Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)
Raspunsuri - Pagina 6
chichiutza spune:
Si nici porumb n-am papat anul asta, ca n-am gasit care sa arate bine. Dar abia astept! O sa ne facem cat china in mod sigur. Uite sunt fete printre noi care masoara ce mananca, ce gandesc de 15 ori inainte. Nu-mi dau seama cum e mai bine... Sa iei 2 kg pana acum mi se pare super, dar cred ca totul e cu efort!
Cristina 24+
alexuza spune:
[/quote]
Aaa,si de tocanita de ardei copti eu am spus
Ana24+ Maia Elena
[/quote]
Parca imi aduceam eu ceva aminte , ca tot esti cea care mi-a facut pofta si de asta
Deci atunci cand o sa se uite lumea la mine o sa ma gandesc ca tu esti vinovata
Burtica de 28 +
chichiutza spune:
Ana si eu vreau sa ma duc de 3 ori la baie de la cirese! Din pacate la mine n-au efecte de-astea benefice!
Cristina 24+
alexuza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Nici eu n-am papat vinete cu usturoi, si nici cu ceapa verde! Cristina 24+ |
Sunt bune, atunci cand faci cu ceapa piseaza un graunte de usturoi si amesteca cu o lingura de vinete ca sa vezi cum este
Burtica de 28 +
chichiutza spune:
Maine dimineata la prima ora se vor coace, deci maine pun umpik de usturoi sa vad ce iese!
Cristina 24+
ana_25 spune:
Dupa ce nastem,vin si va duc la sala,va fac masaje anticelulita,si va gatesc sanatos! VA FAC FOTOMODELE!
Ana24+ Maia Elena
alexuza spune:
citat din mesajul lui chichiutza Ana si eu vreau sa ma duc de 3 ori la baie de la cirese! Din pacate la mine n-au efecte de-astea benefice! Cristina 24+ |
Si eu vreau de 3 ori la baie
Al meu sot daca mananca 2 linguri de iaurt gata tre sa se duca la baie ,uneori sunt invidioasa
Burtica de 28 +
ana_25 spune:
citat din mesajul lui chichiutza Ana si eu vreau sa ma duc de 3 ori la baie de la cirese! Din pacate la mine n-au efecte de-astea benefice! Cristina 24+ |
Ieri,dupa ce am mancat cirese,am baut suc de fructe(eu l-am facut) si am mancat ciorbita cu smantana.
Nici azi nu mi-am revenit la burta! Dar cred ca mai bine asa decat
Ana24+ Maia Elena
chichiutza spune:
Ana exact, asa sa ne faci. Vii la fiecare si bagi masaje, electrostimulari, cardio, salatici si-ti speli pacatele!
Cristina 24+