Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
flowerbee spune:
David e f dulce si marisor, de aprinde el luminile.
Mi-am facut norma de invatat pe ziua de azi, dar nu sunt multumita de mine. Inainte invatam mai mult si mai cu spor, acum, se vede ca am imbatranit...
Crisspy, Alexia e ok, se joaca, alearga prin toata casa, ar manca numai porcarii si mancare deloc, e pofticioasa ca tat'su. Zilele trecute am facut gem de capsuni si nu am vrut sa ii dau pt ca ea nu a mancat capsuni si nici nu va manca pana la 3 ani din cauza terenului alergic din familie. Fetita mea a gasit o cana unde sa isi bage degetele in gem si tare satisfacuta a fost. Acum alearga dupa toate canile crezand ca e gem acolo.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Crisspy, Alexia e ok, se joaca, alearga prin toata casa, ar manca numai porcarii si mancare deloc, e pofticioasa ca tat'su. Zilele trecute am facut gem de capsuni si nu am vrut sa ii dau pt ca ea nu a mancat capsuni si nici nu va manca pana la 3 ani din cauza terenului alergic din familie. Fetita mea a gasit o cana unde sa isi bage degetele in gem si tare satisfacuta a fost. Acum alearga dupa toate canile crezand ca e gem acolo. |

super tare...si? a patit ceva de la capsuni?
sugubeata micaCrisspy,
fericita de
Razvi
Leditia spune:
Multumim pt complimente.
Flo,David are 80cm.Ajunge la intrerupator k e pus mai jos..si de cand l-a descoperit tot aprinde becurile si le stinge..
Insa oricum s-a mai inaltat in ultima vreme ca era printre cei mai scunzi.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
IRA_LIZA spune:
Fetelor, intru rpd pt 2 intrebari:
(1) ORList bun-bun in Bucuresti - unde? si cum il cheama? nu numai pt controlul ala la ureche, aia bashca, ne trimite doftora de fam sa verif daca nu cumva e abonata Eliza la polipi, ne-a spus inainte de concediu - asa k, daca tot ajungem la ORList intreb si de ureche; insa nu as vrea sa merg la oricine; so, plss, dati-mi un nume plus/minus nr tel si sau alte date de contact, va rog mult;
(2) cum-necum, am ajuns la faza cu desenatul, ma tot fofilez insa nu scap, insista si atunci ii dau o foaie plus un pix; ce nu mi se pare OK: pixul; voi ce le dati bebeilor k sa deseneze?
Miere, cum e Aidan?
IrinaC, te-ai mutat??
Sanatate bebeilor bolnaviori!
A, sa nu uit: vazut Davidutz!! ce frumos e! 
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
Revin:
Pyc, sunt verde de invidie pt faza cu olitza! eu nici nu indraznesc sa sper pana nu incepe sa vb (bine, nici nu mi-am planificat sa incep potty training cu orice pretz la o anumita varsta, deocamdata avem altele - ex mancatul cu tacamuri! am ramas tablou cand intr-o seara Eliza ne-a cerut ferm furculitza si a inceput sa manance cu ea k si cum as fi nascut-o cu tacamurile in mana. Insa sunt fericita doar partial, nu imi place sa ii dau furculitza noastra de oameni mari.
...asa k alta intrebare: ce tacamuri le dati bebeilor sa foloseasca? de la ce firma? sau cum sa arate?
Plus: folositi castronase cu ventuza? de care? am vazut ceva prin Careffour insa parca nu-mi inspira incredere.
Ira, mamica Elizei
miereamara spune:
Ira Liza eu ii dau o carioca speciala care se spala cu apa sau niste culori speciale de la Crayola (dar recunosc ca i-am dat si pix si s-a mazgalit pe picioare
)
Lui ii place mai mult creta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Ira Liza eu ii dau o carioca speciala care se spala cu apa sau niste culori speciale de la Crayola (dar recunosc ca i-am dat si pix si s-a mazgalit pe picioare Lui ii place mai mult creta. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Irina, care anume culori de la Crayola? am vazut niste oferte pe-aici prin tara, insa nush ce sa aleg si parca nu m-as lasa la mana astora care vand, pe criza asta ar vinde oricine orice numai sa iasa banu', mai mare incredere am in ce imi recomanzi tu...
Ira, mamica Elizei
anna-mama spune:
Ira, eu i-am cumaparat pt desenat carioci netoxice, lavabile cu care are voi sa deseneze. Cat despre mancat, nu i-am dat pana acum voie decat cu lingurita sa se autoservesca, cu furculita nu i-am dat nici eu inca. Imi pare rau, dar ORL-ist nu cunosc. Multa sanatate!
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
rein spune:
Ira noi am luat celui mare o tablita de desenat magnetica, da cautare dupa 'tablita magnetica Tomy' si o vezi. Are si niste stampile dragute si un pix. In Carrefour sau Cora o gasesti la 60-70 lei. Face toti banii, la noi a rezistat iata 2 ani si a inceput sa mazgaleasaca si cel mic pe ea.
Dar de desene pe pereti nu scapi, chiar daca la varsta asta il mai poti pacali.![]()