Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)
Raspunsuri - Pagina 5
LoredanaB spune:
Alexuza, Lora va multumesc si voua pentru raspunsuri.
Fistiq ai vazut modelele astea in realitate?Te intreb pentru ca is cam marisoare si ocupa destul de mult spatiu si pliate in portbagaj.Eu am un quinny buzz da si ala e destul de mare.
Cat despre culoare,ai grija sa nu fie prea "sensibila".Copiii dupa ce cresc putin murdaresc foarte tare.
Salata de vinete am facut si eu vineri.Pentru azi avem ciorba a la grec, tocanita din carne de porc cu mazare scazuta.
Urla piticul ca ii foame.Revin!
27+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
chichiutza spune:
Fistiq intreaba-i daca nu cumva poti comanda direct de pe site-ul din afara. Stiu ca ei aduc in romania numai o serie limitata de carucioare. Sunt in aceeasi situatie, astept oferta de la Peg Perego skate romania initial, apare doar la sf de iunie, inceput de iulie. Sunt curioasa ce culori are si la ce pret ajunge la noi. Daca nu, il iau pe cel vechi din italia, chiar daca e cu 10 pounds mai greu. Complicata treaba!
Cristina 24+
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Salata de vineteeeeeeeee! Cu ceapa evident! Tocmai a venit mama de la piata si m-am umflat cu visine si cirese. Am scos niste samburi la visine pt o prajitura. Deci n-am nici o sansa sa nu ma patratesc. Cristina 24+ |
Eu in vinete pun cozile de ceapa verde tocate f marunt.E f bun,si nici nu e iute.Are si gust bun si aspect comercial.
Eu nu mai mananc cirese ca de ieri mi-am facut abonament la baie.Deja nu mai pot Azi am fost de doua ori si acu iar tre' sa fug
Ana24+ Maia Elena
alexuza spune:
citat din mesajul lui ana_25 Eu am mancat anul asta porumb fiert dar nu a fost bun de nimic.Se facea ca mamaliga cand mancai din el.Cred ca a fost congelat si apoi fiert. ALEXUZA astept! Ana24+ Maia Elena |
Si eu am mancat de la KFC dar nici nu am putut sa mananc tot ca era f rau la gust si mai este si park 5 lei o jumatate ,cu banii astia mama mi-a luat 3 porumbi intregi
Burtica de 28 +
ana_25 spune:
Eu am dat 3 lei pe porumbul ala dar as fi preferat sa dau 5 lei si sa fie bun.
Vinete cu usturoi nu am facut niciodata,nu stiu cum sunt!
Ana24+ Maia Elena
alexuza spune:
Fetelor trebuie sa ne oprim sa mai vb despre mancare ca o sa ne facem Cel putin mie imi este pofta de tot ce ziceti voi si asa ca astazi o sa mananc vinete (iarasi) ,mancare de ardei copti (face mama ca tot vorbeati zilele trecute)mi-a luat si picioare de porc fara varza pt ca nu prea pot sa mananc ,porumb si acum ma suna sa imi zica ca ea a facut si macaroane cu branza
DOAMNEEEE O SA MA RIDICE CU ESCAVATORUL DIN PAT
Burtica de 28 +
ana_25 spune:
citat din mesajul lui alexuza Fetelor trebuie sa ne oprim sa mai vb despre mancare ca o sa ne facem Cel putin mie imi este pofta de tot ce ziceti voi si asa ca astazi o sa mananc vinete (iarasi) ,mancare de ardei copti (face mama ca tot vorbeati zilele trecute)mi-a luat si picioare de porc fara varza pt ca nu prea pot sa mananc ,porumb si acum ma suna sa imi zica ca ea a facut si macaroane cu branza DOAMNEEEE O SA MA RIDICE CU ESCAVATORUL DIN PAT Burtica de 28 + |
Aaa,si de tocanita de ardei copti eu am spus
Ana24+ Maia Elena