Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
pyc spune:
M-am distrat in dimineata asta de Paul...imita absolut tot:) A vazut ca ma dau cu crema dupa baie, s-a dat si el exact prin aceleasi locuri......pe picioare, pe burtica, pe fund. Doar ca el, spre deosebire de mine, era imbracat, gata de dus la bona:) Peste tot s-a cremaluit....pe sandalute, pe tricou, pe pantaloni...strigand "chema, chema" (adica crema)....si eu disperata ca eram deja in intarziere!
Apropo de intarziere....era mai bine cand facea caca in scutec! Nu aveam nicio treaba. Acum sta dimineata pe olita, se joaca, se uita prin cartea intitulata sugestiv "Pipi!Caca!", ma pune pe mine sa-i citesc, stergem cu hartie, cu servetel umed, deseori chiar si un dus....aruncam caca, trage el apa (de 2-3-10 ori!). Si uite asa eu intarziu zilnic la serviciu!
miereamara spune:
Da, astia mici sunt niste maimutze, tb avut grija ce facem acasa:)) pt ca fac acelasi lucru in public:))
Recunoastem faza cu crema:))i-am dus crema de soare la gradi ca sa il dea cand ies afara si Aidan s-a cremuit si el, isi da mai mult pe burta si fata si maini, acolo a vazut ca il dau eu de obicei pt ca restul este acoperit de tricou si pantaloni.
Si mai are o faza haioasa, rupe hartie igienica, isi sterge nasul si apoi o arunca la cosul de gunoi.
sunteti foarte avansati la faza cu olita, felicitari! La bona face tot la olita sau are diaper?
Tu cand faci baie ce face Paul? Il lasi in baie? Eu nu prea pot face baie cu el in camera pt ca intra in cada dupa mine.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
ada_coman spune:
Doamne, Miere m-am speriat cand am citit ce ai patit cu masina. Ai mare grija de tine. 
Marea majoritate a otitelor se trateaza cu antibiotic. Pe scurt aici: http://dictionar.romedic.ro/otita . Doare al naibii, plang, sunt irascibili, nu mananca, fac febra...
Sanatate multa! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian miere in primul rand ai grija de tine. este si la noi asa scaun, doar ca e foarte scump. eu mai nou il hranesc pe carol pe canapea - pe al lui l-a distrus, i-a rupt hamurile, inchizatoarea si musamaua - i-am pescuit vata din gura, ca manca din scaun... bine ca mancare mancare nu vrea. ![]() |
cristi, da' noi dintr-ala si avem, mi se pare ca e de la Primii Pasi, a fost 2 milioane si-un pic... Numai tavita e din plastic, restul e tot de lemn...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
anna-mama spune:
Uitati, www.teri.ro/Mobilier-din-lemn/Scaune-de-bucatarie/Scaun-Teodora/prod_16.html" target="_blank">asta este un scaunel cu masuta asemanator cu ce a luat Miere.
Miere, groaznic, trebuie sa te odihnesti si sa gandesti pozitiv. Ai grija de tine. Sanatate multa lui Aidan, cat despre cazutul din pat a experimentat-o si Vladut saptamana trecuta. 
Crisspy, Rox, Porumbita, multumesc pt ponturi, o sa merg maine prin oras sa vad ce gasesc 
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
crisspy spune:
Cristi sanatate multa lui Carol
...cum mai stati cu temperatura?
Bee, Tzumpi e bine, si-a revenit...moare de drag cand ne vede pe geam ca venim acasa
(stie mami ca ajungem pe la 7 - 7 si ceva si se posteaza cu el la geam sa ne astepte). Voi cum mai sunteti? 
Miere, maiculitza, m-au trecut fiori...ai grija de tine. Sa stapaniti sanatosi scaunelul si multi
lui Aidan sa uite de cazatura de azi-noapte.
Pyc e grozav Paul
....asa de mult imi place cum povestesti ce faceti voi impreuna...e istet foc...si Razvi ne imita mai ales la condusul masinii: desi nu l-a invatat nimeni, invarte de volan dupa care pune mana pe schimbatorul de viteze si "amesteca" acolo
. E foarte haios.
Ada ti-am admirat printesele ... adevarate printese
...da' numai 2 foto?
Abia astept sa plec acasa...mi s-a luat de sefii astia ai mei, se cearta toata ziua pe bani 
.
gashca
Crisspy,
fericita de
Razvi
sdcristian spune:
eu am primii pasi din bare cu scaun de musama umplut cu vata. a fost cam 120 de lei. altul nu mai iau - deocamdata operatiunea canapeaua sau pe scaunel mic de plastic, apoi la masa normal
miereamara spune:
Anna mama scaunul este exact la fel!
Ce nu imi place este ca tablia din fata scaunului nu se poate detasa f usor, adica tb sa desfaci suruburile, eu am scos-o definitiv pt ca intentionez sa il asez la masa normal.
Leditia spune:
Poze cu noi,de fapt cu David :)))
http://community.webshots.com/album/578014793iWqJUL
Multa sanatate celor bolnaviori.
Miere ai grija de tine te rog.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
miereamara spune:
Ledi, David arata foarte bine! e un dulcel, brunetel, mi se pare ca seamana cu taticul f mult!
Aidan are azi la gradi Water day...se joaca cu furtune cu apa afara, ma uit pe webcam si mor de ras, toti copii sunt in costume de baie, se stropesc cu apa, distractie generala..