalele, o etapa in care manca numai alimente albe la culoare, cand nu voia sa mai faca baie si urla groaznic cand il bagam in cadita, de obicei dureaza cateva saptamani pana depaseste etapa![]()
acum e chestia cu spalatul pe dinti si cu burta mea, seara la culcare tb sa dau tricoul jos ca sa se joace cu burta si buricul meu.
Am niste emotii, in doua ore plecam la doctor pt testul de auz, am fluturasi in burta si mi-e greata, de la stress, sper din tot sufletul sa nu aiba vreo pierdere de auz. Cred ca m-as simti vinovata pana la moarte dc se intampla asa ceva, ca numai noi suntem de vina cu gradinita pt otitele lui.
Anuc, ma bucur ca e totul ok cu Ioana.
Va pup, tineti-ne pumnii. chiar ii spuneam cuiva ca cea mai mare provocare pe care am intalnit-o ca parinte pana acum a fost sa iau decizii medicale pt Aidan.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
crisspy spune:
Miere tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune de la doctor 
Crisspy,
fericita de
Razvi