Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Teoretic peste 38.5. Insa daca se suprainfecteaza, creste rapid peste 38.5. Multa sanatate. Are doar canalul iritat, inrosit sau cum?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

are 38,1

otita medie nepurulenta sau cum se cheama

de cateva zile se tot trage de urechea aia, isi baga degetele in ureche

ieri a si vomitat

are si rosu in gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

selene, eu pt muci ii fac mereu aerosoli cu ser. si trec f repede asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

are 38,1

otita medie nepurulenta sau cum se cheama

de cateva zile se tot trage de urechea aia, isi baga degetele in ureche

ieri a si vomitat

are si rosu in gat

Tine-l pe antitermine atunci. Pt gatut tantum verde spray, homeovox dizolvat in apa, picaturelele in ureche. S-a uitat cu otoscopul in irechiusa lui? Multa sanatate!

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

da, s-a uitat cu luminita in urechi si in gat

acuma e cam ametit asa, da e fericit ca i-am cumparat matura si mop si doarme cu ele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

da, s-a uitat cu luminita in urechi si in gat

acuma e cam ametit asa, da e fericit ca i-am cumparat matura si mop si doarme cu ele

Dragul de el. Sa se joace sanatos cu ele.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cristi, sanatate lui Carol. Bine ca are cu ce sa se joace, vad ca e pasiune generala matura, mopul, galeata, vesela. Sa ii vedem ca vor fi mai mari si vom vrea sa ne ajute la curatenie...Dragalasii nostri...

Crisspy, imi dau seama ca e greu cu serviciul...Cum se mai simte Tzumpy?

Alexiuta azi a luat ochelarii mamei si a incercat sa si-i puna la ochi si sa citeasca intr-o revista. E atat de nostima cand ne imita toate gesturile...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cristi ai putea sa astepti, mare procent din otite sunt de natura virala si atunci antibioticul e dat degeaba. In general medicii (si aici) prescriu antibiotic pt otite, dar sunt studii in urma carora s-a vazut ca procentul otitelor care trec fara complicatii fara tratament cu antibiotic este egal cu procentul celor care trec in urma tratamanentului cu antibiotic. Adica nu prea face diferenta (zic ei)

Noi am incercat ambele variante si cu antibiotic si cu wait and see si nu a mers, clar la noi e ceva bacterian care zace acolo si la prima viroza se inmulteste. Ultima oara asa am procedat si a facut febra 40.5 punct in care am inceput antibioticul.

In general prima linie de tratament este amoxacilina, apoi augmentinul care e un pic mai puternic. ce sa zic, la a. nu au mers nici una, nici alta, el a avut nevoie de altele.

Multa sanatate!

in rest sunt cu nervii la pamant, aidan a tusit toata noaptea, tuse seaca de astm,am inceput sa ii dam iar pufuri cu flovent, am dormit cred doua ore si azi am o zi nasoala la servici. Sunt obosita cronic, imi pierd rabdarea, nu sunt atenta cand conduc, ieri am intrat pe contrasens, efectiv am atipit la volan, sau nu stiu ce s-a intamplat, eram cu gandurile pierdute, m-am trezit cu un ditamai truckul oprit la 10 cm de masina mea, bine ca eram naibii singura in masina.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ahhh, si azi noapte atat s-a foit si rasucit in pat incat a cazut, nu stiu cum a trecut peste mine, nu l-am simtit, am auzit doar poc si dupa aia plansul, a cazut cred pe burta, dar se tinea cu mana de partea stanga a capului.

Am renuntat la scaunul de masa clasic si i-am luat asta:
http://www.albeebaby.com/kettler-kombi-high-chair-solid-beechwood-natural.html
foarte ingenios, se transforma in masuta si scaun clasice, deja nu mai voia sa stea in highchair, ei la gradi au scaune si masute normale, probabil s-a obisnuit asa.

Am vazut ca se gaseste si in Romania, dc va intereseaza caut linkul, eu asa l-am gasit, am vazut la o mamica de la o alta odisee si mi-a placut f mult.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

miere

in primul rand ai grija de tine.

este si la noi asa scaun, doar ca e foarte scump. eu mai nou il hranesc pe carol pe canapea - pe al lui l-a distrus, i-a rupt hamurile, inchizatoarea si musamaua - i-am pescuit vata din gura, ca manca din scaun... bine ca mancare mancare nu vrea.

Mergi la inceput