Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna ziua si de la noi!!!

vacanta placuta: anca, ada si dya (poate mai pleaca cineva si am uitat) sa va introarceti bronzati cu toti!!!

joy: ai fata mare.... la noi Vlad plus olita egal un mare zero...nu o vrea, ba am ramas cu gura cascata cand a scos-o afara... a luat-o in maini, eu bucuroasa nevoie mare cand l-am vazut cu ea in maini, el a dus-o la usa de la intrare, a deschis usa, a pus-o pe presh, a inchis usa si a venit foarte incantat la noi
acum il tin doar in pampers in casa si un tricou, dar cand face kk trebuie sa fim foarte atenti: la cat haleste el, alearga prin casa si lasa gramejoare, gramejoare pe gresie si parchet

noi suntem bine, doar ca pe Vlad l-au pishcat tantarii intr-un mare fel, este carne vie pe picioare.... asta ieri dimineatza, in parc, dupa ce l-am dat cu autan (dupa parerea mea este o mare porcarie acest autan pentru tantari) si se scarpinaaaaaaa rau de tot, fenistilul amelioreaza pentru 10 minute maxim, am inregistrat succese cu tinctura mentolata, ramasa de la varicela. Daca nu se intampla cu mine, cred ca eram foc si para pe D-na Vio care-mi mai si zice dimineatza: pai l-ati lasat in iarba, doamna, dimineatza la prima ora??? pai da cand, femeie, la doishpce cand este soarele sus? of,of,of....
ange: vanish la greu si curata bine, am dat la verisor body-uri impecabile de la Vlad din perioada inceputului de diversicare, eu pun vanish la toate rufele, si ale lui si ale noastre, de obicei cand gasesc oferte in hypermarket, renunt la ceva doar ca sa cumpar ...
mimihoo: si noi tinem pumnii , sanatate Sofiei!
giuli: si la voi tinem pumnii cu cresa!!!
lumi, nikolici, cf, babytza, nocom, clau:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Azi fac mare cinste, soricelul s-a trezit la 10 !!!!!!!!!!!!!

Irina, Laureta sanatate puilor. Am facut si noi febra, iar, aseara. Un pui de 38.2

Joy Mare dreptate ai ca nu e usor in oras la inceput dupa pampers

Angelyna am inteles ca Ariel lichid pentru pete ar fi tare bun. Sper asa sa fie, ca incepem si noi sa papam singurel si mereu patam hainutele
La doctorul de familie : uneori ii bag in buzunar (si ei si asistentei) alteori ii mai duc ceva, alteori nu ii dau nimik. Daca vine acasa , ii dau sigur banuti. Imi raspunde la telefon de cele mai multe ori si imi spune tot ce am nevoie sa aud. Si cand am fost cu problema cu david cand nu mergea si eram la spital sa ii facem tomografia, m-a sustinut la telefon cam 30 minute

Lumi te pup mamico

giuli tin pumnii mamico !!!!!!!!!!!!!!! Bafta la gradi Suntem aici sa te sustinem cat e leutul la gradi

Roxi o sa vin sigur sa iti aduc scoica O sa ii spal husa chiar azi, ca sa o ai curata , doar sa ai tu un scutec mic nou sa il pui sa nu transpire . Nici nu intentionam sa vin cu copiii Macar asa mai respir si eu fara ei

Feli puuuuuuuuuuuuuup

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

impotriva tantarilor am luat vara trecuta un roll on de la chicco, zanza no si il mai folosim si acum, cu succes, Robi n-a fost piscat, dar are un miros....iti cam muta nasul, dar pe el nu-l deranjeaza

Mergi la inceput

bravo shoricelul somnoros dar nu ai depistat de la ce e febra? vre-un dintzoc ceva...

Robert bea un lapte dimineata pe la un 8, 9 cand se trezeste tati si apoi doarme pana la 10.30 daca il las, de obicei vine buni si trage de el sa-l scoata in parc si el nimic, se tavaleste prin pat, nu se da miscat nici fortat, trebuie sa plecam spre usa, sa umblam la chei si abia atunci vine si el sa vada ce se intampla

Mergi la inceput

Si eu tot cu Zanza no sunt si e super ok. IAr in camera langa patul lui am dracia aia mica cu ultrasunete pentru tanzari , tot de la ei, de la chicco si nu il pisca nika noaptea

Roxi scoica e pe terasa la uscat , gata sa il primeasca pe bebel in ea Sa ne anunti data mamico

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

bravo shoricelul somnoros dar nu ai depistat de la ce e febra? vre-un dintzoc ceva...

Nu avem niciun simptom, doar febra De papat , papa, apa bea , kk face normal, pisu nu il ustura, la urechi nu duce mana....... Iar in gura nu am voie sa ma uit dupa masele

Si el a baut laptic la 6 si apoi a adormit la loc ( am inchis geamurile sa fie liniste si l-am lasat cu bibe in mana sa bea singur)

Mergi la inceput

Multumim Rox, maine stabilim data, am emotii
tin pumnii sa nu fie nimic cu febra, poate doar vreo maseluta rebela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

babytza, tin pumnii sa nu fie nimic, decat vreo maselutza

CD, tin pumnii! recuperare usoara si bb sanatos!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Merci Mimihoo, multa sanatate Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lumi imi poti spune te rog cum o cheama pe dr la care mergeti voi la medlife grivita? Ca parca erai incantata...... Eu i-am facut astazi programare la medlife la dr Neagu Ilanca Ana si nu gasesc nimic pe net despre ea......

Multumesc

feli

Mergi la inceput