Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (84)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Ana exact, asa sa ne faci. Vii la fiecare si bagi masaje, electrostimulari, cardio, salatici si-ti speli pacatele! Cristina 24+ |
Am inteles sa traiti!
Ana24+ Maia Elena
alexuza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Dupa ce nastem,vin si va duc la sala,va fac masaje anticelulita,si va gatesc sanatos! VA FAC FOTOMODELE! Ana24+ Maia Elena |
BINEEE vezi ca nu uitam
Burtica de 28 +
alexuza spune:
Am vazut ca fetele de la delfinasi deiulie-august au o lista cu nr de tel in caz de naste vre una sa le anunte si pe celelalte .
Noi nu avem ?
Burtica de 28 +
LoraG76 spune:
La mancare v-am lasat, la mancare v-am gasit... Da-mi convine, ca eu acum mananc si citesc ce ati scris.
Ana, bea o cana cu lapte cat mai cald, poate-ti trece. Daca ai rennie, ia o pastiluta si mestec-o, n-are gust rau.
Lora, mami de Iustina si 29+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua burtici.
Am fost de dimineata la plimbare ca a fost mai placut...acum e cald rau aici...desi e inorat.
Sa va spun cum am scapat eu de monstrul chinuitor din intestine? pe stomacul gol am baut un pahar cu socata, apoi am mancat branza cu castraveti.Asta in dimineata aceasta...acum ma simt mai usoara si ,,dezumflata''.
Mariuk 24+
ana_25 spune:
lora pofta buna si mersi de sfat,dar din pacate pastiluta nu am iar lapte nu am mai baut de peste 15 ani si nici nu-mi trebuie.
Ana24+ Maia Elena