Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 5
Anuc spune:
Neata!
Noi am dormit f prost. A tusit Filip non-stop! Deci nu crize....a fost toata noaptea o criza...a fost groaznic....e incredibil cat poate sa tuseasca copilul asta. L-au vazut atatia doctori si nimic...unde sa-l mai duc???
Cami, la Ioana e suspecta durearea asta de cap...o apuca si ii trece f repede...eu nu-i dau nimic si ii trece repede, parca uita. Cand o intreb unde o doare zice ca de la frunte spre nas...cand o intreb dupa un timp daca o mai doare capul, zice ca putin...Dra a spus ca e doar un copil istet care face ce vrea din noi si care se simte putin pe locul 2...acum cu Filip. Eu zic ok, asa o fi...dar daca are ceva copilul totusi? Eu stiam ca nu e prea bine sa faci RMN, d-aia tot aman....Dra mi-a recomandat sa stea de vorba cu un psiholog, sa vedem daca aflam ce parere are si el. Am zis ca e de la ochelari (dar nu-i prea poarta), am zis ca are sinuzita...dar ii trece mulkt prea repede si usor...
Inca nu stiu ce facem cu marea, ca sunt plouata rau cu Filip...nici nu prea mananca....i-am luat ulei de peste ptr vitamine si poft de mancare, dar nu-i place deloc...
Mami de Ioana&Filip
Anuc spune:
Cristi, LIdo zici? Eu m-am cam saturat sa caut hoteluri...si nu vroiam Mamaia, dar uite ca tot pe acolo ne invartim...nu am chef de nimic si il las pe sot sa aleaga, sa plateasca, sa se ocupe...
Ieri in drum spre dr cu Filip am plans de m-am rupt...sunt in prag de depresie si ma gandesc ca poate nu fac fata la 2 copii, sincer...De ce sunt mereu bolnavi, de ce nu mananca...poate daca aveau alta mama, erau altfel...cu timpul stau f prost, imi ies din fire repede, sunt irascibila (o inteleg pe Selene ca reactioneaza la primul impuls pentru ca asa am ajuns si eu)...Ieri Filip n-a vrut sa manance nici la pranz, nici seara...mi s-a parut un capat de tara si simteam ca mor....Stiu ca Ledi de ex are probleme mai mari si n-as avea dreptul sa ma plang toata ziua, dar nu mai pot nici eu...Ledi, mereu ma gandesc la tine si te admir ca esti puternica...
Tre sa ne pregatim de psiholog...cred ca o las pe fiica-mea afara si intru eu, ca am mai multa nevoie
Mami de Ioana&Filip
sdcristian spune:
anuc, nici carol nu mananca. doar io io aoio (asta o spune dansand) de 2 saptamani. si da, ii dau piure de carne si legume cu danonino.
o sa vezi dupa concediu ca e mai bine
mara95 spune:
anuc,tb sa stii sigur daca ioana nu imita pe cineva pe care l-a auzit ca il doare capul.asa a fcut flavi.eu am zis o data ca ma inteapa inima.nu iti spun cat timp ne-a aratat ca o doare imi piept.am ajuns cu ea la medic si ne-a zis ca nu are nimic.a fost o perioada destul de indelungata in care isi tot amintea.acum, de f mult timp,nu a mai zis nimic.a inceput cu altceva,ca o doare capul.pe mine ma doare destul de des si ma vede.mai nou imi zice ca o ia ametelea.si o intreb :cum, te ia?asaaaa,de la picioare.adica, e clar, ca nu stie ce vorbeste.
fa-i controalele de rigoare,sa te linistesti, dar cu rmn-ul tb sa fii sigura daca vrei sa-l faci , cred eu .
