Puiuti de Randunici 2008!! (425)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:

PS Nicoleta, 

![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Am uitat sa va spun, m-am hotarat
MA DUC SI LA OZZY 
As canta din tot plamanul asta :
dar daca va canta "Changes" ma urc pe scena si-l strang de gat

Am citit ca,Cami e inca "aero" ....iata-ma si pe mine
Si-mi pare atat de rau ca n-am apucat sa va povestesc despre Mimu meu drag pe care l-am regasit acolo asa cum l-am cunoscut in secolul trecut 
adica NEBUN de legat , dezlantuit, sociabil,vesel...si despre cele o mie de faze intamplate...am niste filmulete cu Teo in carca la ta'su care anunta pe toata lumea cu mandrie " asta e fata mea" 
...dementa curata
PS Gudinde, pazea ca si Ozzy tot acolo canta

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
Mimo, si traducerea? ![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Mimo, si traducerea? ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! ![]() |
Lasa copiii in pace

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Nicoleta spune:
Nu pot ma, nu eu m-am trimis (de data asta) la pediatru. Si cu Stefan... ehei, cate nu stii tu, Mimo, despre alergii... Nici nu-ti doresc sa afli!
Am inteles de ce mergi iar la concert, vrei ca de data asta Mimu sa se laude si cu tine ca esti fata lui, a mai mare! Si vrei sa-l regasesti iar pe el, cel din tinerete! ![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Simo27 spune:
Simo-Mimo,am uitat sa te
si pe tine!data viitoare cand vom mai merge in Deal ,o sa pozez casa(-ele ca sunt 2) bunicilor si razboiul de tesut
la care Strabunica tese toata iarna!
Maria
mimonix spune:
Nico
Eu sunt sigura ca nu stiu tot despre alergii si nu stiu mai nimic despre lumea asta, dar stii ce? Nici nu vreau , ca-s mai fericita asa nestiutoare
Tu faci cum simti, cum crezi, e f important sa fii impacata cu tine insati ca ai facut tot ce se putea face...DAR ai grija sa pastrezi un echilibru, sa nu pici in vreo extrema.Sanatate multa va doresc!
Cat despre concert...hmmm, nu cred ca am timp sa slabesc intr-atat incat sa ma ia si pe mine in carca Mimu data viitoare
si pentru mine faptul ca se lauda cu fata lui la toata lumea mi-e suficient. M-am bucurat sa-l vad atat de lipsit de inhibitii si de incrancenarea de zi cu zi pe el si pe multi altii din jurul meu , mare lucru zau! Cred ca asta de fapt si este mirajul sau macar o parte din...scoarta jos 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
Simo, nu-i bai ca nu m-ai pupat, nici nu observasem
Intr-adevar superb acolo iar bunica cu galeata cu capsuni e cevaa
N-am mai zis, dar mi s-a parut ca intr-un fel Sam seamana cu ea...poate a fost doar o iluzie optica, dar tare drag mi-a fost de ei
Unde plecati pana la urma la mare, ca tare sunt curioasa?
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mstela spune:
Coditzata a devenit pentru prima data tunsulici la Ciufolici![]()
Numai bine.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);