Puiuti de Randunici 2008!! (425)
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:
Noi suntem bine, sau cel putin parca mai bine decat ieri.
Am vazut pozele cu baietii brasoveni
sunt niste scumpi toti 3, dragii de ei!
Mimo ma bucur ca l-ai regasit pe Mimu din tinerete, dar sa stii ca eu la munte sociabil si vesel l-am vazut. Intr-adevar nu era dezlantuit ![]()
Nicoleta bafta la doctori si sanatate!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Helau din nou!![]()
gata munca pe ziua de azi, ma duc sa iau puii de la gradi!
Am reusit sa vad pozele si filmulete toate.
Micu e intr-adevar un falcos simpatic foc, la fel ca si fratii lui!( ce s-a lungit David!)
Am vazut si flacaii Valentinei, unul mai brunet si mai bucalat ca altul!
Ce dor imi e de un ras asa de bebelus!
Ce-as merge si eu la concert la Ozzy!
Numai ca mi se pare prea departe sa imi fac planuri.
sunt aproape de disperare( iar!) pentru ca nu gasesc o bona pentru copii.
la gradi ii mai primeste pana la 1 iulie si apoi pa, pa!
In plus, ne restructuram la munca, deh, bugetari, si a trebuit sa alegem 8 asistente care sa plece( practic nu raman fara munca ci se duc pe alte sectii!)...insa treaba asta n-ai cum sa o faci usor si s-a terminat cu dicutii, unele cam neplacute...
Cu casa sunt pe ultima suta, cel tarziu saptamana viitoare sper sa semnam contractul si apoi la smotru.
gata, mari noutati nu sunt de pe front, inchei transmisia si va pup!
sa fiti cuminti!
Kya spune:
Ce coditata scunpica am vazuuuut
Aproape ca-mi pare tau ca ati tuns-o...
Mami si
Sanziana
raluca2107 spune:
Nico, un sfat de la mama alergiilor si urticariilor. Dupa vreo 4 ani de indopat copilul cu tone de Zyrtec, Aerius, Xyzal, Symforal si chiar Singulaire, analize peste analize care crede-ma costa enorm in Romania, Briana era tot mai infundata, tot mai plina de bube, facea intruna rinite, avea dimineata o tuse de aia de fumator de 30 de ani, am hotarat brusc sa nu-i mai dau nimic, doar naturiste, gen extract din mugur de coacaz, de patlagina si alte pastilute homeopate.
Crezi ca a mai facut ceva de atunci??? Nope!!!
Am si un finutz care facea niste forme cumplite de alergie, cu blande pline de apa pe tot corpul, care scarpinate se infectau groaznic si a scapat tot cu pastilute homeopate.
cami33 spune:
Super simpatica coditzata tunsulici
Mimo, nu stiu daca m-ar mai putea impresiona ceva dupa concertul asta
Eu am fost fan disperat in tinerete, cu postere cu Aero si Guns'n Roses pe toti peretii camerei

Inca nu-mi vine sa cred ca am fost la cativa metri de Tyler
, ma uit non stop la youtuburi, imi rasuna numai vocea lui in creier
Sper sa-mi treaca repede faza asta, desi sunt convinsa ca numai Aero voi asculta muuuult timp de-acum![]()

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
Simo27 spune:
Mama ce am boierit azi
,am avut un bebe super somnoros
si 2 plecati de acasa
!
Simo-Mimo,plecam la hotelul unde ai fost si tu
,ca asa am hotarat pana la urma...mai mergem cu niste fini,finutul mic e nascut in 3 iulie,in aceiasi zi cu David distanta de 2 ani si ii vom sarbatori acolo.Am in minte tot felu de scenarii..sper sa imi iasa
!
Cuscra ce frumusica era Coditzata
,dar si tunsa arata super
Cata,sa ai spor in toate
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mstela Coditzata a devenit pentru prima data tunsulici la Ciufolici Numai bine. mami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
Doamne ce emotii am avut sa nu o vad cheala

Si ea era o domnita , prima oara la "salon" , de fapt 
Sa-i fie de bine frumusicai 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Aoleo Simo ce emotii am 
La Despotiko sau alalalt? Sper sa va placa linistea si simplitatea locului daca despre Despotiko vorbim ![]()
Kya fataa, tu glumesti
La sfarsitul concertului aveam CVurile complete ale tuturor celor din jurul nostru
Plus pupaturi, imbratisari, schimb de beri, impartit tigari la toata lumea ....un fel de colhoz asa 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix La sfarsitul concertului aveam CVurile complete ale tuturor celor din jurul nostru Plus pupaturi, imbratisari, schimb de beri, impartit tigari la toata lumea ....un fel de colhoz asa ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Data viitoare stam langa voi, am zis!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
Kya spune:
Bueyyyy! Ia stati asa - cand e urmatorul concert si cu cine? ca acum zau daca nu-mi pare rau ca l-am ratat pe aerosmith... 
Mami si
Sanziana