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
crisspy spune:
'Neata,
Anuc sanatate multa lui Filip
. De durerile de cap ale Ioanei nu stiu ce sa zic, poate psihologul reuseste sa afle ceva azi. Bafta multa! Si nu-ti mai fa griji ca nu esti o mama buna, auzi la ea...esti numai obosita si tracasata...nu poate tati sa stea cateva zile acasa sa te ajute, poate reusesti sa mai iesi din starea asta? Iar de vaitat, feel free sa te vaieti, noi d'aia suntem aici, la bine si la greu, macar cu o incurajare sa mai ridicam moralul - big hug.
Ledi cum mai sunteti? 
Cristi bine ati revenit. Savureaza cafelutza si povesteste-ne cum e cu kinderul la mare. Si pozici cand ai timp
.
Miere ma bucur ca a fost ok la chiropractor...Aidan cum se mai simte?
Rox ti-am vazut iepurasii la joaka si plaja...tare frumosi mai sunt
. Si vad ca Pat chiar isi ia rolul in serios de frate protector, bravo lui.
Noi suntem mai bine, a mancat ieri, a facut de toate (pipi, kaka), e mai vesel...suntem pe drumul cel bun
. Azi-noapte pe la 4 s-a trezit plangand de foame si i-am dat si un pic de laptic fara lactoza, cam 60ml ca sa nu dam stomacelul peste cap. Poate cu ocazia asta scoatem si noi masa de la 2 noaptea.
O zi usoara la toata lumea si multi 

Crisspy,
fericita de
Razvi
bebelusi spune:
Anuc imi pare asa de rau cand aud prin ce treci, stai linistita, cum sa nu fii o mama buna?!?!!esti cea mai buna mama, asa trebuie sa gandesti, gandirea pozitiva atrage lucruri pozitive.
Sa stii ca si Stefan al sora mii are dureri de burta imaginare....dar eu am cam inceput sa ma prind cand se preface....dupa foooooarte mult timp bineinteles. Ma bucur ca ai zis ca o intelegi pe Selene ca prea mult au criticat-o fetele si uite ca nu mai intra din pacate, eu o inteleg, nu toti putem fi la fel....si mie mama mea imi reproseaza ffff des ca sunt nervoasa, irascibila, ca nu ma mai schimb si eu.....si mereu ii spun CA NU POT FI ca sora mea.....care e calmitatea intruchipata.
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
Neata!
Noi suntem bine, la serbare a fost foarte frumos. Ma rog, relativ bine, ca Nadia are conjuctivita.
De ieri Ioana merge la gradi la program lung. Samabata am dus-o la gradi dimineata si a mancat si dormit acolo dupa care au venit toti la serbare si atata i-a placut ca m-a rugat s-o las sa doarma la gradi. A fost o surpriza extraodrinara. Ma bucur tare, tare mult, fiindca in felul asta il scutesc pe tata de drumul zilnic pentru a lua de la gradi la pranz, care era tare obositor pentru el.
Tot de ieri merge la cursuri de inot cu copiii de la gradi, este tare incantata, i-a placut la nebunie de profesoara. Merge in fiecare zi, la Lia Manoliu, ii duc cu autobuzul de la gradi.
Vreau sa va cer si voua parerea intr-o problema - clienti mei care mi-au facut cadou acum ani croaziera in insulele grecesti (din care m-am intors cu Nadia in burtcia
) mi-au oferit una si anul asta. Initial am zis sa mergem cu Ioana, in august. Nasol e ca plecarea e din Turcia, din Izmir si barbatu-miu refuza sa se urce in avion inca o data anul asta si vom merge cu masina, ceea ce inseamna aprox. 16-17 ore de mers. Am zis ca-l facem din doua bucati. In fine, Ioana cred ca va suporta.
Dar - tot sotului i-a traznit acum ca am putea merge si cu Nadia, in iulie, dupa mare. Noi mergem la Nessebar (care e in drum spre Izmir) si am putea pleca direct de acolo. Eu insa sunt cam circumspecta, ma gandesc ca Nadia nu va suporta usor nici drumul, nici programul unei croziere - in fiecare dimineta ancorat intr-un port si stat pana seara pe insula respectiva.
Voi ce parere aveti?
anna imi pare rau pentru pataniile voastre. Drum bun spre Germania si distractie placuta. Cat faceti pana in Germania?
ledi off, dati din una in alta.
lui David sa treaca tusea.
patricia nu stiu ce sa zic cu sora ta. Nadia a fost mai mica, avand retard de crestere, dar abia dupa 20 de saptamani.
rox ce iepurasi draguti!
Evei i-ai pus costumul de baie peste pampers? I-am luat si eu Nadiei unul intreg dar nu stiu daca sa-i dau cu sau fara pampers.
Am remarcat tatuajul lui Pat!
cristi bine ati revenit!
anucsper sa nu ia si Ioana. Multa sanatate!
Cred ca numai copiii tai si ai mei sunt asa bolnaviciosi, toata ziua are cate unul ceva.
Si eu simt de multe ori ca o iau pe aratura cu atatea boli si nemancat si probleme.
Cred ca trebuie sa ne intalnim sa facem schimb de reme dii pentru variatele boli reale si iamginare ale plozilor. ![]()
La ce psiholog mergi cu Ioana? Si ce analize i-ai facut? Eu nu cred ca e cazul de RMN, mai ales ca implica anestezie generala.
Ti-am zis ca si Ioana a avut o perioada cand acuza tot timpul dureri de cap si m-am cam speriat. I-au trecut dupa un timp, nici nu stiu daca erau reale - inclin sa cred ca nu, fiindca zicea exact ca ioana ta; in orice caz am citi atunci ca pe copii ii doare des capul, mult mai des decat ne-am imagina.
Dureri imaginare Ioana are de la 1 an si un pic cand facea niste creize groaznice ca o doare o mana, de i-am facut radiografie si nu stiu cate controale. Nu avea nimic si dupa ce a auzit asta din gura doctorului i-a trecut ca prin minune durerea.
In afara de cap, o mai doare burta (surprinzator, numai cand nu mai are cgef de stat la masa), picioarele (mai ales cand trebuie sa plecam undeva unde nu are chef sa mearga), gatul (cand vrea sa chiuleasca de la gradi).
Ioana iar a luat-o cu tusea, in fiecare noapte avem "ora de tusit".
Eu am fost cu Ioana la mare cand avea 1 an si 9 luni si ne-am descurcat tare bine. Sa vedem cum o fi anul asta cu nebunatica Nadia + Ioana care nu se lasa scoasa din apa toata ziua.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
anna-mama spune:
Anuc, esti o mama tare buna si o sa treaca si problemele astea pana plecati in concediu, ai sa vezi
Sper sa depistati mai repede cauza tunsei lui Filip. I-ati facut testele de alergie? Bafta cu Ioana la psiholog. Ati verificat sa nu fie polipi sau o sinuzita? 
Rox, sunt tare scumpi puiutii tai, frumosi foc!
Eva e o minune in costumul de baie, si cate maselute are! 
Crisspy, stiam eu ca o sa fiti bine
poate o fi fost o viroza la burtica, am tot auzit in ultimul timp. Bine ca si-a revenit 
Naty, tocmai faceam calculul aseara cu sotul si sunt 24 de ore de mers continuu. Noi am hotarat sa facem drumul in 4 zile, cate 6 ore pe zi, cu plecare la 4-5 dimineata ca sa mai doarma Vladut in masina, astfel incat sa nu fie prea mare chin drumul. Sper sa va bucurati de croaziera, si daca tot mergeti toti 4 in Turcia la plaja nu ar mai fi asa mare distanta ca sa o luati si pe Nadia. Acum e destul de greu programul impus al unei croaziere, trebuie sa va ganditi bine cum sa adaptati programul ei de somn si masa la asta. Dar se gasesc solutii pt toate, important e sa fiti sanatosi si sunt sigura ca o sa fiti mai fericiti toti 4 in vacanta 
Pyc, super catelusul, am salivat si eu la el pe net, dar cred ca pt noi ar fi fost mult mai dragut daca ar fi fost varianta in romana. Sper sa treaca repede bubitele lui Paul.
baiatul puternic
Miere, l-am vazut pe Aidan in poze cu nasucul julit
, ieri i-au cazut si lui Vladut cojitele, f frumos s-a vindecat si incredibil de repede
Aidan cum mai e?
Cami, greu cred ca ti-a fost la Bucuresti cu fata, bine ca v-ati intors cu bine si ai rezolvat cu actele 
Bebelusi, sunt sigura ca sora ta e bine, si va invidiez ca aveti sarcini in acelasi timp si sunteti si una langa alta
Offf, sper sa treaca mai repede greturile si sa-l aduci pe Vlad acasa, imi imaginez cat de dor iti e de el 
Cristi, bine ati venit din concediu, vrem povestiri si poze 
Ledi, cum mai sunteti? Sper sa va reveniti repede. Offf, dragul de el, cred ca-l supara tare 
Ada, pup fetele nebunatice, cred ca o sa le placa tare mult la plaja 
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
sdcristian spune:
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
poze de la mare
mai, am avut mare noroc, hotelul super, plaja foarte aproape, copil cuminte, vreme in general buna
am fost la delfinariu la leii de mare, la microrezervatie, la pinguini, la muzeul de istorie - astea in ziua cu vreme rea
carol a mancat aproape doar lapte si iaurt, un pic de placinta cu branza si uneori din ciorba mea. dar a dormit bine, s-a distrat bine, doar ca intr-o zi l-a luat un val mai mare... si a cazut intr-o groapa sapata de cristi. nu prea pricepe el cum nu e ca in parc la noi, unde toti copiii se joaca la un loc cu toate jucariile. cum a vazut la noi, acuma cu fiecare biberon vrea sa dea noroc, si evident daca vrei sa il si bea trebuie sa-i faci pe plac.
poze avem mai putine ca ni s-a stricat aparatul foto
pe drum incolo cum am mers noaptea el a dormit bine, inapoi s-a cam plictisit.
DarkBendis spune:
Hi-hi aventuri... aventuri...
Venim si noi in Romania ca deh... soare, vreme buna... si uite unde nimerim ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tnh5YsoyJcw
Pe scurt: am iesit si noi ca oamenii la un suc sa ne intalnim si cu o prietena buna (noi=eu, tati lu bebe, bebe, cumnata si gemenele ei de 3 ani jumate). Abia ajungem in centru cand vedem ca... vin norii/vine ploaia/aoleu ca vine ploaia mare. Hai inapoi... cumnata sugereaza sa mergem in "apartamentul celalalt" (ai mei au un apartament unde stam acum cu totii si un apartament de 2 camere peste drum unde au stat bunicii mei, apoi unde am stat eu, iar acum e folosit pe post de "apartament de oaspeti") ca e ceva suc acolo, rontaniciuri etc si stam acolo pana trece ploaia. Ei bine... daca va uitati la inregistrarea de pe youtube o sa vedeti EXACT motivul pentru care nu am ajuns la ai mei decat dimineata
Da' partea buna a fost ca 1)pilulele mele erau in traista 2)geanta lui bebe era bine dotata cu scutece etc 3)am gasit niste tricouri/hainute etc prin dulapuri 4) magazinele pe partea "noastra" dintre blocuri erau deschise deci... copiii s-au jucat, au papat si au adormit bine mersi iar noi, cei 3 adulti la 12 noaptea faceamn cartofi prajiti cu carnati si am stat la taclale pana pe la 2 noaptea cand ne-am tras si noi la zu schlaffen ![]()
Da' putem sa ne laudam la neamurile de departe ca am fost si noi sinistrati... ma rog... peste drum de casa ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"