Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)
Raspunsuri - Pagina 4
maya71 spune:
Buna dimineata... mai de pranz si printre picaturi de ploaie (la propriu) de la albinutza calatoare!
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Fistiq, eu l-as lua portocaliu sau verde sau combinat. Lora, mami de Iustina si 29+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Cam greu Lora, pt ca la ei pe site-ul oficial am vazut niste combinatii neutre, dar la distribuitori care sa livreze si in ro, deocamdata nu.
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
Fistiq spune:
Ma duc sa ma fac bella, ca vine tati si iesim in sfirsit!
Va si sa fitri cumintele si cumintei!
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
alexuza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Vreau si eu! Ana24+ Maia Elena |
Vrei sa iti trimit ?
Eu am inebunit-o pe mama de vreo luna cu porumbul si astazi in sfarsit a gasit
Anul trecut ne-am dus pt o zi la mare ca sa mananc porumb pt ca aici nu gaseam si cum eu sunt o
Burtica de 28 +
bebecris26 spune:
am vazut porumb azi la magazinul de pe strada noastra. cred ca iau cativa sa ii fierb mai tarziu
cristina si bebe in burtica 24+sapt
ana_25 spune:
Eu am mancat anul asta porumb fiert dar nu a fost bun de nimic.Se facea ca mamaliga cand mancai din el.Cred ca a fost congelat si apoi fiert.
ALEXUZA astept!
Ana24+ Maia Elena
chichiutza spune:
Salata de vineteeeeeeeee! Cu ceapa evident!
Tocmai a venit mama de la piata si m-am umflat cu visine si cirese. Am scos niste samburi la visine pt o prajitura. Deci n-am nici o sansa sa nu ma patratesc.
Cristina 24+
chichiutza spune:
Fistiq si eu tot asa merg, cum zice Lora, pe verde, caramiziu, portocaliu, bej, kiwi. Sa fie o culoare neutra!
Cristina 24+