Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anuc la modern e ok
am botezat o finuta
si am stat si noi o noapte
e bine ca si conditii si mancare
abia astept sa ne vedem
da cred ca pe seara la plimbare
ne vedem
pe faleza
ca antonia nu sta intr-un loc
si la plaja din pacate nu prea stau (:

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

am o intrebare indiscreta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153591

noi suntem bine.

am tot vrut sa ii spun selenei ca david uneori nu mananca decat la desene (baby einstein). si cand vrea asa, il las asa...cred ca alea sunt cele mai bune mese ale lui. mananca TOT. asta e...stiu ca nu e cea mai buna varianta, dar decat sa nu manance deloc, mai bine asa. parerea mea. pana la urma, scopul meu e sa il hranesc...
si mie imi place sa mananc in timp ce ma uit la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

in alta ordine de idei m-ai pus serios pe ganduri
robert nu zice decat tea-tea cu directie clara catre taicasu si f rar mama
in rest doar silabe (na na, ka ka, mamam , tataa, baba)

mai e vreun licurici care nu zice nimic?

NICI CLARA NU ZICE NIMIC INAFARA DE MAMA, AAA...OOO (canta)SI CATE CEVA PE BEBELEASCA CA NU INTELEG NIMIK

17+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Are cineva vreo solutie miraculoasa pentru a scapa de muci?

Acu' vreo 2 saptamani a avut Daria putin rosu in gat, fara febra, i-am dat Nurofen 3 zile, pe urma au inceput mucii si nu mai scapam de ei... Ma dispera, la aspirat urla groaznic... Sunt albi, nu galbeni, nu verzi (bleah, ce vorbesc)...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Noi cand am avut muci multi,pediatra a zis pe langa aspirat, apa de mare/ser fiziologic si ne-a prescris si ceva picaturi (Vibrocil, Pivalone)

17+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

selene mucii tin cam 2 saptamani
uneori 3
offffffff
stiu cum e ca noi am avut de cateva ori de simteam ca imi iau campii
daca nu ii mai curg
sau daca poate inghiti
nu ii mai aspira f des
si pune picaturi
vibrocil sau colargol
prima ii inmoaie
a doua ii usuca
cate o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi
noi ultima data am facut si nebulizari
ca ne-am facut cu nebulizator
ca nu se mai putea
si rabdareeeeee
ca astia trec f greuuuuuuuu

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Selene, pe noi mucii ne tin 3-4 saptamani chiar mai mult...eu cand vad ca nu mai are f multi, nu-i mai aspir...parca din ce-i aspiri se inmultesc mai tare...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

Bebe imbaiat, alaptat si adormit, bagaje facute in proportie de 85%, mai ramane sa fac si eu o baie, sa-mi fac unghiile si sa merg la nani, ca maine dimineata dam desteptarea la 6 fara un sfert ca la 6 si jumatate sa fim la drum!

Miere, imi pare rau ca au iesit probleme de auz la Aidan. Ufff!!! Tin pumnii sa se rezolve cu antibiotice si sa nu fie nevoie de operatie. Oricum, e important ca e pe maini bune si ca sunt solutii sa recupereze 100%.

Selene, multa sanatate Dariei, sa ii treaca repede mucisorii!

Despre vorbit: Mister povesteste mult in limba lui, plus oaresce cuvinte in engleza: ball, kitty, fishy, bath, bana (banana), hiya (hello), ta (multumesc si poftim) si cateva in limba romana: mama, tata, pete (lapte), papa, tai-tai (eu zic ca-i tai-tai, tati zice ca-i bye-bye) ... plus combinatii de genu' "uuuz the papa/ball/kitty" adica "where is the papa/ball/kitty" Dar mai mult pe limba lui vorbeste

Anuc, las ca o sa vina zana maseluta si o sa-i aduca lui Filip un dintisor nou... mai incolo.

Alinuk, tare fain e la voi in vacanta! Poate mergem si noi pe acolo... in spetembrie!

Cami, imagineaza-ti ca in UK copilasii merg la scoala dupa ce implinesc 4 ani (Mister va incepe scoala in august 2013)! Deci la 5-6 anisori stiu deja sa scrie si sa citeasca. Da' ma rog... alt sistem. Ne vedem la Brasov ?

Delia, Bebelusi, ce ziceti? Reusiti sa ajungeti la Brasov in weekend? V-am trimis PM cu nr meu de telefon, teoretic voi avea si acces la internet la pensiune (practic vom vedea)... tinem legatura?

Multa sanatate la toti toti bolnaviorii!!!
Eu o sterg la baie... ca-i cam tarziu

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Nu mai gaseam subiectul...pagina 2..tz-tz-tz

Cadia cum mai stati cu casuta? Tu cum te mai simti?

Selene si noi tot Vibrocil folosim cand avem mucishori...

Dark distractie placuta la munte...defapt tuturor de la intalneala ...asteptam pozici

Azi e ultima zi cu Razvi la Bucuresti...maine plecam spre casa...of ca asa de rau imi pare ca serviciul asta imi ocupa toata ziua si am numai cateva ore pentru el

O zi frumoasa tuturor

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

avem si noi otita, inca nu foarte grava. mi-a zis dna doctor ca daca ii creste febra sa ii dau si augmentin, acuma doar nurofen si ceva picaturi in ureche. cat sa astept sa creasca febra ca sa dau antibiotic?

Mergi la inceput