Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

tare e frumusel david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

David e f dulce si marisor, de aprinde el luminile.

Mi-am facut norma de invatat pe ziua de azi, dar nu sunt multumita de mine. Inainte invatam mai mult si mai cu spor, acum, se vede ca am imbatranit...

Crisspy, Alexia e ok, se joaca, alearga prin toata casa, ar manca numai porcarii si mancare deloc, e pofticioasa ca tat'su. Zilele trecute am facut gem de capsuni si nu am vrut sa ii dau pt ca ea nu a mancat capsuni si nici nu va manca pana la 3 ani din cauza terenului alergic din familie. Fetita mea a gasit o cana unde sa isi bage degetele in gem si tare satisfacuta a fost. Acum alearga dupa toate canile crezand ca e gem acolo.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Crisspy, Alexia e ok, se joaca, alearga prin toata casa, ar manca numai porcarii si mancare deloc, e pofticioasa ca tat'su. Zilele trecute am facut gem de capsuni si nu am vrut sa ii dau pt ca ea nu a mancat capsuni si nici nu va manca pana la 3 ani din cauza terenului alergic din familie. Fetita mea a gasit o cana unde sa isi bage degetele in gem si tare satisfacuta a fost. Acum alearga dupa toate canile crezand ca e gem acolo.

super tare...si? a patit ceva de la capsuni?

sugubeata mica

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumim pt complimente.

Flo,David are 80cm.Ajunge la intrerupator k e pus mai jos..si de cand l-a descoperit tot aprinde becurile si le stinge..
Insa oricum s-a mai inaltat in ultima vreme ca era printre cei mai scunzi.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, intru rpd pt 2 intrebari:
(1) ORList bun-bun in Bucuresti - unde? si cum il cheama? nu numai pt controlul ala la ureche, aia bashca, ne trimite doftora de fam sa verif daca nu cumva e abonata Eliza la polipi, ne-a spus inainte de concediu - asa k, daca tot ajungem la ORList intreb si de ureche; insa nu as vrea sa merg la oricine; so, plss, dati-mi un nume plus/minus nr tel si sau alte date de contact, va rog mult;
(2) cum-necum, am ajuns la faza cu desenatul, ma tot fofilez insa nu scap, insista si atunci ii dau o foaie plus un pix; ce nu mi se pare OK: pixul; voi ce le dati bebeilor k sa deseneze?

Miere, cum e Aidan?
IrinaC, te-ai mutat??

Sanatate bebeilor bolnaviori!

A, sa nu uit: vazut Davidutz!! ce frumos e!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Revin:

Pyc, sunt verde de invidie pt faza cu olitza! eu nici nu indraznesc sa sper pana nu incepe sa vb (bine, nici nu mi-am planificat sa incep potty training cu orice pretz la o anumita varsta, deocamdata avem altele - ex mancatul cu tacamuri! am ramas tablou cand intr-o seara Eliza ne-a cerut ferm furculitza si a inceput sa manance cu ea k si cum as fi nascut-o cu tacamurile in mana. Insa sunt fericita doar partial, nu imi place sa ii dau furculitza noastra de oameni mari.

...asa k alta intrebare: ce tacamuri le dati bebeilor sa foloseasca? de la ce firma? sau cum sa arate?

Plus: folositi castronase cu ventuza? de care? am vazut ceva prin Careffour insa parca nu-mi inspira incredere.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ira Liza eu ii dau o carioca speciala care se spala cu apa sau niste culori speciale de la Crayola (dar recunosc ca i-am dat si pix si s-a mazgalit pe picioare)

Lui ii place mai mult creta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ira Liza eu ii dau o carioca speciala care se spala cu apa sau niste culori speciale de la Crayola (dar recunosc ca i-am dat si pix si s-a mazgalit pe picioare)

Lui ii place mai mult creta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Irina, care anume culori de la Crayola? am vazut niste oferte pe-aici prin tara, insa nush ce sa aleg si parca nu m-as lasa la mana astora care vand, pe criza asta ar vinde oricine orice numai sa iasa banu', mai mare incredere am in ce imi recomanzi tu...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ira, eu i-am cumaparat pt desenat carioci netoxice, lavabile cu care are voi sa deseneze. Cat despre mancat, nu i-am dat pana acum voie decat cu lingurita sa se autoservesca, cu furculita nu i-am dat nici eu inca. Imi pare rau, dar ORL-ist nu cunosc. Multa sanatate!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ira noi am luat celui mare o tablita de desenat magnetica, da cautare dupa 'tablita magnetica Tomy' si o vezi. Are si niste stampile dragute si un pix. In Carrefour sau Cora o gasesti la 60-70 lei. Face toti banii, la noi a rezistat iata 2 ani si a inceput sa mazgaleasaca si cel mic pe ea.

Dar de desene pe pereti nu scapi, chiar daca la varsta asta il mai poti pacali.

Mergi la inceput