practica agricola???? din nou???

practica agricola???? din nou??? | Autor: cl

Link direct la acest mesaj

E adevarat ca se va reintroduce practica agricola la elevi???? Cica de cazare si masa se vor ocupa primariile!!!! Iar practica agricola se va face pentru ca elevii sa cunoasca mai bine natura!!!!! De ce nu se fac vizite la muzee de stiinte ale naturii, in parcuri si gradini botanice??? Mi-e rau!!!!
Uh, mi-aduc aminte de practicile agricole de pe vremuri, de mizeria si umilintele la care eram supusi!
Oare cine a venit cun ideea asta creata? Putem face ceva, ca sa nu se mai intample acest lucru?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu am doar amintiri frumoase din vremea aceea!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

si eu am amintiri amuzante de la practica agricola!cl copilasii sunt dusi la ferma sa li se arate vaca si porcul!cind am auzit ca sunt copii crescuti in portelan si nu stiu ca rosia traieste pe vrejla ferma la munca in natura ei vor fi amuzati sunt convinsa.daca tu ai patit rele iti inteleg repulsia dar noi ne-am amuzat.am facut scolile in capitala pe betoane ,scoli cu fite si figuri(spun asta sa nu crezi ca eram la lic silvic si asta era viitoarea meserie).ador natura imi cultiv plante si sunt fericita sa vad mare ceapa mea,rosiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl
Oare cine a venit cun ideea asta creata?

Pai comunistii cu care ai votat...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

si eu am amintiri frumoase. imi pare rau ca ai simtit umilinta pe vremea aia.
mergeam la plivit morcovi sau sortat de porumb. sau la cules recolta toamna tarziu si ne intorceam acasa cu cate o plasa cu mere sau ce culegeam cartofi, gogosari, vinete..
practica agricola mi-a trezit interesul pt. gradinarit, dar si un deosebit respect pentru pamant, natura si tot ce ne ofera ea.

eu nu vad nimic rau in a se reintroduce practica agricola.

chiar si culesul de plante medicinale in grup cu clasa era o bucurie. sau mergeam sa facem curatenie in natura pe la periferii si sa plantam copacei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

La elevi sau la studenti?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Induiosator entuziasmul nostalgic trezit pe-aici de stirea ideii reintroducerii practicii agricole la elevi :/.

Poate reintroduc si taberele obligatorii de munca, 1 luna, vara, la Canal (ala de si-l doreste (si) D-na Ministru Udrea), la elevi. Ca unii dintre liceenii de pe vremuri, facuti fortat "brigadieri" in vacanta, s-au mai si distrat pe-acolo.

Reforma educatiei ne doream?
Na, o avem.
La munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

amintiri frumoase:-)
am mancat tone de mere si morcovi, am muncit si ne-am catarat in copaci ca maimutele

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Acu pe bune, asta de unde a mai rasarit, ca pare asa un pic fara sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Am citit si eu de dimineata cand imi faceam revista presei. Le apartine capetelor crete de ne conduc.
Ideea era alta...pe vremea copilariei noastre existau Cooperativele Agricole, CAP_urile, fermele...aveam unde merge sa facem practica agricola din destul...acum unde ii vor duce pe copii?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu consider fireasca (re)introducerea practicii agricole. As dori sa precizez ca in spate nu se (re)gaseste absolut deloc imaginea - ce frumos creste ceapa, asta e o rosie s.a.m.d. - discutam de trezitul la ore matinale, stat toata ziua in soare si caldura, mancat si baut in conditii insalubre, munca la norma neremunerata, nu vad absolut nimic in comun cu nici un sistem educational.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput