Puiuti de Randunici 2008!! (425)
Raspunsuri - Pagina 16
mimonix spune:
Pai n-auzi? Inceput de octombrie cu Ozzy
Asta daca nu te bagi la sonisphere acum in weekend :ramstein, metalica, d-astea
Norocul Gudindei ca nu-i la ea in cartier ca chiar capia 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Kya spune:
Neah! La Rammstein a zis randunoiul ca nu vrea (bine... nici nu-i acasa). L-am intrebat ca el asculta mereu Rammstein. Sa vedem de Ozzy ce spune.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
Mai, Ozzy nu ma inspira deloc, dupa Tyler nimeni nu ma mai impresioneaza
...poate doar U2, dar acolo e alt spirit ![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
numeioana spune:
Ce faceti, randunici?
Eu sunt de cateva zile pe alta lume, nu ma simt deloc bine, greata, oboseala si lesinul ma dau gata... dar trebuie sa-i fac fata si lui David si copiilor de la gradi... Ce-i drept, reusesc cu greu...
Ieri am fost la Eva si am vorbit cu doctorul, am discutat mult despre nastere si alte amanunte... M-am programat pentru eco morfo de trim 2... Mi-a placut locul, atmosfera, sunt incantata de conditii...sper sa fie bine. Dupa eco, (asa cum stiam deja) bebelina e mai mare, joi implinim 14 saptamani si doctorul a zis ca de Craciun e f. probabil sa fim acasa impreuna. Timpul trece repede...
La inceputul lui august vom merge la bulgari cu inca 2 familii cu copii de varsta lui David. Inca nu ne-am rezervat nimic, trebuie sa ne punem de acord cu totii. Pacat e ca cele mai multe hoteluri cu iesire la mare sunt deja in stop sale si nu ne raman prea multe variante... Sper sa facem alegerea buna.
David e bine, creste, e cumintel, putin mai incapatanat si mai dornic sa se impuna, dar dulce rau!
Tot nevorbaret, dar din ce in ce mai comunicativ si mai istet. Am mai adaugat cateva sunete de animale: musca, lup, leu... si mutrite simpatice de iepuras si alte animalute... Mi se pare tot mai frumusel pe zi ce trece, toata lumea il remarca pe strada si il numeste "ingeras" datorita parului cret si blond...![]()
Simo, vacanta placuta!
Cata, ma bucur mult ca va apucati de design interior cat de curand!
Cuscra
Sanatate puilor bolnaviori sau doar putin raciti!
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Simo27 spune:
Simo-Mimo vom sta la "ala cu nemtii microbisti"
,dar am cerut camere cu vedere la gradina sa scapam de-un stres
.Noi speram ca va fi bine
Ioana,de ce nu ai zis ca vi in Bv??trageam o fuga pana la Eva sa te vad-ca nu stau departe![]()
numeioana spune:
Simo, nu mi-am dat seama, sorry! Data viitoare
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
N-o sa va mai povestesc amanunte medicale, ca deja mi se duse buhu... Doar ca am vorbit cu alergoloaga din Brasov la telefon si mi-a spus ca nu este de stat cu copilul asa. Maine mergem la medic.
Raluca, poate daca venim pe la Bacau ma indrumi la medicul care v-a scos pe voi din marea de medicamente (Stefan nu mai ia nimic de anul trecut, din primavara 2009; din octombrie a inceput desensibilizarea la acarieni; noi de la 4 ani am inceput sa-l "cautam"... am trecut si prin homeopatie, dar era crunt, de 5-6 ori pe zi trebuia sa ii dam cate ceva... am trecut si prin naturiste...).
Va pup pe toate, incepe baia imediat.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

luny spune:
buna seara!
am aterizat acasa, de vreo 2 ore, franti dse oboseala, ca am incheiat sejurul cu 24 ore de pescuit la o balta faina rau, ziceai ca e o mica Delta, cu muuulte pasari specifice deltei![]()
La mare a fost fff frumos, suntem neeegriii, desi ne-am mai si ferit de soare in orele pranzului(iar eu una nu am stat mai deloc, ca ma plictisesc repede), dar cred ca ne-am parlit pe balta, cred ca o sa tragem o tura de jupuiala a pielii
suntem terminatio de dorul Mateiului, care a venit si el azi de la munte cu ai mei, insa am ajuns prea tarziu sa-l mai luam in seara asta, plus ca am atat de mult de despachetat/strans/sortat/pesti de curatat, plus deja 2 masini de rufe spalate..
maine zi full, cosmetica, Mufarin luat acasa, apoi bagajit, again
, ptr ca joi inapoi la mare
sper ca sunteti bine cu toatele si toti puii sanatosi... mai stau nitel p-aici cu trebi, mai arunc un ochi, poate-mi face si mie cineva un rezumat, scurt, cu ce s-a intamplat important... cum sunt Gecko si bb2, Simo si Siluan?
pup stolul
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Na' seara 
Abia mi-am revenit, am vazut dublu, am fost la control la ochi si mi-a pus atropina in ochi
, ce naspa senzatie...
Tre sa fug la baita, dar voiam sa-i urez sanatate Zanei, i-am vazut pe baietii Simonei, sunt niste dulci
, Micu arata super si seamana asa de mult cu Sam 
M-a uns la suflet si Cami cu mosu' ei
, superba melodia si acum plang ca nu mi-a dat prin cap sa merg si eu la concert 
As mai sta...dar maine ma trezesc la 6 si trebuie sa culc si copilasii...
Va pupacesc pe toate!
Nicoleta spune:
Stela, sa-ti traiasca tunsulicea, o frumoasa! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!