Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
Raluca, da i-am pus costumul peste pampers si bine am facut, ca a facut si kk
. dar merge si fara daca a facut inainte. hehe tatuajul a fost remarcat de mai multe mamici care au experiente asemanatoare
in ceeace priveste croaziera - eu cred ca pentru Nadia va fi ff obositor. si pentru Ioana la fel. daca era de stat mai mult pe vas stiu ca ar avea ce sa faca, dar asa, in excursii... o sa va obositi si voi dar mai ales ele.
Anna, ma faci sa ma uit iar la poze... se vad maselele???? ![]()
Anuc, ce vorbe is astea???? normal ca esti o mama ff buna. dar ai nevoie de o vacanta si esti obosita si tracasata. hai ca va fi absolut ok, te asigur! 
anna-mama spune:
Rox, m-am mai uitat odata, eram sigura ca am vazut
pai ce sa faca daca copiii astia ai tai seamana
sunt niste frumosi amandoi
Da chiar, are Eva vreo masea?
Gata, ma apuc sa ma uit la pozele lui Cristi si la filmul lui Dark, cine stie ce mai vad de data asta ![]()
![]()
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama Rox, m-am mai uitat odata, eram sigura ca am vazut |
are o gramada de masele da' de aia intrebam, ca nu le vede nimeni
Porumbita spune:
dark uau ce inundatii...
anuc termina cu prostiile... normal ca esti o mama buna
bebelusi, poate ai dreptate si de aia nu mai intra selene (am citit din urma si vad ca nu a mai scris) dar pt mie e tare greu sa stau "cuminte" la faze de "atins" copilul...
sora ta nu ar tre sa se streseze dc nu stie exact cand a fost ovulatia
miere ceva poze de la paydate?
ledi cum mai e david?
anna nu e cam mult 4 zile?ca dc sotul poate conduce noapte pitic poate sa doarma.... sper sa nu ramana cu semne ...
naty cred ca puteti sa o luati pe nadia dar pt voi adultii o sa fie cam obositor...
roxanaz ce draguti sunt copii tai; e o poza in care mi se pare ca ambii seamana cu sotul tau ff mult..
cami ai rezolvat cu teza?
cristi e f dulce carol
pyc, dar de ce nu te ajuta un pic mai mult tatal lui paul in per asta cand el are varicela? ca nu prea imi pare ok sa iesi cu el afara (adica asa cum zicea si miere e nasol sa o dea si altcuiva, gen bb mic sau gravide)
crisspy e mai bine razvan?
noi am fost la mare cateva zile, insa din pacate nu ne-am putut intalni cu nimeni ca desi am stat in mangalia ne-am facut veacul in vama veche si neptun pt ca au mai fost cativa prieteni pe litoral
miereamara spune:
Scrisesm un mesaj luuung...si s-a dus.
Bebelusi eu nu cred ca am criticat-o pe Selene prea tare, dimpotriva multe fete i-au spus ca o inteleg, i-am povestit ca am fost si noi la un pas de..."catastrofa", dar ca trebuie sa se stapaneasca, nu e deloc ok sa loveasca copilul.
Dark...v-ati luat barca cu voi in vacanta, ca vaz ca aveti nevoie?![]()
Anuc..imi pare tare rau ca tuseste Filip. eu te bat in continuare la cap, scoate lactatele o perioada. Da-i iaurt, tofu, lapte de soia, formula de soia. Doar sa vezi cum este. My two cents
, sper ca nu te superi ca te bazai la cap.
Cat priveste Ioana, s-ar putea sa fie sinuzita. sinuzita are legatura cu astmul, cu alergiile,..
Eu am avut sinuzita cand eram de varsta Ioanei. Durerile apareau intr-un interval orar fix, intre 11 si 1 dupa amiaza, dureri f f intense, care dispareau rapid. Mama nu m-a crezut mult timp, pt ca nu isi putea inchipui cum de ma doare capul la ore fixe.
Am facut tratament cu aerosoli cu antibiotice si punctie si mi-a trecut.
Si lasa ideile...esti o mama f buna pt copii tai!
Cristi, welcome back, frumosi sunteti, imi pare bine ca v-ati distrat la mare.
Naty felicitari pt programul Ioanei de la gradi! e lucru mare dc ii place.
Prietena mea si-a dus fetita pt prima oara la gradi, are 2.6 ani si a stat acasa pana acum cu bunicile. Farte greu s-a integrat, de fapt inca nu s-a integrat..plange toata ziua, nu mananca, sta numai intr-un colt, e si mai timida, plus ca nu vorbeste bine engleza (merge la gradi lui aidan).
Aidan este bine, cu un pic de muci, dar ok. Maine e ziua cea mare, face testul de auz, sper sa iasa bine.
Pozici de la playdate nu avem, dar avem altele, nu mai stiu dc vi le-am aratat, sunt super reusite
(zice cioara despre puiul ei)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Ma vin eu ![]()
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ada_coman spune:
La noi vine ploaiaaaa 
Doamne, Andra ce mare era apa si ce viteza avea...Bine ca ati ajuns undeva unde sa va refugiati. Cica o tine asa pana luni. 
Naty, chiar nu stiu ce sa zic. Noi am fost anul trecut cu amandoua fetele la bulgari si a fost ok, ne-am descurcat. Dar de croaziera nu stiu ce sa zic, puteti incerca. 
Anna
Drum bun spre Germania si sa va traiasca finii. Ce mai face Vladut? I-au trecut juliturile? 
Anuc, te imbratisez cu drag. E greu sa fii mama si sa mai fie si copilutii bolnaviori. Eu cel putin intru in fibrilatii cand is moacele bolnave. Multa sanatate lui Filip.
Sirop de ceapa ai incercat, ceai de patlagina, miere de albine cu lamaie?
Am mai vrut sa zic ceva, dar am uitat. Aaaa...frumosi copiii de la tiribombe, iar domnisoara o finuta cu costumasul ei de baie. 

Acu fug sa vaz pozele cu Carol si parintii lui. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Se vede ca domnisorul Carol s-a simtit ff bine la mare, la soare. 
Waaawww Miere, superbe pozele cu domnisorul Aidan.
Si Daria a mers la gradi prima data la 2 ani si 2 luni, direct la program prelungit. S-a integrat destul de bine, doar ca din cauza racelilor repetate nu mergea prea mult
Au fost luni in care mergea doar 4 zile pe sapt, pt ca racea. Am hotarat s-o rertragem si sa mai stea o bucata cu mine acasa. ![]()
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
DarkBendis spune:
Mister se joaca frumos cu verisoarele lui deci am si eu timp sa citesc..si sa scriu ![]()
Miere, barca nu am avut, dar am inteles de la taica-meu (care se uita la inundatii cand de pe balcon, cand din casa la teveu
)ca au avut altii si s-au dat cu barca prin centru ![]()
Vorba ceea, slalom pe la statuia lu'Vesseleney sau cum se scrie printre tomberoane, butuci, varze si alte chestii plutitoare.
Faine pozici (ca de obicei
) multa sanatate lui Aidan, sa treaca mucii si sa iasa bine tersul de auz.
Anuc, multa sanatate la licurici! Zic si eu ca Miere, incearca sa-i dai lui Filip preparate pe baza de soia, in caz ca are vreo intoleranta alimentara. Bineinteles ca daca simti nevoia merita vorbit cu un pisholog, dar eu zic ca esti doar tare stresata, obosita, deprimata ca nu papa copilul cum trebuie (stiu cum te simti, de sambata incoace jupan consuma doar lapte, iaurturi, branzici, un pic de fructe si cereale si bucati de covrigi) si nu se simte bine. Nici sa nu-ti treaca prin cap ca nu esti o mamica buna!
Naty, ma gandesc ca totusi o croaziera combinata cu excursii lungi zilnice nu ar merge cel mai bine pentru Nadia chiar acum. Desi... in croaziere nu am fost deci nu vorbesc din experienta. Eventual intra la forumul de calatorii, poate sunt mamici care au mai fost si iti pot da amanunte.
Felicitari Ioanei, tot asa sa-i placa in continuare la gradi!
Anna, drum bun sa aveti! Si sa va simtit bine la nunta. Drum de 24 de ore facut in 2-3 zile mi se pare perfect daca se poate conduce noaptea.
Cristi, bine ati revenit acasa. Faini sunteti!
Porumbita, sper ca si voi v-ati distrat bine la mare!
Ledi, multa sanatate la David!
Ada, deci si voi o stergeti in vilegiatura! Ce fain! O sa le placa la fete!
Roxana, tatuajul ala e tare smecher ![]()
Bebelusi, daca sora ta nu stie exact data ovulatiei nu are de ce sa se streseze. Important e cum evolueaza sarcina de acum incolo! Apropos... felicitari surioarei si o sarcina frumoasa sa aiba! Sper ca tie ti-au mai trecut un pic greturile!
Pyc, cum mai sunteti? Dragut tare catelul!
Crisspy, ma bucur ca se simte Razvi mai bine!
Cami, s-a rezolvat cu teza?
Multa sanatate la toti bolnaviorii!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Porumbita, Miere, eu cred ca exagerati cu lovitul, eu nu am prins discutiile sincera sa fiu dar eu nu cred ca o loveste, isi varsa si ea oful aici la noi.
Dark am momente si momente, azi iar am vomitat
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Nu exageram cu nimic, Selene a spus ca a lovit-o de cateva ori pe Daria, cand si-a pierdut controlul.
Nu vreau sa redeschid subiectul acum, trebuie sa citesti ce s-a scris dc esti convinsa ca exageram.
Mie chiar mi s-a parut ca fetele au fost extrem de intelegatoare, nu a criticat-o nimeni si fiecare a venit cu o solutie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator