Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)
Raspunsuri - Pagina 3
Fistiq spune:
Am citit si eu putin la delfinasi si ma apuca lacrimile de emotii
Spunea o proaspata mamica ca ii e dor de miscarile bebelusului din burtica Pai si eu o sa simt la fel!
Doamne, ce emotiva am devenit! Eu chiar nu eram asa, din contra!
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 25+
Fistiq spune:
Loredana, eu pun saptamina implinita, iar plusul arata ca am intrat in urmatoarea.
De exemplu eu fac 26 de saptamini marti, asa ca ,, consider ca am 25 implinite si 5 zile din 26, simbolizate prin +
Cel putin asta e logica mea...
alexuza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoredanaB Neata si de la mine burticutelor! V-am citit din umbra zilele astea si m-am distrat copios pe seama discutiilor referitoare la freze . Mi-ati facut si pofta de usturoi si alte bunatati. Intrebare: voi cand schimbati semnatura treceti nr de saptamani implinite sau saptamana in care tocmai intrati.De exemplu eu am implinit 27 de saptamani si intru in 28.Care este corect sa o trec? |
CRED ca toate trecem sapt in care intri deci eu maine intru in 29 , deci o sa am la semnatura 29+
Burtica de 28 +
LoredanaB spune:
Fistiq multumesc ca m-ai luminat .Cum stati la capitolulcarucior?V-ati hotarat asupra modelului? Si eu sunt putin in ceata.Nu stiu daca sa cumpar unul pentru doi copii sau sa-l pastrez pe asta care il am.
25 cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua
Fistiq spune:
Loredana, ne-am hotarit oarecum la model (Quinny - ori Speedi ori Freestyle Jogger) dar nu am dat inca comanda din cauza culorilor. Alta dilema, pt ca am vazut ca si pretul difera in functie de asta! DE vreo saptamina tot facem combinatii si cercetari, iar de vreo 2-3 ori era cit pe ce sa apasampe lanseaza comanda.
Oricum am promis sa va arat cind ne hotarim. O sa pun link sau poze direct daca ni-l livreaza repede.
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexuza TOCMAI M-A SUNAT MAMA SA IMI ZIK CA MI-A GASIT PORUMB SI O SA IMI FIARBA Burtica de 28 + |
Vreau si eu!
Ana24+ Maia Elena
LoraG76 spune:
Aoleu, ce burta am...am mancat pepene pana n-am mai putut.
Alexuza, si eu am salata de vinete, le-am copt la microunde, sa nu fac fum in casa si caldura de la aragaz. E tare buna, chiar merg sa-mi pun o felie, ca tot mi-ai amintit de ea.
Loredana, trecem saptamanile implinite, exact cum a spus si Fistiq.
Lora, mami de Iustina si 29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Fistiq spune:
Asa, si apropo de culori, tati cel inteligent spunea ca ar trebui sa luam in considerare ca urmatorul copil vrem sa fie fetita.
Deci,acum ma gindesc cam ce culoare merge si la baiat si la fata?
Roz cu bleo
LoraG76 spune:
Fistiq, eu l-as lua portocaliu sau verde sau combinat.
Lora, mami de Iustina si 29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
lora sa-ti fie de bine!
Eu am mai mancat doua felii de paine cu unt si gem,si acu am niste arsurii!!!
Ana24+ Maia Elena