Licurici de ianuarie - februarie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 17
Daiopri spune:
Lisa LMA cu sanatate si tot ceea ce iti doresti! (La noi este inca 25
)
Si pt ca nu o sa apuc sa intru in wk ii urez de pe acum lui miericica dulce dulce LMA, o viata plina de bucurii si traznai![]()

Ledi
frumosul mic si mama curajoasa! Ai primit rezultate la analizele celea?
Roxana, vazut nora sexi
si fratele protector.
Cristi frumosi si voi unul si unu. Bravo de concediu.
Pyc, felicitari pt olita. Si lasa baiatul, ca si el trebuie sa aiba piele finuta nu?![]()
Dark concediu placut in continuare.
Naty, eu stau in cumpana daca sa mergem in concediu ca tot asa ma gandesc ca o sa ma "distrez" nu gluma cu pisoiul furios.
Frate are personalitate nu gluma. Numai cum vrea el.Oare cu cine seamana?
Se pare ca mi-am impartit "calitatile" cu darnicie si la unul si la altul.
In rest nu mai stiu ce mai vroiam sa zic ca mi s-au dus toti neuronii. Si de sapt viitoare e si motanul acasa, asa ca ...
asta ma asteapta. Se duce si putina liniste ce o aveam in timpul somnicului, da las ca merita si al mare sa se odihneasca nitel.
Sanatate la toti bolnaviorii si hai c apoate vine si vara cu o pauza de microbi.
Noi suntem bine cu totii, eu satula de asteptare, ca de cand nu mai sunt "urgenta" se misca greu lucrurile. Si cei de la asigurare mi-au trimis iar hartii de completat ca cica sa le zic ce fac zilnic

Cineva idei?![]()
Numai bine tuturor
Anuc spune:
Ira,
ORL-ist bun este dr Dan Gheorghe de la Budimex. Este seful sectiei. Noi am fost cu ambii copii la el, la spital, dar e f aglomerat acolo...mai consulta la Sanador, dar se fac programari la el pana peste 2 luni. Eu am 2 programari facute la el, una pe 11 august si una pe 18 august (erau acum la sf lunii, dar pleaca la un congres
..si ne-au mai amanat o gramada). Daca ai rabdare, iti las tie un loc....noi ne-am cam rezolvat problemele la el (sper sa nu mai apara vreo otita intre timp).
Ideea e ca nu opereaza de polipi decat daca e nevoie, nu taie oricum. Si de la el am invatat ca la otitele nepurulente sa nu punem nimic in ureche (picaturi)...desi toti drii asta recomanda...cica numai antiinflamatoare pe gurita. Mie mi-a placut de el.
Mami de Ioana&Filip
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Ira, ORL-ist bun este dr Dan Gheorghe de la Budimex. Este seful sectiei. Noi am fost cu ambii copii la el, la spital, dar e f aglomerat acolo...mai consulta la Sanador, dar se fac programari la el pana peste 2 luni. Eu am 2 programari facute la el, una pe 11 august si una pe 18 august (erau acum la sf lunii, dar pleaca la un congres ..si ne-au mai amanat o gramada). Daca ai rabdare, iti las tie un loc....noi ne-am cam rezolvat problemele la el (sper sa nu mai apara vreo otita intre timp).Ideea e ca nu opereaza de polipi decat daca e nevoie, nu taie oricum. Si de la el am invatat ca la otitele nepurulente sa nu punem nimic in ureche (picaturi)...desi toti drii asta recomanda...cica numai antiinflamatoare pe gurita. Mie mi-a placut de el. Mami de Ioana&Filip |
Anuc, ma bag! iau oricare dintre programari vrei sa cedezi, doar sa-mi spui cum trebuie sa fac.
Programarile sunt pt Sanador sau pt Budimex?
Imi place tipul asta, k nu se grabeste sa opereze, chiar imi place!
In care dintre locatiile Sanador are consultatiile?
Ira, mamica Elizei
Anuc spune:
Ira, ti-o dau pe prima, oricum pana in august mai e o groaza. La Sanador e, dar nu stiu unde (cred ca Victoriei), sun si intreb si eventual le si zic ca veniti voi (imi zici numele tau)...habar n-am cum sa facem...Eu m-am ofticat ca am sunat in mai, m-au pus pe 30 iunie, iar ieri ma suna sa zica sorry, veniti in august...dar asta e...nu m-am enervat prea tare, ca nu era urgenta. La Budimex nu se face programare, te duci dimineata in spital, pe sectie si se intra in ordinea sosirii...dar vine lume si din privincie...e de stat...
Asta mi-a placut si mie, ca nu s-a aruncat sa ne opereze...
Cea de pe 11 e la 19.45...
Mami de Ioana&Filip
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Ira, ti-o dau pe prima, oricum pana in august mai e o groaza. La Sanador e, dar nu stiu unde (cred ca Victoriei), sun si intreb si eventual le si zic ca veniti voi (imi zici numele tau)...habar n-am cum sa facem...Eu m-am ofticat ca am sunat in mai, m-au pus pe 30 iunie, iar ieri ma suna sa zica sorry, veniti in august...dar asta e...nu m-am enervat prea tare, ca nu era urgenta. La Budimex nu se face programare, te duci dimineata in spital, pe sectie si se intra in ordinea sosirii...dar vine lume si din privincie...e de stat... Asta mi-a placut si mie, ca nu s-a aruncat sa ne opereze... Cea de pe 11 e la 19.45... Mami de Ioana&Filip |
Anuc, ti-am dat pe PM cateva date despre noi (eu & Eliza), daca mai e nevoie de ceva sa-mi spui.
Ramanem recunoscatori!
(adica pupici de la subsemnata, Eliza & tati).Am senzatia k Sanador Victoriei e aia la care ma duceam la Banceanu la control in timpul sarcinii - daca e aia, o stiu, e pe Str. Dr. Dimitrie Sergiu nr. 26-28.
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
La multi ani, Lisa! 
Pe unde umbli, k parca nu te-am mai vazut de-o vreme! adev k si eu am umblat putin...
Ira, mamica Elizei
miereamara spune:
Ira acum am vazut intrebarea...nu stiu exact cum se numesc culorile, Crayola aici este o marca foarte accesibila si are zeci de modele de culori,creta, acuarele, carioci. Stiu doar ca sunt non toxice si lavabile, pe probate
Am dormit ieri de la 8 seara pana azi dimineata la 6 cu o mica pauza de trezire a lui bebe pe la 4 dimineata. Pfiuuuu, ma simt cu mintile limpezi!
Ieri mi-am luat liber doua ore de la servici, de pe la 3 si am venit acasa, am mers sa spal rufele la laundry room si in timpul asta am stat la piscina vreo 2 ore, mi-am incarcat bateriile, apoi l-am luat pe Aidan de la gradi. In weekend nu fac nimic, doar tort si ceva papa pt maine,cand avem niste invitati. Am mai imbatranit cu un an
(multumesc Dana, sper sa ne auzim la telefon saptamana viitoare, bafta multa cu asigurarile).
Am inceput tratamentul lui Aidan, ii dau si probiotice pt flora intestinala. Plus medicamentele de alergie si pufurile pt astm, pediatrul lui a spus ca ar trebui sa mergem cu toate odata pt 6 saptamani, pt ca problemele de la urechi sunt legate si de alergia/astmul lui si tratamentul cu steroizi si antihistamice mai reduce din inflamatia de la urechi. Adevarul este ca in alea doua luni cand nu a mai facut otita, era pe steroizi pt astm.
Ahhh si ne-am mai imbogatit www.flickr.com/photos/14984866@N07/4735666068/" target="_blank">colectia de arta ![]()
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Anuc spune:
Ira, sun eu luni sa le dau datele. Sincer, nu stiu cat te-am ajutat, probabil ca daca sunai tu la ei, tot undeva prin august te programau...ca ieri m-au sunat ei pe mine ptr reprogramare. Sper sa va fie de folos!
Miere, presimt eu ca voi o sa va imbogatiti dupa ce vindeti operele lui A si devine celebru :) Rasfat nu gluma atata somn si piscina...
Azi am fost si eu la epilat si sunt f bucuroasa ca s-a schimbat fata de la cosmetica, e o tipa tinerica acum, dar e meticuloasa si perfectionista frate (sau e la inceput si vrea sa faca impresie)...dar cel putin sunt pregatita pentru mare..daca aveam si vreo 5-7 kile in minus ce bine era!...![]()
Mami de Ioana&Filip
miereamara spune:
Bravo Anuc!
Ira corticosteroids, scuze...ma rog tot pe acolo:))
Tratamentul pt asthma in asta consta.
Ca tot vorbesc singura pe aici
, sa va povestesc ce ii mai invata pe astia mici la gradi. Au in programa limbajul semnelor. Care cica ii ajuta sa depaseasca mai usor frustrarea noncomunicarii, a faptului ca nu sunt capabili sa exprime verbal ceea ce doresc. E ca o punte de legatura intre etapa fizica (in care copilasul nu poate vorbi si se manifesta uneori agresiv pe fondul frustrarii) si etapa verbala in care invata sa comunice verbal ceea ce doreste.
Si functioneaza...au semne pt apa/milk/dorinta de a bea ceva, foame, somn, de obicei nevoile primare.
De doua zile au o colega noua, o fetita de numai un an, care plange sarmana non stop, e prima oara cand a fost despartita de maica-sa. si mama ei plange cand o duce dimineata. M-am revazut pe mine acum sase luni de zile...macar Aidan nu a plans, nu stiu cum as fi rezistat. Maica-sa am vazut-o cum a iesit din cladire si s-a urcat in masina si a plans. Mi-a fost asa de mila de ea. M-as fi dus la ea sa ii spun ca totul o sa fie ok, dar mi-am adus aminte ca nici pe mine nu ma consolau cuvintele astea, ma simteam ca o criminala care isi abandoneaza copilul.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator